reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Gratuluje dziewczyny super dzieciaczków nie ważne czy urodzonych SN czy cc.

My dziś postanowiliśmy trochę podziałać skoro szyjka zgładzona i ujście miękka a Hanka w pozycji do porodu, potanczylam trochę a w przerwach wykorzystuje niemeza [emoji23]

Teraz robi kolacje, kupił nawet świeczki dla klimatu i wino bezalkoholowe. Co ten brak seksu przez 5 miesięcy robi z mężczyznami [emoji16]
Owocnego wieczoru [emoji3][emoji3][emoji173]

reklama
jutro ostatnia wizyta u gin, termin na 5.10 a tu nic ostatnio postraszyła mnie, że wyśle na oddział( cukrzyca ciężarnych, a tutaj 40 tc), gdy młody nie bedzie chciał sie wykluc, więc jutro sądny dzień, mam pytanie z innej beczki jestem na l4 do jutra co gdy skieruje mnie na oddział, a mały sie nie urodzi, dostane l4 z oddziału, czy muszę wziąć już macierzyński ???
nie jestem dobra w tych urzędowych sprawach

jutro ostatnia wizyta u gin, termin na 5.10 a tu nic ostatnio postraszyła mnie, że wyśle na oddział( cukrzyca ciężarnych, a tutaj 40 tc), gdy młody nie bedzie chciał sie wykluc, więc jutro sądny dzień, mam pytanie z innej beczki jestem na l4 do jutra co gdy skieruje mnie na oddział, a mały sie nie urodzi, dostane l4 z oddziału, czy muszę wziąć już macierzyński ???
nie jestem dobra w tych urzędowych sprawach

U mnie w szpitalu dostaje się normalne l4 szpitalne. Na macierzyński idzie się dopiero w momencie urodzenia dziecka

Nie, już jestem znowu. Nie miałam w ogóle dostępu - ani z tapatalka ani z przeglądarki . Za pewne zostałam zablokowana, tak jak to było polecone na prywatnym.
Tez nie mialam dostepu przez jakies 10 min. Hahahaha zalosne
Chyba sie zorietowala ze przy blokadzie nas wywala a pewnie chciala to zrobic incognito.

reklama
Do góry