reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja zaklinam wszystko zeby drugi syn był, beta w prawdzie mowi co innego, ale poki nie zobacze nie uwierzę.. chociaż no co poradze jak bedzie inaczej niz chce, no nic:) pewnie i tak oszaleje, zakochan sie, kupie jej male glany i skórzaną kurtkę:)
Jakoś sie zgramy tylko absolutnie ani jedno imie mi się nie podoba, a jak już coś to moj W na nie[emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam wizytę jutro rano (u mnie już wieczór - jestem w Chinach), więc stwierdziłam, że chyba poczekam do rana... póki co leżę i staram się o tym nie myśleć. USG miałam jedno w 5 tyg, ale wtedy nic nie było widać i właśnie jutro miałam przyjść znów.
Jeżeli rzeczywiście chcesz poczekać te kilka godzin to koniecznie lez i nie wstawaj ale to pewnie wiesz [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem co czujesz, bo sama nie tak dawno testowałam i emocje są przy tym niesamowite. Trzymamy za Ciebie kciuki ! Będzie napewno dobrze [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki te plamienie 2 dni temu skłoniło mnie do testu zobaczymy co wyjdzie.

Ja bede albo testowac jutro albo w piatek bo madra kupilam 1 test ktory wykonalam 2 dni przed @ .. a dzis nie mam zadnego przy sobie :/

reklama
Do góry