Moje szkraby w 33+3 miały 2000 i 2100 g.Noo.. trzeba będzie się szybko zbierać Ile ważą Wasze dzidzie? Ja 34w niedz i tydzien temu niecałe 2kg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje szkraby w 33+3 miały 2000 i 2100 g.Noo.. trzeba będzie się szybko zbierać Ile ważą Wasze dzidzie? Ja 34w niedz i tydzien temu niecałe 2kg.
Wczoraj latalas to dziś organizm domaga się odpoczynku jeżeli możesz to odpoczywaj, nic na siłę nie rób.Cześć dziewczyny! Ale ja się dziś czuję... rozjechana na maksa. Z sił opadłam, spać mi się chce.. nie wiem co jest! Wczoraj latałam pół dnia a dziś niemoc. Może to przez poranne wstawanie i już obowiązkowe dowożenie dziecia do szkoły... nie wiem cholera, ale ledwo żyje dziś.
woooow!!!! A nie pomylili się? Czasem walną taką wagę a później się okazuje, że dużo mniej. Jeśli to prawda to jaaaa pierdziuuu... Mój będzie ważył jakoś z kilogram mniejOstatnio 34 tc 3200g - USG mam jutro żeby sprawdzić czy dalej tak rośnie jak szalony
Moja córa waży 2700 36 tydzień mam cukrzycę i jestem na diecie lekarza mówił że waga e normieNoo.. trzeba będzie się szybko zbierać Ile ważą Wasze dzidzie? Ja 34w niedz i tydzien temu niecałe 2kg.