reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kciuki za wizyty ! [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t2d [emoji594]

Witajcie dziewczyny!

U nas słoneczko świecie, ale na dworze jeszcze zimno. Może później będzie cieplej to skuszę się na krótki spacer z psem. Już gnuśnieje od tego ciągłego leżenia. Po ciąży trudno będzie mi wrócić do formy jak teraz mam prawie zero ruchu.

Trzymam kciuki za wizyty! Oby Wasze maleństwa zrobiły Wam prezenty z okazji jutrzejszego dnia i pokazały co kryją między nóżkami. :)

Hej Kobietki [emoji5] Ale sie dziś wyspalam. I nas dziś święto Ale mąż i tak w pracy bo sb chce dorobić godzin do urlopu. Ja chyba posprzatam mieszkanie bo co będę robić...

Co do rzeczy dla Maleństwa ja mam tylko 2 pajacyki koc ręcznik i niedrapki [emoji5] Ale już nie mogę się doczekać lipca bo bd kompletpeac w sumie wszystko. W sierpniu tylko z Gemini bd zamawiać resztę.

Widziałam wczoraj ze którejś maz zamiast tamponow kupił wkładki. Mnie mój ostatnio chciał zrobić niespodziankę i kupić mi płyn do higieny intymnej. A kupił płyn do oczyszczania twarzy na wagry [emoji23]

Trzymam kciuki za wizytujace. Ja chyba mam jako jedna z ostatnich polowkowe bo dopiero 14 06 A wizytę u gin 21.06.

U mnie dziś znów piękna pogoda. Jakbym nie była w ciąży to taki dzień bym spędziła nad wodą opalajac się A teraz to się jednak boję na słońcu siedzieć.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam Jeszcze pytanie czy któraś ma już hemoroidy i co od giną na nie dostalyscie?

Cześć dziewczyny!

Udanych wizyt! Trzymam kciuki.

Bum, rozwaliłaś mnie wczoraj tą torbą, ale rozumiem [emoji4] Ja jeszcze praktycznie nic nie mam, dla Maleństwa tylko 4 body, 1 półśpiochy, 1 koszulka. I akcesoria po ostatniej wizycie w Ikei: 4 prześcieradła, przewijak, wanienka, ręczniczki/myjki i torba "podróżna" do wózka. I tyle na razie. Ale chcę poprosić męża, żeby w Primarku kupił wyprawkę, bo tam jest tanio i dobre gatunkowo (np. 7pak body za 7 euro). Stąd też nie szaleję z zakupami na razie. Plan jest żeby do końca sierpnia się naszykować to zdążę jeszcze.

An Truman kciuki za mieszkanie. Super, że wczoraj pojechaliście!

Któraś z Was dostała opryszczki. Ja miałam w I trym, lekarz kazał mi smarować hascovir'em a jak nie będzie łagodniej to po 2 dniach zgłosić się po receptę na heviran. Ale nie było potrzeby, maść pomogła.

Nie pamiętam co komu jeszcze miałam napisać [emoji13][emoji13][emoji13]

Udanego czwartku Nam życzę!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

reklama
cześć
Odniśnie wyprawek to ostatnio się zdziwiłam, bo widziałam dobre gatunlowo trójpaki pajacyków w... Auchan. Cena 28-30 zl, wiec ok. 10 zl za sztukę. Materiał wydawał się fajny.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry