W moim przypadku przed okresem to ja jadłam i jadłam, nawet w nocy a teraz bum nie mam apetytu a jak zjem to mdli mnie i tak ściska w gardle :/Tez mam brak apetytu,wrecz schudlam z 3 kg,nigdy mi sie nie udaje schudnac a tu w ciazy chudne...
reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
A ja mam takie wahania. Albo przez pół dnia nic do ust nie włożę, albo jem z apetytem porcję dla trzech osób [emoji33] Od kilku dni śpię w dzień. Tzn. śpię normalnie w nocy. Dziś wstałam przed 8, zjadłam śniadanie, spytałam syna historii na sprawdzian [emoji1787] i.. poszłam spać. Obudziłam się o 13 [emoji33][emoji33][emoji33]W moim przypadku przed okresem to ja jadłam i jadłam, nawet w nocy a teraz bum nie mam apetytu a jak zjem to mdli mnie i tak ściska w gardle :/
październikowe_love
Fanka BB :)
Pocieszyłas mniePaździernikowe love a kiedy masz wizytę? Może zrób kolejna betę i wtedy zobaczysz czy jest przyrost nadal?
Teraz liczyłam sama, ale na kalkulatorze tak jak mi pokazywała ginekolog moja i wedlu mnie to masz dużo wyżej bo to dodajesz 60% do każdej bety
Ten kalkulator bellybest mówi mi że moj poziom podwaja się co 4 dni i 0 godzin i ze to za mało! Nie będę go słuchać zaraz napisze do mojego lekarza co on sądzi o wynikach i czy mam dalej badać poziom co 4-ty dzień. Dziękuje za Twoje wyliczenia
Matkaroku
A ja teraz jem normalnie ale wiele potraw jest mi za gorzkie. Oliwki mój przysmak ale już nie jem ich chętnie. Za to krewetki jem cały czas. Mąż mówi że go z torbami puszcze. Ja jak chłop ciagle o seksie tak ja cały czas myśle o krewetkach na ostro a no i do słodkiego mnie jeszcze nie ciągnie a zawsze w ciążach ciągło
Czoperka
Cześć Wam!
Kurczę o poprzednich ciążach dowiedziałam się dopiero w 5-7tc, a zanim dołączyłam do forum to już widziałam fasolke. Beta, puste jaja, ciąże pozamaciczne to był dla mnie odległy temat. Teraz jest zupełnie inaczej bo o ciąży wiem od samego początku i na forum też jestem od samego początku. Kurcze, początki nie są łatwe.
Nadzieja, bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana :*
Matkaroku, narobiłaś mi smaka na krewetki chyba zrobię dziś na kolację.
Ja apetyt mam raczej normalny. Czasem mnie muli i nie mam ochoty na daną rzecz którą normalnie lubię. Czasem też mam wielką ochotę na coś konkretnego (np jogurt grecki ostatnio). Generalnie ciągnie mnie do smaków pikantnych i kwaskowatych.
Kurczę o poprzednich ciążach dowiedziałam się dopiero w 5-7tc, a zanim dołączyłam do forum to już widziałam fasolke. Beta, puste jaja, ciąże pozamaciczne to był dla mnie odległy temat. Teraz jest zupełnie inaczej bo o ciąży wiem od samego początku i na forum też jestem od samego początku. Kurcze, początki nie są łatwe.
Nadzieja, bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana :*
Matkaroku, narobiłaś mi smaka na krewetki chyba zrobię dziś na kolację.
Ja apetyt mam raczej normalny. Czasem mnie muli i nie mam ochoty na daną rzecz którą normalnie lubię. Czasem też mam wielką ochotę na coś konkretnego (np jogurt grecki ostatnio). Generalnie ciągnie mnie do smaków pikantnych i kwaskowatych.
25_pixels
Apetyt mam zerowy od wczoraj jak zobaczyłam dwie kreski na teście. Wróciliśmy wczoraj od kuzynki i w aucie syn dostał biegunki. Jazda była conajmniej ciekawa. Nocka tez. Ranek już tragiczny. Mam nadzieję, że nikt tego więcej nie złapie.
25_pixels
Mąż pojechał po lekarstwo na wymioty. Skończyło nam się. siedzę i myślę. Mamy wakacje zastukane w marcu na tydzień. Potem na dwa miesiące bilety kupione początek czerwca na dwa bite miesiące. Mąż wraca po miesiącu. Ja bym musiała z moją dwójką i jeszcze w ciąży [emoji33] i to wogóle o ile lekarz mnie puści w co wątpię.
reklama
Październikowe love ja nie zobaczyłam że ten przyrost to co 4 dzień, powinno się robić co48h , rzeczywiście to za mało ale to nie jest jakiś zbyt aż za mały skok, zobacz co powie i przepraszam że namieszalamPocieszyłas mnie
Ten kalkulator bellybest mówi mi że moj poziom podwaja się co 4 dni i 0 godzin i ze to za mało! Nie będę go słuchać zaraz napisze do mojego lekarza co on sądzi o wynikach i czy mam dalej badać poziom co 4-ty dzień. Dziękuje za Twoje wyliczenia
Podziel się: