reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Witaj. Ja też liczę że październik to będzie nasz miesiąc. Ale zatestuje dopiero za 2 tygodnie. Więc muszę cierpliwie czekać. Mam też rocznego syna :) z pierwszego cyklu starań. Teraz chciałoby się córki ale o jeszcze jednym synku też marzę po cichu :)

Ja mam 2 synów i juz widze jak super sie dogaduja jak na swoj wiek, jak sie przytrafi trzecie to czy chlopak czy dziewczynka...wszystko jedno... czy chlopak..to cala meska zgraje bede miec w domu...ale babcie to by chcialy dziewczynke... :)

Jabluszkowa, kiedy test pozytywny wyszedl?
I jakie pierwsze objawy ciążowe mialas ?

U mnie testy wychodza 2 dni po spodziewanej miesiaczce...
Natomiast trzykrotnie mialam jeden charakterystyczny objaw na 1 dzien przed spodziewana miesiączka..utrzymujacy sie kilka dni.... stan podgoraczkowy... 37,2 st C wiedzialam że mam cieplejsza głowę.. bez sprawdzania termometrem

Jabluszkowa, kiedy test pozytywny wyszedl?
I jakie pierwsze objawy ciążowe mialas ?

U mnie testy wychodza 2 dni po spodziewanej miesiaczce...
Natomiast trzykrotnie mialam jeden charakterystyczny objaw na 1 dzien przed spodziewana miesiączka..utrzymujacy sie kilka dni.... stan podgoraczkowy... 37,2 st C wiedzialam że mam cieplejsza głowę.. bez sprawdzania termometrem
Mi na przykład test wyszedł pozytywny a raczej blada kreska dzień po terminie miesiączki. A pierwszym objawem oprócz większych piersi, (urosły o rozmiar ale myślałam, że po prostu przytyłam bo było to dwa tygodnie przed okresem), było to, że pierwszy raz w życiu miałam napięcie przedokresowe czy jak to nazwać. Po prostu byłam bardzo zła trzy dni z rzędu na zmianę z placzliwością. Więc jak widać czasem objawy mogą się nieźle ukrywać. Pozdrawiam i życzę owocnych starań [emoji173]️ [emoji256]

f2w3flw1cbdbspns.png

Mi test wyszedł w dzień spodziewanej @. Ale wtedy nie robiłam testu wcześniej. Ja miałam zgage i ból podbrzusza. Ciekawe czy tym razem będzie podobnie :) Mam nadzieję że ta druga ciążę przejdę lepiej. W poprzedniej bardzo dużo wymiotowalam. W ogóle mam nadzieję że w ogóle w tej ciąży będę:D

A jak myślicie kiedy najwcześniej można zrobić bete? A i słyszałam o takiej metodzie że można odczytać płeć dziecka z przyrostu bety ? Ktoś zna szczegóły? :)

Dziewczyny ja lipcówka 2014 i sierpniowka 2018, ale trzymam za Was wszystkie kciuki i wysyłam pozytywne ciążowe fluidy :* mi pozytyw wyszedł 6 dni przed terminem@ :) test poprzedzony objawami zagnieżdżania :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry