- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelina2211
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny ja już po wizycie jestem w domu na 95% spodziewam się dziewczynki ❤ 250g
Możecie mnie dodać do tabelki
1 ciąża, opolskie , dziewczynka , termin na 23.10
Gratulacje [emoji5]Cześć dziewczyny ja już po wizycie jestem w domu na 95% spodziewam się dziewczynki [emoji173] 250g
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 1723
Gość
Cześć dziewczyny ja już po wizycie jestem w domu na 95% spodziewam się dziewczynki ❤ 250g
Supcio! :-) Gratulacje!
Witam się
Przed chwilą wstałam i zbieram siły żeby do kuchni iść coś zjeść bo głodna jestem że hej
Co do hemoroidów to ja stosuję procto glywenol o ile dobrze pamiętam i widzę poprawę, przez te zaparcia w ciąży od razu mi wyskoczyły, dzięki maści mi nie dokuczają.
Witam nową mamę
Co do wyprawki dla dziecka to ja już cześć rzeczy mam głównie ciuszki, kosmetyki zamierzam kupić na samym końcu już.
Dziś idę na USG piersi bo mam guzek pod pachą od kilku miesięcy i trochę mam stres, chociaż lekarka mówi że nowotwor to chyba nie jest.
Trzymajcie kciuki, ja trzymam za wszystkie wizytujace dziewczyny
Przed chwilą wstałam i zbieram siły żeby do kuchni iść coś zjeść bo głodna jestem że hej
Co do hemoroidów to ja stosuję procto glywenol o ile dobrze pamiętam i widzę poprawę, przez te zaparcia w ciąży od razu mi wyskoczyły, dzięki maści mi nie dokuczają.
Witam nową mamę
Co do wyprawki dla dziecka to ja już cześć rzeczy mam głównie ciuszki, kosmetyki zamierzam kupić na samym końcu już.
Dziś idę na USG piersi bo mam guzek pod pachą od kilku miesięcy i trochę mam stres, chociaż lekarka mówi że nowotwor to chyba nie jest.
Trzymajcie kciuki, ja trzymam za wszystkie wizytujace dziewczyny
Hej dziewczyny! Witam się i ja Od samego rana siedzę w pracy, ale rozmyślam już coraz intensywniej nad tym, żeby 8.06 na wizycie u gin poprosić o zwolnienie, bo mam coraz większe problemy z porannym wstawaniem
Dziewczynom wizytującym dziś życzę powodzenia i samych dobrych wiadomości!
Pogoda u mnie ładna, ale ja jestem śpiąca i ledwo siedzę w tej robocie
Mój P. ma dziś urodziny, więc muszę jeszcze znaleźć w sobie siły, by popołudniu z nim trochę poświętować
Życzę Wam wszystkim miłego dnia. Słonecznego, ciepłego i spędzonego na samych miłych zajęciach
Dziewczynom wizytującym dziś życzę powodzenia i samych dobrych wiadomości!
Pogoda u mnie ładna, ale ja jestem śpiąca i ledwo siedzę w tej robocie
Mój P. ma dziś urodziny, więc muszę jeszcze znaleźć w sobie siły, by popołudniu z nim trochę poświętować
Życzę Wam wszystkim miłego dnia. Słonecznego, ciepłego i spędzonego na samych miłych zajęciach
Hej dziewczyny...
Nie uwierzycie...
Znów mnie doktorek wystawił!Nie ma go w szpitalu. Prosiłam żeby dzwonił w razie jakichś zmian, a on odebrał tel i powiedział że nie może rozmawiać! Ja pieprze!! Ależ mi ciśnienie podniósł!! Znów przyjechaliśmy na darmo!!
Ponoć jest chory.
Zapisałam się w Grójcu prywatnie na 14. Kazali przyjechać, ale nie wiadomo czy mnie przyjmą, bo wszystkie Panie potwierdziły wizyty... pieprze. Zmieniam lekarza. Wieczorem wezmę od koleżanki namiary do jej lekarza i zadzwonię, czy zgodzi się prowadzić moja ciążę od połowy...
A teraz mamy do 14 sporo czasu więc jedziemy do IKEI.
Nie uwierzycie...
Znów mnie doktorek wystawił!Nie ma go w szpitalu. Prosiłam żeby dzwonił w razie jakichś zmian, a on odebrał tel i powiedział że nie może rozmawiać! Ja pieprze!! Ależ mi ciśnienie podniósł!! Znów przyjechaliśmy na darmo!!
Ponoć jest chory.
Zapisałam się w Grójcu prywatnie na 14. Kazali przyjechać, ale nie wiadomo czy mnie przyjmą, bo wszystkie Panie potwierdziły wizyty... pieprze. Zmieniam lekarza. Wieczorem wezmę od koleżanki namiary do jej lekarza i zadzwonię, czy zgodzi się prowadzić moja ciążę od połowy...
A teraz mamy do 14 sporo czasu więc jedziemy do IKEI.
Kerliin
Fanka BB :)
Cudownie Gratulacje
reklama
KasiaxD
Fanka BB :)
Hej dziewczyny[emoji4] nadrobiłam jakieś 13 stron od wczorajszego popołudnia[emoji14] oczywiście nie wiem już dokładnie która co pisała[emoji6] generalnie to zauważyłam że mój mózg cos nie pracuje tak jak wcześniej ale pisałyście że to sie zdarza w ciąży[emoji23] wczoraj wróciliśmy jakoś przed 23, byłam padnięta. U nas o wiele lepiej niż wczoraj bo za oknem słoneczko[emoji274] ewelina gratuluję dziewczynki i trzymam kciuki za resztę wizytujacych [emoji4][emoji4] Miłego dnia
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.