sandralevv93
Fanka BB :)
Black Friday [emoji3]Co to jest BF?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Black Friday [emoji3]Co to jest BF?
Próbowałam się dzisiaj do niej dobić, ale na stronie jest info, że nie ma już czasu na konsultacje w tym roku. A u mnie się sprawa skomplikowała, bo chyba chcemy, żeby mąż wziął rodzicielski odroczony.Polecam mama prawnik Katarzyna Lodygowska,.można zadac zadać pytanie na FB na pewno odpowie
W 5.10.15 jest 55% rabatu na całą kolekcję. Jeśli chodziło Ci o dzieciowe promicjeJakieś fajne promocje na BF? Ktoś coś?
Tak, te niebieskie (niebiesko-zielone). One są jeszcze cieńsze niż zielone i ogólnie bardzo podobne, ale jednak już po kilku dniach używania jestem przekonana, że są mniej chłonne.Takie niebieskie opakowanie? Zastanawialam sie czy je kupic ale widzialam promo na 38 zl za 88 szt premium care wiec je wzielam. Nastepnym razem sprobuje te niebieskie. Te zielone byly fajne cieniutkie
A ja sobie chwalę te nowe Pampersy, dostaliśmy w prezencie rozmiar 2 - gdzie Tymek te stare active baby nosi już 3. Mam wrażenie że jakoś ulepszyli ten wkład bo po nocy mimo że jest nasilake bardzo to ta pielucha dobrze trzyma wilgoć - pupa jest sucha. W active baby zdążyło się że po nocy było mokro. Bardzo fajne są też te numerki na zapięciu bo wtedy łatwo można równo zapiąć i dzięki temu jeszcze ani razu nie przeciekłoTak, te niebieskie (niebiesko-zielone). One są jeszcze cieńsze niż zielone i ogólnie bardzo podobne, ale jednak już po kilku dniach używania jestem przekonana, że są mniej chłonne.
Tak sa większe i nawet kg na opakowaniu to chyba do 8kg gdzie dwójki sa do 6kg.Mlodej koncza sie pampersy wiec jak mowicie ze sa ok to je kupie. I sa nieco wieksze niz te pierwotne? Bo wlasnie 2 sa lekko przyciasne na golonkach a boje sie ze 3 bylyby za duze. Ale te na pewno sprawdze.