Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja bardzo chciałam mieć córę [emoji173]️
Ja chcialam synka i bede miala synka [emoji4][emoji4][emoji173]Gratulacje ! Dobrze, ze chociaż jedna z nas ma to co chciała nie trzeba podmieniać w szpitalu :ddd
U mnie nic nie zniknęło w tej kwestii, wręcz przeciwnie. Jak mi wczoraj Pani doktor pokazywała płeć to myślałam, ze to kawałek uda, a to były jądra :O
Co zrobić - będę kochać jak swoje hahah
Hania <3 przepięknie! [emoji7]Tak na prenatalnych pierwszych tez była dziewczynka. Myśle ze gdyby jej miało coś wyrosnąć to już by było widać szczególnie ze widzieliśmy ja rozkraczona od góry [emoji23]
Imie - Hania
Dziękuje dziewczyny za gratki [emoji173]️
Nie sądzę żeby robili Ci jakikolwiek problem. Kupiłam kiedyś raclett taki grill i w domu zauważyłam że nie ma drewnianych lopatek w zestawie pojechałam Pani wyciągnęła z innego kompletu i dała mi i po problemie nawet paragonu nie musiałam pokazywać.Wiecie co... Kupiłam wczoraj w Lidlu dwie pary jeansów (i dwie leginsów, 2 bodziaki i 2 pary spodenek, ale ja nie o tym chciałam) [emoji6] Dopiero w domu przy przymierzaniu zauważyłam, że jedne jeansy są rozcięte na dupie na 15 cm! I zastanawiam się czy próbować zwrócić i się kłócić z nimi, czy je uratować? Są cudowne tak poza tym. Strasznie rzadko znajduję tak długie spodnie, wszystko mi zawsze sięga do kostki. A te są długie i mają wąziutkie nogawki, tak jak lubię. Ta dziura jest po prawej stronie prawej kieszeni, więc mogę sobie tam naszyć jakiś śliczny wzorek kwiatowy i symetrycznie z drugiej strony taki sam. Drugie jeansy są rozmiar większe i takie bardziej przyszłościowe. Innych jeansów już nie było.
To u mnie właśnie jest.A ja właśnie wróciłam z małej wyprawy z synem. Tydzień mnie męczył o przejażdżkę metrem (tak, tak uwielbia metro, a rzadko jezdzimy, bo nam w sumie nie po drodze), a że dziś nie jechał do przedszkola to go zabrałam. Byliśmy przy okazji na lodach i przeszliśmy doslowie z 600 metrów, a ja się czuję jakbym przebiegła maraton. Porażka normalnie, no ale upał też robi swoje. Marzę o burzy.
Dziewczyny od wczoraj się z nas śmieje z tych zakupów;-) jak byśmy niedaleko mieszkały to byśmy się wszystkie wystąpiły i niech Lidl nam płaci za reklamę;-)Ooo jak romantycznie
@Mama 2018 ja nie byłam,ale też nie chcialabym kupować ubranek typowo dla chłopca gdzieś z tyłu głowy mam taką myśl,ze jeszcze to może się zmienić,choć synuś pokazał bardzo konkretnie co ma między nogami
@monami gratulacje
Bylam w Lidlu leginsy wymienić i dokupilam jeszcze popielate i top i koszulkę w gwiazdki
Ja mam córkę Julię-Dianę@monami super gratulacje córeczki ,
@Wonderful też córeczka pięknie
Julka piękne imię nam też się podoba z mężem , ale walczymy jeszcze z Diana i Zosia
A jak synek to raczej Jan- Filip...