aspekt
Fanka BB :)
@Aga10_2018 Super, że tak dobrze poszła adaptacja, oby Franek jak najdłużej pochodził bez chorob. Trzymam kciuki za powodzenie Twoich ważnych spraw, nie tylko zawodowych!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Aga10_2018 Super, że tak dobrze poszła adaptacja, oby Franek jak najdłużej pochodził bez chorob. Trzymam kciuki za powodzenie Twoich ważnych spraw, nie tylko zawodowych!
Hej, wywolywalasmy Cie na prywatnym kilka razy. Martwiłam się, że u Twojego męża w pracy był horror, ale widzę że u Was słabo pod innym względem, przykro mi. Wydaje mi się, że Cie nikt nie usuwał, raczej jakiś blad. Był czas, że aplikacja telefoniczna źle działała, ja musiałam ją odinstalować i zainstalować ponownie. Może spróbuj tego albo przez kompa. Spytam modek, żeby sprawdziły, czy jesteś w grupie. Trzymaj się!Hej dziewczyny co u was? Nie udzielałam się od czerwca bo posypało się zdrowie a i Stasiowi czas w 100% chciałam poświecić. Widzę ze z prywatnego zostałam usunięta ale rozumiem, w końcu Tam piszecie o prywatnych sprawach.
ja właśnie czekam na wizytę u dr we wtorek która potwierdzi poronienie. Od czerwca bylam na lejach które pomogą mizajść w ciąże bo dluuugo się staraliśmy i nic. No i teraz niby 9 tydzień ale kilka dni temu nie było serca wiec pewnie się nie pojawi [emoji24]
Karolina nikt Cię nigdzie nie usuwał. Pewnie masz problem z aplikacją. Spróbuj przez przeglądarkę. Wyloguj się i zaloguj ponownie albo od nowa ściągnij apke. Sama tak miałam jakiś czas temu.Hej dziewczyny co u was? Nie udzielałam się od czerwca bo posypało się zdrowie a i Stasiowi czas w 100% chciałam poświecić. Widzę ze z prywatnego zostałam usunięta ale rozumiem, w końcu Tam piszecie o prywatnych sprawach.
ja właśnie czekam na wizytę u dr we wtorek która potwierdzi poronienie. Od czerwca bylam na lejach które pomogą mizajść w ciąże bo dluuugo się staraliśmy i nic. No i teraz niby 9 tydzień ale kilka dni temu nie było serca wiec pewnie się nie pojawi [emoji24]
Karolina nikt Cię nigdzie nie usuwał. Pewnie masz problem z aplikacją. Spróbuj przez przeglądarkę. Wyloguj się i zaloguj ponownie albo od nowa ściągnij apke. Sama tak miałam jakiś czas temu.
Hej dziewczyny co u was? Nie udzielałam się od czerwca bo posypało się zdrowie a i Stasiowi czas w 100% chciałam poświecić. Widzę ze z prywatnego zostałam usunięta ale rozumiem, w końcu Tam piszecie o prywatnych sprawach.
ja właśnie czekam na wizytę u dr we wtorek która potwierdzi poronienie. Od czerwca bylam na lejach które pomogą mizajść w ciąże bo dluuugo się staraliśmy i nic. No i teraz niby 9 tydzień ale kilka dni temu nie było serca wiec pewnie się nie pojawi
Hej. Byłaś na prywatnym i nie pisałaś. Rok temu postanowiłyśmy z Dziewczynami usunąć osoby, które się nie udzielają. Pozdrawiam.Hejka. Kurde a można prosić link do prywatnego ?
@Aga10_2018 Czy to dzisiaj Franek kończy 2 latka? Wszystkiego najlepszego dla Solenizanta