reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Po mnie też już widać (o dziwo! bo jestem bardzo szczupła), na wieczór zawsze wywala mi bębenek jakby brzuch mi spuchł. Moja macica też wariuje i też mam problem z ułożeniem się, póki pójdę spać to chyba już wszyscy śpią :D Cieszę się, że apetyt mi dopisuje mimo mdłości. Jedyne co..to za bardzo nie ciągnie mnie do słodyczy. Za to mam szał na zupy i codziennie gotuje sobie inną :)
Po mnie widac juz od 4 tc... tylko teraz to moja 3 ciąża, (2 synow juz mam)...

Załączniki

• received_10210152319395787.jpeg
    received_10210152319395787.jpeg
    171,6 KB · Wyświetleń: 114
reklama
To moja 3 ciąża. Mam synka i aniołka. Najlepsze jest to,że w tamtych ciazach nie miałam takich dolegliwości. Chciałam narazie nie mówi szwagierce i bratu ale w sobotę byłam na urodzinach z ich udziałem. Od razu się wydało [emoji14] bo wygladalam fatalnie. A u Ciebie która to ciąża :)?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Liczac jedną ciaze biochemiczna..to czwarta ciąża... a 2 dzieci mam zdrowych donoszinych
3 latka
I rocznego synka

Polecam jak najbardziej. Mam go już w domu. Naprawdę warty kupienia i cieszę się że go mam[emoji5]. Pierwsze zdjęcie z usg już włożyłam [emoji5].

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To zamawiam [emoji4] jaki zamowilas??

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Po mnie też już widać (o dziwo! bo jestem bardzo szczupła), na wieczór zawsze wywala mi bębenek jakby brzuch mi spuchł. Moja macica też wariuje i też mam problem z ułożeniem się, póki pójdę spać to chyba już wszyscy śpią :D Cieszę się, że apetyt mi dopisuje mimo mdłości. Jedyne co..to za bardzo nie ciągnie mnie do słodyczy. Za to mam szał na zupy i codziennie gotuje sobie inną :)
Oooo ja tez mam zachcianki na zupy [emoji3][emoji3]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już zgluplam, czy jestem w 5, czy 6 tygodniu. Wszystko mi się pomieszalo [emoji23]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry