reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Jakbym chciała dołączyć do zamkniętej grupy na fb, to przypomnijcie proszę do której z dziewczyn napisać priv [emoji4]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png
Do mnie.. ja co jakis czas przypominam..jak mamy dolaczaja...zqraz zajrze na priv
Edit.
Juz odpisalam.

Ostatnia edycja:
W poniedzialek jak bylam prywatnie... gin stwierdzila ze mam grzybice pochwy...
Badan noczu bie mialam pod katem grzybow... lekki bialy sluz ..i ph lekko zasadowe stwierdzila..bo papierek lakmusowy miala....i antybiotyk dala
Na 10 dnii

A dzis ..czyli 2 dni pozniej....na wizycie prywatnej lekarz stwierdzil ze nic nie ma..cytologia tez ladna gr 1 sluzu bialego nie ma. ..wszystko okey..i mam nie brac antybiotyku

.nic mnie nie swedzi ani nie boli.... no ale grzybica moze byc bezobjawowa..

Tak czy inaczej zglupialam....

Gin nfz. To starsza Pani
A gin prywatny to lekarz z najlepszego szpitala w poznaniu ktory ma dyżury etc. I ma lepszy sprzet.. badanie papierkiem lakmusowym.. no coz...sama takimi w domu sie bawilam... i widzialam ze wcale sie nie zabarwil na zielono ani na niebiesko.....chemie mam obcykana nie tylko w teorii... no ale nigdy papierka nie wkladalam sobie tam...
I co robic... bo prywatny kazal odstawic antybiotyk

W poniedzialek jak bylam prywatnie... gin stwierdzila ze mam grzybice pochwy...
Badan noczu bie mialam pod katem grzybow... lekki bialy sluz ..i ph lekko zasadowe stwierdzila..bo papierek lakmusowy miala....i antybiotyk dala
Na 10 dnii

A dzis ..czyli 2 dni pozniej....na wizycie prywatnej lekarz stwierdzil ze nic nie ma..cytologia tez ladna gr 1 sluzu bialego nie ma. ..wszystko okey..i mam nie brac antybiotyku

.nic mnie nie swedzi ani nie boli.... no ale grzybica moze byc bezobjawowa..

Tak czy inaczej zglupialam....

Gin nfz. To starsza Pani
A gin prywatny to lekarz z najlepszego szpitala w poznaniu ktory ma dyżury etc. I ma lepszy sprzet.. badanie papierkiem lakmusowym.. no coz...sama takimi w domu sie bawilam... i widzialam ze wcale sie nie zabarwil na zielono ani na niebiesko.....chemie mam obcykana nie tylko w teorii... no ale nigdy papierka nie wkladalam sobie tam...
I co robic... bo prywatny kazal odstawic antybiotyk
Jak cytologia taka ladna Ci wyszla to ja bym prywatnego gina poslychala [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Malenstwo rosnie...
Mam juz badania zrobione:
krew
mocz
glukoza krwi,
hiv,
toksoplazmoza igg i igm,
WR,
cytologia
Bede powtarzac glukoze i mocz

A prywatny zalecil jeszcze do tego:
TSH
CMV Igg I Igm
rozyczka igg
Hbs
Przeciwciala

Załączniki

• P_20180314_172521_1.jpg
    P_20180314_172521_1.jpg
    674,1 KB · Wyświetleń: 93
Jak cytologia taka ladna Ci wyszla to ja bym prywatnego gina poslychala [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]
No jemu bardziej ufam... prowadzil poprzednia cala ciąże.. bardziej aktualbe dane ma..bo z dzisiaj...
No ale babka 2 dni temu musiala cos widziec...tzn bialy sluz..no ale w ciazy bialy sluz... i t9 malutkie ilosci..nie swiadcza od razu o grzybicy....hmmm

reklama
Hej dziewczyny. Przepraszam, nic nie piszę, ale miałam zawirowania życiowe i w pracy.
U mnie już 8tc. Badania krwi podrobione i są ok (nawet się dowiedziałam, że miałam toxo ;)
Ale zmartwiłam się, bo raczyłam się do teraz łososiem wędzonym na zimno, a teraz wiem już, że nie można. W ogóle z tego co wszędzie Piszą, to 2 rzeczy: ciąża to nie choroba, można jeść wszystko oprócz....i tu lista długa jak równik. Idzie oszaleć! Nic tylko położyć się w trumnie i łykać wszystko w kapsułkach! Mam nadzieję, że dziecku noe zaszkodziłam! Ale równie dobrze zakażenia można się nabawić na milion innych sposobów

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry