reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja jutro tak musze zrobic na badaniach [emoji16]

Ide jutro na pobranie krwi , do poradni mam do 5min a mala z rana nie bede brała, wiec jak bedzie duzooo ludu to sie wcisne [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t0d [emoji594]

reklama
Posprzatalam mieszkanie na cacy, obiad sie robi , pranie tylko powiesic wiec dzis mam juz spokoj.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Aktualizacja płci dzieciaczkow [emoji4]
1495543941-aaaaaa.png
1495543944-aaaaaa.png

Czesc:) u mnie można wpisac narazie dziewczynkę:) w Czwartek mam polowkowe to mam nadzieje ze sie potwierdzi
I gratuluję dziewczyny udanych wizyt:)

Widzę, ze dzieciaczki się już dobrze wymieszały :-D BUM dobra robota! :cool2:

Hej! Ja wkladki od samego poczatku bo luteina "wyplywa" i brudzi + zrobilo sie mokro :)
Umowilam sie dzis z OLX na odbior laktatora, pojechalam, otworzyla mi kobitka i po poszukiwaniach oswiadczyla, ze ona tego laktatora nie ma w tym mieszkaniu tylko w innym i ze bardzo przeprasza... Szlag jasny mial mnie trafic! A umawialam sie na odbior 5 dni wczesniej... Gryyy!
Za to! Jestem uzalezniona od kinder czekolady, nie jem innych slodyczy wcale, czekolady, cukierki, zelki, wszystko moze nie istniec i dzis po tej wyprawie po laktator wchodze do biedronki tylko po te kinder czekoladki aaaaa taaaam! Wyprzedaz z wielkanocy! 2 tabliczki po 3,99! A normaljie jedna po 4,19! No i troche sie zaopatrzylam :D Tyle szczescia!!!
1495544238-aaaaaa.jpeg
1495544243-aaaaaa.jpeg

+ wczoraj odebralam wozek Espiro Atlantic i jestem baaardzo zadowolona :) Powoli czas wziac sie za wyprawke ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

A zamówiłas już kogoś do poszerzania drzwi? :-D :tak::wink:
Nieźle zapasy :-) ja codziennie jem jedna kostkę Kinder bueno. Muszę i już ;-)
Po godzinie po zjedzeniu 1 kiwi i 1 kostki bueno miałam cukier 139! :-/

Ja ostatnio w Auchan poszłam do tej kasy, ominęłam wszystkich z kolejki i mówiąc "przepraszam" zaczęłam wykładać swoje zakupy na taśmę przed jakimś facetem [emoji6] Jak ludzie są bezczelni to my też nie powinnyśmy się dawać [emoji12] Chociaż wtedy nikt słowa złego mi nie powiedział [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

O to nieźle Cię pewnie objechali wzrokiem ;-) ale cóż. Masz do tego prawo i już; -)
Ja pewnie bym się wytłumaczyła najpierw :-D

Powiedzcie mi prosze jak czesto macie robiona cytologie? Bo tak piszecie o tych infekcjach i wlasnie zdalam sobie sprawe ze ja mialam robiona jedna zaraz przed zajsciem w ciążę... A chyba powinna byc robiona czesciej... Moj śluz tez gesty i ma nie przyjemny zapach ale myslalam ze to od luteiny:( swedzenia zadnego nie ma...

Powiedzcie mi prosze jak czesto macie robiona cytologie? Bo tak piszecie o tych infekcjach i wlasnie zdalam sobie sprawe ze ja mialam robiona jedna zaraz przed zajsciem w ciążę... A chyba powinna byc robiona czesciej... Moj śluz tez gesty i ma nie przyjemny zapach ale myslalam ze to od luteiny:( swedzenia zadnego nie ma...
Ja mialam raz w ciazy robiona i raz przed ciaza. I chyba tylko tyle co bedzie bo juz nie ma wiecej miejsca na cytologie ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

O matko współczuję. !
Wstyd się przyznać, ale ja się tak boję dentysty- a wiem, że na bank 1 ząb jest do poważnego leczenia - że wcale na kontrolę nie poszłam w ciąży..
Chyba się zbiorę i w końcu pójdę do dentysty bo strach..
Trzymaj się tam!
A długo cię będą trzymać w szpitalu?
Nie mam pojęcia ale chcą mnie poobserwowac bo mi w ogóle crp i coś tam jeszcze nie spada wręcz od wczoraj rośnie.. ..

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom

Bum świetna tabelka i widzę że mniej więcej zrównoważona liczba chłopców i dziewczynek
Która to taki arsenał słodkości wykupiła :)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Akilegna jak trzeba to leż, dobrze że Cię mają na oku

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mam pojęcia ale chcą mnie poobserwowac bo mi w ogóle crp i coś tam jeszcze nie spada wręcz od wczoraj rośnie.. ..

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ide jutro badać te crp i całkowite białko bo mi tez spadlo ale malo.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry