reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, a moj dzisisj o 8rano wrócił z kawalerskiego ;o i poszedł spać a ja w tym czasie ogarnąłam dom, zrobiłam pranie, zakupy, obiad (który przed chwila właśnie zjadlam), sernik na zimno, kolacje też juz mam zaplanowana a ten dalej śpi.. ;p i sie nudze. Pogoda u nas ładna ale bez szalu 20stopni.

Lili naprawdę piękny widok tam masz :) rzeczywiście późno zaprosili pewnie jak już ktoras pisała wyżej ktoś im odmówił i nagle se o was przypomnieli tak to wygląda..

Ewkap dobrze ze wzielas psiaka doskonale rozumiem co czulas sama mam kota i tez jestem wrazliwa na takie rzeczy

reklama
Hej kochane , my wczoraj cały dzień na urodzinach od mamy - pogoda nie zbyt nam dopisała , ale fajnie było [emoji4][emoji4]
Spalysmy do 11:30[emoji33]
Teraz , sprzątanko , obiad i jutro juz w końcu połówkowe [emoji171]

Buziaki i miłej niedzieli ! [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t4d [emoji272]

Witam się niedzielne :) dobrze że od wczoraj nie było dużo do nadrobienia :D my wczoraj grillowo u Moich Rodziców pomimo średniej pogody ale było fajnie :) plus odwiedziliśmy znajomych. Dziś leniwy dzień :) pogoda niby lepsza ale szału nie ma... Jutro wizyta, a później pakowanie bo lecimy do Kuzynów, taki mini urlop w Norwegii :D

A czym właściwie różni się usg 3d od 4d?
emoji26.png

3d to oglądasz dziecko w takich jakby kadrach - zdjęcia z momentu. Nie widać płynnego ruch. 4d widać jak maleństwo się rusza on line :D

Witajcie dziewczyny!

U mnie wczoraj wieczorem było mega sprzątanie. Mąż kątówką ciął na górze beton i oczywiście cały pył miałam na dole. Miałam noc muzeum w domu - istne wykopaliska. Sprzątałam do północy... a dziś jeszcze dokańczam. Mąż już zapowiedział mi, że jak dobrze pójdzie to skończy remont do końca lipca... Ratunku!!! :wściekła/y: Mam już dość tego remontu.

U nas pogoda się też pogorszyła... szkoda... już tak było cudnie :cool2:

Miłej niedzieli! :)

Witajcie dziewczyny!

U mnie wczoraj wieczorem było mega sprzątanie. Mąż kątówką ciął na górze beton i oczywiście cały pył miałam na dole. Miałam noc muzeum w domu - istne wykopaliska. Sprzątałam do północy... a dziś jeszcze dokańczam. Mąż już zapowiedział mi, że jak dobrze pójdzie to skończy remont do końca lipca... Ratunku!!! :wściekła/y: Mam już dość tego remontu.

U nas pogoda się też pogorszyła... szkoda... już tak było cudnie :cool2:

Miłej niedzieli! :)

Hej hej, u mnie też pogoda znacznie gorsza w porównaniu do wczoraj. Mieliśmy gości, właśnie pojechali. A biała morwa na pewno jest bezpieczna w ciąży?

Czesc dziewczyny...
Przeczytalam wszystko od wczoraj ale nie pamietam co mialam napisac...jestem taka zmeczona..
Wczoraj o 22 wrocilismy z Krakowa...tyle ze sie wykapalam i padlam...a dzis pobudka o 7...bo na 9.30 na komunie szlismy...
Nareszcie juz jestem w domu...ale chyba ide spac bo ledwo zyje...nawet makijazu nie mam sily isc zmyc...
Milego popoludnia u nas dzis zimno i wieje...
I dobrej nocki jakbym nie wsttala do rana..

Lili ja na Waszym miejscu bym nie poszła. Serio. Wygląda to tak, jakby im duz o ludzi odmówiło i chcą sobie "dosztukowac " bo lepszy nieduży prezent niż puste krzesła i brak jakiegokolwiek prezentu... I tak późno Was zaprosili, że macie prawo mieć inne plany. Możesz powiedzieć, że całkiem Ci z głowy wypadło ale np jedziecie gdzieś na grilla urodzinowego, albo wcale się nie tłumacz.

1495357046-aaaaaa.jpeg
1495357055-aaaaaa.jpeg

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Boże jak pięknie!!

o woow jak pięknie !
u nas pogoda się zkiepściła :/ wczoraj 30st a dziś 15 i wieje...
Sama nie wiem co tu dziś robić, z jednej strony jak Beczulinda mam ochote polenić się przed tv, a z drugiej bym gdzieś wybyła...
Dziewczyny Ewka i Hajmal jakie macie glukometry? ja mam one touch select, do niego 100 szt igieł ok 16 zł a paski bez recepty 50szt 40 zł, z receptą jakieś 12 zł :p Ja ostatnio notorycznie zapominam się kłuć.. ale ja mam wyniki w normie więc się nie spinam już tak jak na początku... a igły wymieniam raz/dwa razy w tygodniu...

Miłej niedzieli dziewczyny :)

Ja mam contour plus one. Nie pytałam nigdzie o cenę igieł, ale paski kosztują tak samo. Znaczy 50 szt za 40 zł, lub 12 zl ż recepta.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry