reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A zapomniałam dodać że u nas prenatalne dopiero 8.06 [emoji33]
Ale we wtorek mam wizytę u drugiego lekarza prywatnie więc może wcześniej będzie chciał zrobić usg [emoji16]

w57v3e3kc5lxwrmy.png

reklama
Także trzymam kciuki za wizytujące dziś mamy :) Oby wszystkie dzieciaczki były zdrowe, a te wstydziochy, które płci swojej jeszcze nie ujawniły, zrobiły wreszcie coming out :ninja2:. U mnie prenatalne dopiero 10 czerwca (21+4) lekarz mnie przekonał, że lepiej będzie widać serduszko, czekam zatem cierpliwie.

Także trzymam kciuki za wizytujące dziś mamy :) Oby wszystkie dzieciaczki były zdrowe, a te wstydziochy, które płci swojej jeszcze nie ujawniły, zrobiły wreszcie coming out :ninja2:. U mnie prenatalne dopiero 10 czerwca (21+4) lekarz mnie przekonał, że lepiej będzie widać serduszko, czekam zatem cierpliwie.
Ja mam 30maja, wtedy 21+3, lekarz też mi mówił, że tak niby lepiej, zobaczymy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mam.10 czerwca

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc brzuchatki...
Ale mialam ciezka noc...obudzilam sie o 2...nie moglam usnac....a o 7 jak budzik zadzwonil to bym jeszcze pospala...
Kciuki za wizyty...i zebyscie wreszcie sie dowiedzialy co tam sie ukrywa w brzuszku...
U mnie dzis pogoda taka sobie...
M poszedl do pracy..syn do szkoly...a ja musze isc do sklepu...bo wypadaloby cos na obiad kupic ale tak mi sie nie chce ogarnac ze szok...
Milego dzionka i czekamy na informacje...

Cześć Dziewczyny [emoji4] Boże ledwo Was od wczoraj nadrobiłam [emoji33]
Gratuluję udanych wizyt [emoji4]
Agatki z Maluszkiem napewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki Kochana [emoji110][emoji173]
Ewa trzymam kciuki za wizytę i niech już w końcu ten Wasz Uparciuszek przestanie zaciskać nóżki [emoji12][emoji110]
xBUMx super że już torbę ogarnęłaś [emoji16] Ja jeszcze poczekam, w pierwszej ciąży dopiero koło 37tc się spakowałam [emoji6]
AnScarlett super że mieszkanie Wam się spodobało! Trzymam kciuki żeby to Was wybrali [emoji4][emoji110]

Ja ostatnio na nic czasu nie mam, w pracy młyn się zaczął [emoji33] Ale staram się większość obowiązków powoli przerzucać na pracownicę-a radzi sobie bardzo dobrze [emoji6] Za to na głowie teraz mam zmotywowanie męża żeby w końcu autem się zajął i powymieniał wszystko co jest do zrobienia, bo do końca tygodnia ma jeszcze wolne [emoji12] Ale zaczęłam się zastanawiać nad zmianą auta, Bo nasz staruszek już się sypać zaczyna [emoji23] Do tego jeszcze musi quada dla Małego naprawić... Chociaż trampolinę mu się udało rozłożyć w tym tygodniu- bohater [emoji23]
No nic, miłego dzionka Dziewczyny i udanych wizyt [emoji4] Trzeba się szykować do pracy [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Moj to tak nawymyslal z autem. Musi miec kombi, isofix, skory w razie wybrudzenia i jeszcze chce z szybami z tylu cos robic, zeby dziecku nie świeciło.
Jak macie potrzebę, to jasne, a latem jest wiecej aut do sprzedazy, ale nie dajcie się zwariowac!
Aaa i super z ta pracownica!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Kochane!
Też z głowa u mnie gorzej bo nie pamietam czy wszystkim wczoraj pogratulowalam wizyt-jeśli nie, to gratuluję! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytacje !

An za mieszkanie-oby Wasze-też trzymam kciuki!

Co do wyprawki to ja mam tylko ciuszki w większych rozmiarach( 68-90) dla małego, więc tak naprawdę muszę ogarnąć wszystko!!! ;-)
Dla siebie też nic nie mam :-\

A ostatnio jak byłam na IP widziałam jak kilka z mamusiek zamiast tych toreb dla dziecka i siebie miało ze sobą walizki na kółkach.. I powiem wam, że chyba też spakuję się w walizkę, bo wydaje mi się to wygodny patent...

Wstałam wczesniej, żeby nasmażyć naleśników z mąki kokosowej dla moich chłopaków z nadzieniem z jabłek i teraz nie dość ,że już mogłabym znów coś zjeść, to spać mi się chce... Ogólnie mam ciut nizsze ciśnienie - może dlatego się leniwa i ospała zrobiłam. :-D:D

A dziś u nas zakończenie przedszkola połączone z dniem rodziny-występy itp.. Strasznie nie lubię takich dużych imprez i w ogóle dużych spędów ludzi - chyba dziwoląg ze mnie:laugh2::baffled:

A co do imion to dla dziewczynki mam wiele pomysłów, a dla chłopca.... Yyyyyy Staś na razie siedzi w mojej głowie albo: Antek, Aleksander, Adam, Artur, Filip, Jerzy, - ciężka sprawa. Przy synku od razu wiedziałam, że będzie Szymon, a teraz.... Dylematy ciężarnej.. :wściekła/y:

Coś komuś miałam napisać, ale już nie ogarniam.. :rofl2:

Tak czy siak miłego dnia kobity!!! :D

reklama
Powodzenia na wizytach! U nas dzisiaj swieto, wiec będziemy jechac z kotem na spacer a potem do znajomego :) Milego dnia!!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry