reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Ale żeście dziołchy dzisiaj naprodukowały! Ledwo nadrobilam a zaglądałam co jakiś czas w pracy. Też mi smaka na barszczyk zrobiłyscie!

Dziękuję za wszystkie, ciepłe słowa odnośnie mojego taty :) nie został jednak w szpitalu, miał porobionych sporo badań, ale rzekomo nic nie wskazywało na koniecznosc zostania na oddziale, dostał zalecenia kontroli w poradni neurologicznej i kardiologicznej.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt! Czekamy jeszcze tylko na relacje od @RaRinka

@Amica20 współczuję kochana, że jednak trafiłaś do szpitala, ale najważniejsze, że w ten sposób najlepiej Ci pomogą :) ile dni mniej więcej tam spędzisz?

Ktoś chętny na moderowanie wątku zamkniętego? :)

Moje pierwsze skojarzenie po spojrzeniu na foto... DZIEWCZYNKA :-p
Kurcze, a we mnie wszystko krzyczy, że to chłopak. Łącznie z tym, że mam ochotę TYLKO na kwaśne i ostre: kapuśniaczek, żurek, kaszanka, ogórki, śledzie w occie. Odrzuca mnie od słodkiego. No i buzia jak pupcia niemowlaka, a dziewczynka podobno odbiera urodę. No nic może dowiem się 27ego.

@Nanya gratuluje[emoji7] też od razu pomyslalam o dziewczynce nie wiem czemu[emoji6]

Właściwie ja jestem na zwolnieniu i moglabym się podjąć. Gorzej byloby z listą osób bo jest nas naprawdę dużo

@kasik90 nie wiem, jutro dowiem się więcej. Najgorsze ze to weekend a wiadomo jak to weekendy w szpitalach. Ja nie narzekam, cieszę się że tutaj dostanę lepsze leki i będzie dobrze :) ja w poprzednich ciążach też miałam problemy, dlatego wolałam sama na własną rękę sprawdzić.

Może poczekajmy jak już wszystkie się wpiszą w tabelkę :)

Ja też gustuję w gazowanej, a ponoć pljak się dużo gazowane go pije w ciąży, to dziecko ma kolki, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.
Eee tam 3x piłam tylko wodę gazowana i żadne nie miało kolek :)

Jeżeli nie macie nic przeciw mogę ja być moderatorka, bylam już wiec dla mnie to nie problem. Tylko kto chętny drugi?

Jestem i ja. Wszystko super. Dzidzia strasznie ruchliwa. Machała rączkami i kopała (doborze, że jeszcze tego nie czuję [emoji23]) . Ma 3.8 cm i jest 3 dni starsze niz wychodzi z OM 10t5d :)

@Nanya gratuluje[emoji7] też od razu pomyslalam o dziewczynce nie wiem czemu[emoji6]

Właściwie ja jestem na zwolnieniu i moglabym się podjąć. Gorzej byloby z listą osób bo jest nas naprawdę dużo
Eee tam 3x piłam tylko wodę gazowana i żadne nie miało kolek :)

Jeżeli nie macie nic przeciw mogę ja być moderatorka, bylam już wiec dla mnie to nie problem. Tylko kto chętny drugi?
@Czaata to nie chodzi o czas, raczej o osoby, które są dla was wsparciem i liderkami grupy :) Bo moderatorka ma trochę profitów, ale mało dodatkowych zajęć:)
No to mamy dwie chętne :)

Kurcze, a we mnie wszystko krzyczy, że to chłopak. Łącznie z tym, że mam ochotę TYLKO na kwaśne i ostre: kapuśniaczek, żurek, kaszanka, ogórki, śledzie w occie. Odrzuca mnie od słodkiego. No i buzia jak pupcia niemowlaka, a dziewczynka podobno odbiera urodę. No nic może dowiem się 27ego.
E to miiiity :p

reklama
Do góry