Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj. Ja też liczę że październik to będzie nasz miesiąc. Ale zatestuje dopiero za 2 tygodnie. Więc muszę cierpliwie czekać. Mam też rocznego syna z pierwszego cyklu starań. Teraz chciałoby się córki ale o jeszcze jednym synku też marzę po cichu
Mi na przykład test wyszedł pozytywny a raczej blada kreska dzień po terminie miesiączki. A pierwszym objawem oprócz większych piersi, (urosły o rozmiar ale myślałam, że po prostu przytyłam bo było to dwa tygodnie przed okresem), było to, że pierwszy raz w życiu miałam napięcie przedokresowe czy jak to nazwać. Po prostu byłam bardzo zła trzy dni z rzędu na zmianę z placzliwością. Więc jak widać czasem objawy mogą się nieźle ukrywać. Pozdrawiam i życzę owocnych starań [emoji173]️ [emoji256]Jabluszkowa, kiedy test pozytywny wyszedl?
I jakie pierwsze objawy ciążowe mialas ?
U mnie testy wychodza 2 dni po spodziewanej miesiaczce...
Natomiast trzykrotnie mialam jeden charakterystyczny objaw na 1 dzien przed spodziewana miesiączka..utrzymujacy sie kilka dni.... stan podgoraczkowy... 37,2 st C wiedzialam że mam cieplejsza głowę.. bez sprawdzania termometrem