Bunia1992
Fanka BB :)
Ale Ty na razie nie masz co przezywac bo kreski pięknie ciemniejąCzesc kochana,zawsze wiecej ludzi do sluchania mojego przezywania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Ty na razie nie masz co przezywac bo kreski pięknie ciemniejąCzesc kochana,zawsze wiecej ludzi do sluchania mojego przezywania
A no właśnie tylko ja szybko dowiedziałam się o ciąży,teraz też i czekam po prostu na rozwój.Radosna i smutna historia jednoczesnie. ale po co oni straszą te biedne świeżo zaciążone kobitki. Ja też bym wyszła na żądanie.
Cześć wszystkim nowym mamusiom. Życzę książkowych ciąż a przede wszystkim spokoju i cierpliwości bo niestety na poczatku nie mamy wpływu na jej przebieg. Dziś po obchodzie poznałam wynik bety i wynosił coś powyżej 8000 więc już mi powiedziano ze ciąża się nie rozwija(w czwartek bylo ponad 6000)Jeszcze dla potwierdzenia bete miała jutro pobraną betę ale jest to raczej przesądzone.
Tez mam brak apetytu,wrecz schudlam z 3 kg,nigdy mi sie nie udaje schudnac a tu w ciazy chudne...Pazdziernikowelove moim zdaniem tak bo musi się podwoić a u ciebie tak jest
M zabrał nad na obiad do restauracji co bym nie siedziała w kuchni a ja mam brak apetytu :/
Ten kalkulator właśnie mi powiedział że jestem poniżej normyPaździernikowe_love myślę, że to odpowiedni przyrost. Ale ktoś tu ostatnio podpowiadal, że chyba na belly best friends jest jakiś kalkulator do wyliczania właściwego przyrostu bety. Można sobie sprawdzić
Wy dziewczyny narzekacie na brak apetytu a z kolei u mnie wzmożony niestety [emoji14]
Październikowe love a kiedy masz wizytę? Może zrób kolejna betę i wtedy zobaczysz czy jest przyrost nadal?Ten kalkulator właśnie mi powiedział że jestem poniżej normy