reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
W moim przypadku przed okresem to ja jadłam i jadłam, nawet w nocy a teraz bum nie mam apetytu a jak zjem to mdli mnie i tak ściska w gardle :/
A ja mam takie wahania. Albo przez pół dnia nic do ust nie włożę, albo jem z apetytem porcję dla trzech osób [emoji33] Od kilku dni śpię w dzień. Tzn. śpię normalnie w nocy. Dziś wstałam przed 8, zjadłam śniadanie, spytałam syna historii na sprawdzian [emoji1787] i.. poszłam spać. Obudziłam się o 13 [emoji33][emoji33][emoji33]

Październikowe love a kiedy masz wizytę? Może zrób kolejna betę i wtedy zobaczysz czy jest przyrost nadal?

Teraz liczyłam sama, ale na kalkulatorze tak jak mi pokazywała ginekolog moja i wedlu mnie to masz dużo wyżej bo to dodajesz 60% do każdej bety :)
Pocieszyłas mnie :)
Ten kalkulator bellybest mówi mi że moj poziom podwaja się co 4 dni i 0 godzin i ze to za mało! Nie będę go słuchać :) zaraz napisze do mojego lekarza co on sądzi o wynikach i czy mam dalej badać poziom co 4-ty dzień. Dziękuje za Twoje wyliczenia

A ja teraz jem normalnie ale wiele potraw jest mi za gorzkie. Oliwki mój przysmak ale już nie jem ich chętnie. Za to krewetki jem cały czas. Mąż mówi że go z torbami puszcze. Ja jak chłop ciagle o seksie tak ja cały czas myśle o krewetkach na ostro :) a no i do słodkiego mnie jeszcze nie ciągnie a zawsze w ciążach ciągło :)

Cześć Wam!

Kurczę o poprzednich ciążach dowiedziałam się dopiero w 5-7tc, a zanim dołączyłam do forum to już widziałam fasolke. Beta, puste jaja, ciąże pozamaciczne to był dla mnie odległy temat. Teraz jest zupełnie inaczej bo o ciąży wiem od samego początku i na forum też jestem od samego początku. Kurcze, początki nie są łatwe.

Nadzieja, bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana :*

Matkaroku, narobiłaś mi smaka na krewetki :) chyba zrobię dziś na kolację.

Ja apetyt mam raczej normalny. Czasem mnie muli i nie mam ochoty na daną rzecz którą normalnie lubię. Czasem też mam wielką ochotę na coś konkretnego (np jogurt grecki ostatnio). Generalnie ciągnie mnie do smaków pikantnych i kwaskowatych.

Apetyt mam zerowy od wczoraj jak zobaczyłam dwie kreski na teście. Wróciliśmy wczoraj od kuzynki i w aucie syn dostał biegunki. Jazda była conajmniej ciekawa. Nocka tez. Ranek już tragiczny. Mam nadzieję, że nikt tego więcej nie złapie.

Mąż pojechał po lekarstwo na wymioty. Skończyło nam się. siedzę i myślę. Mamy wakacje zastukane w marcu na tydzień. Potem na dwa miesiące bilety kupione początek czerwca na dwa bite miesiące. Mąż wraca po miesiącu. Ja bym musiała z moją dwójką i jeszcze w ciąży [emoji33] i to wogóle o ile lekarz mnie puści w co wątpię.

25 pixels, ja też już mam zastukane wakacje pod koniec lipca. 20 godzin jazdy autem bo to chorwacja. Ale jak, Ty na wakacje w czerwcu na 2 miesiące?
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :(

reklama
Pocieszyłas mnie :)
Ten kalkulator bellybest mówi mi że moj poziom podwaja się co 4 dni i 0 godzin i ze to za mało! Nie będę go słuchać :) zaraz napisze do mojego lekarza co on sądzi o wynikach i czy mam dalej badać poziom co 4-ty dzień. Dziękuje za Twoje wyliczenia
Październikowe love ja nie zobaczyłam że ten przyrost to co 4 dzień, powinno się robić co48h , rzeczywiście to za mało ale to nie jest jakiś zbyt aż za mały skok, zobacz co powie i przepraszam że namieszalam :(

Do góry