reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, a moj dzisisj o 8rano wrócił z kawalerskiego ;o i poszedł spać a ja w tym czasie ogarnąłam dom, zrobiłam pranie, zakupy, obiad (który przed chwila właśnie zjadlam), sernik na zimno, kolacje też juz mam zaplanowana a ten dalej śpi.. ;p i sie nudze. Pogoda u nas ładna ale bez szalu 20stopni.

Lili naprawdę piękny widok tam masz :) rzeczywiście późno zaprosili pewnie jak już ktoras pisała wyżej ktoś im odmówił i nagle se o was przypomnieli tak to wygląda..

Ewkap dobrze ze wzielas psiaka doskonale rozumiem co czulas sama mam kota i tez jestem wrazliwa na takie rzeczy

reklama
Hej kochane , my wczoraj cały dzień na urodzinach od mamy - pogoda nie zbyt nam dopisała , ale fajnie było [emoji4][emoji4]
Spalysmy do 11:30[emoji33]
Teraz , sprzątanko , obiad i jutro juz w końcu połówkowe [emoji171]

Buziaki i miłej niedzieli ! [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t4d [emoji272]

Witam się niedzielne :) dobrze że od wczoraj nie było dużo do nadrobienia :D my wczoraj grillowo u Moich Rodziców pomimo średniej pogody ale było fajnie :) plus odwiedziliśmy znajomych. Dziś leniwy dzień :) pogoda niby lepsza ale szału nie ma... Jutro wizyta, a później pakowanie bo lecimy do Kuzynów, taki mini urlop w Norwegii :D

A czym właściwie różni się usg 3d od 4d?
emoji26.png

3d to oglądasz dziecko w takich jakby kadrach - zdjęcia z momentu. Nie widać płynnego ruch. 4d widać jak maleństwo się rusza on line :D

Witajcie dziewczyny!

U mnie wczoraj wieczorem było mega sprzątanie. Mąż kątówką ciął na górze beton i oczywiście cały pył miałam na dole. Miałam noc muzeum w domu - istne wykopaliska. Sprzątałam do północy... a dziś jeszcze dokańczam. Mąż już zapowiedział mi, że jak dobrze pójdzie to skończy remont do końca lipca... Ratunku!!! :wściekła/y: Mam już dość tego remontu.

U nas pogoda się też pogorszyła... szkoda... już tak było cudnie :cool2:

Miłej niedzieli! :)

Witajcie dziewczyny!

U mnie wczoraj wieczorem było mega sprzątanie. Mąż kątówką ciął na górze beton i oczywiście cały pył miałam na dole. Miałam noc muzeum w domu - istne wykopaliska. Sprzątałam do północy... a dziś jeszcze dokańczam. Mąż już zapowiedział mi, że jak dobrze pójdzie to skończy remont do końca lipca... Ratunku!!! :wściekła/y: Mam już dość tego remontu.

U nas pogoda się też pogorszyła... szkoda... już tak było cudnie :cool2:

Miłej niedzieli! :)

Hej hej, u mnie też pogoda znacznie gorsza w porównaniu do wczoraj. Mieliśmy gości, właśnie pojechali. A biała morwa na pewno jest bezpieczna w ciąży?

Czesc dziewczyny...
Przeczytalam wszystko od wczoraj ale nie pamietam co mialam napisac...jestem taka zmeczona..
Wczoraj o 22 wrocilismy z Krakowa...tyle ze sie wykapalam i padlam...a dzis pobudka o 7...bo na 9.30 na komunie szlismy...
Nareszcie juz jestem w domu...ale chyba ide spac bo ledwo zyje...nawet makijazu nie mam sily isc zmyc...
Milego popoludnia u nas dzis zimno i wieje...
I dobrej nocki jakbym nie wsttala do rana..

Lili ja na Waszym miejscu bym nie poszła. Serio. Wygląda to tak, jakby im duz o ludzi odmówiło i chcą sobie "dosztukowac " bo lepszy nieduży prezent niż puste krzesła i brak jakiegokolwiek prezentu... I tak późno Was zaprosili, że macie prawo mieć inne plany. Możesz powiedzieć, że całkiem Ci z głowy wypadło ale np jedziecie gdzieś na grilla urodzinowego, albo wcale się nie tłumacz.

1495357046-aaaaaa.jpeg
1495357055-aaaaaa.jpeg

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Boże jak pięknie!!

o woow jak pięknie !
u nas pogoda się zkiepściła :/ wczoraj 30st a dziś 15 i wieje...
Sama nie wiem co tu dziś robić, z jednej strony jak Beczulinda mam ochote polenić się przed tv, a z drugiej bym gdzieś wybyła...
Dziewczyny Ewka i Hajmal jakie macie glukometry? ja mam one touch select, do niego 100 szt igieł ok 16 zł a paski bez recepty 50szt 40 zł, z receptą jakieś 12 zł :p Ja ostatnio notorycznie zapominam się kłuć.. ale ja mam wyniki w normie więc się nie spinam już tak jak na początku... a igły wymieniam raz/dwa razy w tygodniu...

Miłej niedzieli dziewczyny :)

Ja mam contour plus one. Nie pytałam nigdzie o cenę igieł, ale paski kosztują tak samo. Znaczy 50 szt za 40 zł, lub 12 zl ż recepta.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry