sandralevv93
Fanka BB :)
Tak strzelalam nim we wszystko [emoji3] porownywalam jego wynik z tradycyjnym termometrem i to samo wskazująPróbowałas? Dobrze pokazuje?(jesli pisalas to sorry,przeoczylam)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak strzelalam nim we wszystko [emoji3] porownywalam jego wynik z tradycyjnym termometrem i to samo wskazująPróbowałas? Dobrze pokazuje?(jesli pisalas to sorry,przeoczylam)
4 Lata temu zamawiałam z allegro od Hubi World i świat dziecka teraz również.Witaj w klubie. Widzę że u Ciebie też przerażenie[emoji33] ja dziś wózek jadę oglądać i może z neta już część zamówię ręczniki kosmetyki pieluszki itp macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro? Apteka to gemini rzeczywiście jest taniej. Zastanawiam się nad termometrem dla dzidziusia macie jakieś polecane. ?
Nie denerwuj się na zapas zobaczysz w piątek co lekarz powie konkretnie co z szyjkaja dziś byłam na wizycie u lekarza NFZ (przypomnę - chodzę na NFZ i LuxMed), oczywiście USG nie było, zbadał mnie na samolocie i.... nie podoba mu się moja szyjka ale nie wiem czy się skróciła czy miękka czy rozwarcie się robi, o tym nie wspomniał, nigdy nic nie mówi (tylko tyle że jest ok) na szczęście już w piątek idę na jednorazowa wizytę prywatną (o tym też pisałam) to się dowiem czegoś więcej...
Tylko że tetra tetrze nierowna moze sie okazać ze te ktore kupilas sa duzo lepszej jakości. Ja mialam kilka z pepco i te biale byly kiepskie, kolorowe ok. Za to biale z innego sklepu o 1 zl droższe na sztuce sa super.
A Moze...cos dla ciala...Hej i u mnie cały czas leje , mój młody u moich rodziców bo są na urlopie i wiadomo z dziadkiem to nie nudy bo i na boisko razem pójdzie i na rower i pogra w gry , babcia jedzenie pod nos podsunie..... a z gruba matka która ma problem żeby wstać z kanapy to nuuudy ..... mąż codziennie jak nie dyżur to w pracy od 8 do 21 i ja ciagle sama .... zaczynam łapać jakiegoś dola , niby wszystko ok, wyprawka praktycznie skompletowana , brakuje dosłownie jakiś drobiazgow, ubranka poprane, podrasowane, wózek jest, kołyska czeka na złożenie .... ale jakoś się stresuje , nawet nie wiem czym, w niedziele nawet jedziemy jeszcze na tydzień wakacji ale jakoś nie cieszy mnie to .... jest mi chyba już ciężko po prostu ..... na dodatek na początku sierpnia mąż wyjeżdża na pare dni do Portugalii ... teoretycznie służbowo , ale będzie tam tez szanowna Pani kierownik o której kiedyś pisałam ..... i od razu nerw mnie szarpie jak o tym myśle ...... wogole ranki mam straszne , nie chce mi się nic, zanim się zbiorę do kupy to jest 12...... rozkręcam się na wieczór i tak co dzień .....wogole niby z ciąża i szyjka ok ale mam przeczucie ze nie dotrzymam do połowy września i chyba jak wrócimy z urlopu to się popakuje do szpitala .....
Ja mam ale nie cierpię zapachu suszonych rzeczy na kaloryferze do nawilzania nawilżacz kupilamZwykły ręcznik na dno wanienki a później na kaloryfer jako nawilżacz powietrza
Tylko właśnie do mnie dotarło, że nie posiadam kaloryferów w pokojach [emoji14]
Do noska biorę to samo chyba nad termometrem się wahamJa mam taki termometr Link do: Termometr HI-TECH MEDICAL KT-30 - Media Expert
I taki aspirator
Link do: Aspirator do nosa VITAMMY Colibri - Media Expert
Termometr ostatnio przetestowany i działa ok, ale na wszelki wypadek zawsze mam w domu stary niezawodny rtęciowy..... noworodkowi do mierzenia w odbycie oczywiście później minus 0,5 stopnia od wskazanej temp
To gdzieś Ty mierzyla tempTak strzelalam nim we wszystko [emoji3] porownywalam jego wynik z tradycyjnym termometrem i to samo wskazują
Ten aspirator i mnie się wydaje rozsadnym wyborem@Margonelka wyglada na to ze znalazlas mojego faworyta w zasmarkanej kwestii
Oo to ja mam tez taki termometr, testuje go od poltora roku i mierzac 5 razy w ciagu 10 minut da za kazdym razem inny wynik robil tak od poczatku, niezaleznie od wymiany baterii. Na ulotce jest niby informacja o 0,1c granicy bledu, a on potrafi pokazywac nawet 0,8. Jedyne co, to jak mlody jest zdrowy to pokazuje dobrze, wtedy zawsze 36,6/36,7Ja mam taki termometr Link do: Termometr HI-TECH MEDICAL KT-30 - Media Expert
I taki aspirator
Link do: Aspirator do nosa VITAMMY Colibri - Media Expert
Termometr ostatnio przetestowany i działa ok, ale na wszelki wypadek zawsze mam w domu stary niezawodny rtęciowy..... noworodkowi do mierzenia w odbycie oczywiście później minus 0,5 stopnia od wskazanej temp