Pl-AN*NA-Trzecie
Fanka BB :)
Kurczę czwórka dzieci to już drużyna
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie najważniejsze żeby zdrowe!!Ale się cieszę ze wśród nas jest tyle mam które maja już dwójeczkę dzieci:-) ja tez się zastanawiam czy czasem bliźniaki nie będą- ryzyko u mnie jest;-) ale mogą być i bliźniaki, byle zdrowe!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale podobno im więcej tym Lepsza organizacjaKurczę czwórka dzieci to już drużyna
Z przykrością oznajmiam, że nie będę październikową mamą...
A Wam kochane, życzę spokojnego czasu ciąży, oby was jak najmniej męczyły objawy tego jednak pięknego stanu no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania. Ściskam mocno! [emoji813]
Witam wszystkie mamy! Mam 33 lata i trzecią fasolkę. W 4t5d byłam na wizycie u gina był pęcherzyk ale były plamienia. Jutro kolejna wizyta będzie to 5t5d mam już skierowania na badania i jutro kontrolne usg. Na pierwszej wizycie z bety zasugerował bliźniaki.
Dziękuje. Ja jednak myśle że będzie jedno Jutro pewnie się okaże
29.01 437 po 72h 1626Pochwal sie beta
Moja mama też myślała ze bedzie miała jedno. Do 9 miesiąca ciąży. Bo jej gin prowadzący pojechał na wakacje i ktoś inny moja mamę przyjął. I od razu na usg "ale ma pani bliźniaki, jak tamten lekarz tego niezauważyl?!" No i kazali mojej mamie się położyć już do szpitala a moja mama nic ze sobą na wizytę nie wzięła. Tak się zestresowala że zaczęła rodzić następnego dnia. Ale wzięli ja na cesarke. I tak właśnie wyszliśmy ja i brat. I miesiąc przemiany w inkubatorach bo tacy mali byliśmy ze razem wazylismy 3600 (ja 1600 a brat 2000 w 38 tc)Dziękuje. Ja jednak myśle że będzie jedno Jutro pewnie się okaże
Madziu Migdalove dostała @ pisała o tym. Będą się starać w tym cyklu. Może się jej uda i będzie mamusią listopadowa [emoji4] życzymy powodzenia!Bar dz o mi przykro :-( ale przeciez mialas pozytywny test ciazowy, poronienie? :-(