- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ilona_krk
Aktywna w BB
No ja nie wiem nie znam się...A czym właściwie różni się usg 3d od 4d? [emoji26]
Beczulinda
Fanka BB :)
Ja też nieNo ja nie wiem nie znam się...
Sunday29
Mam teraz 3 tyg pod rząd[emoji33]Dzisiaj też miałaś zajęcia? Ja mam za tydzień
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Beczulinda
Uuuuuuu współczuję ...Mam teraz 3 tyg pod rząd[emoji33]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
monia_87
Hej dziewczyny Dawno się nie odzywałam... może mnie jeszcze co nie które pamiętają miałam chyba ze sto stron do nadrobienia :O nie dałam rady.. cofnełam się o 20 str tylko..
Super że wszystko u Was w porządku, fotki bąbli rewelacja
Ewka szacun dla Ciebie! Uratowałaś psiaka
Czytałam że Ewka i Hajmal macie cukrzycę ciążową.. współczuję.. ja miałam już stwierdzona daaaawno temu i wiecie diabetolog straszyła mnie nawet isuliną na noc, bo ja miałam za wysoki na czczo. Wyniki po krzywej 100 na czczo, po 1h 102 i po 2h też 102. Dieta 7 posiłków dziennie, 4 x dziennie mierzyć glukometrem i wiecie co.. Żadnej! diety nie stosowałam, a wyniki w normie. Posiłków jadłam max 4 w ciagu dnia i jadłam cały czas jak wcześniej.. Chciałam zrobić jeszcze raz krzywą, ale byłam chora, tydzień brałam antybiotyk wiec nie było sensu, bo wyniki mogłyby wyjść zakłamane.. Poszłam na kontrolę do diabetolog - innej niż za pierwszym razem i stwierdziła, że to nie cukrzyca ciążowa, a bardziej "moja" i że generalnie wszystko w porządku. Kontrolować się nadal muszę glukometrem, gdyby znów miały być jakieś wahania, ale póki co wszystko w normie. Trochę to dziwne i mi się wydaje ze lekarze na wyrost dają diety bo to nie zaszkodzi, a w razie WU wyjdzie tylko na plus
Badania prenatalne mam dopiero 8.06 chyba zeświruje do tego czasu, bo ja wciąż bardzo mało, a praktycznie w ogóle nie czuję ruchów.. W pierwszej ciąży to pamiętam że już synek szalał a tu cichutko siedzi.. Płacę 180 zł jak za zwykłą wizytę, a na każdej mam 3d i muszę Wam pokazać jak pięknie zapozował ostatnio No i potwierdził się chłopak Naśmiałyśmy się z ginem bo ledwo mi przyłożyła głowicę od usg a tam bach, jajka na ekranie Od razu pokazał z kim mamy do czynienia Cieszę sie bardzo, ale powiem Wam że gdzieś tam z tyłu głowy ciągle mi się przewija myśl, że szkoda że nie córka..... No ale będzie Mikołaj.. chyba, bo M chce bardzo Mikołaja, choć ja jakoś nie do końca jestem przekonana jeszcze
Lini na brzuchu jeszcze nie mam i obym nie miała, bo nie podoba mi się
A co do piwka to zdarza mi się wypić Lecha Free/Karmii/Warkę 0.. nie przesadzajmy z tym 0,5%... o ile mowa o jednym a nie o trzech pod rząd na przykład
Ehh się rozpisałam.. a chciałam jeszcze się odnieść do kilku z Was i of kors już uciekło z głowy, co, komu i jak..
zobaczcie jak się uśmiecha <3
Czytałam że Ewka i Hajmal macie cukrzycę ciążową.. współczuję.. ja miałam już stwierdzona daaaawno temu i wiecie diabetolog straszyła mnie nawet isuliną na noc, bo ja miałam za wysoki na czczo. Wyniki po krzywej 100 na czczo, po 1h 102 i po 2h też 102. Dieta 7 posiłków dziennie, 4 x dziennie mierzyć glukometrem i wiecie co.. Żadnej! diety nie stosowałam, a wyniki w normie. Posiłków jadłam max 4 w ciagu dnia i jadłam cały czas jak wcześniej.. Chciałam zrobić jeszcze raz krzywą, ale byłam chora, tydzień brałam antybiotyk wiec nie było sensu, bo wyniki mogłyby wyjść zakłamane.. Poszłam na kontrolę do diabetolog - innej niż za pierwszym razem i stwierdziła, że to nie cukrzyca ciążowa, a bardziej "moja" i że generalnie wszystko w porządku. Kontrolować się nadal muszę glukometrem, gdyby znów miały być jakieś wahania, ale póki co wszystko w normie. Trochę to dziwne i mi się wydaje ze lekarze na wyrost dają diety bo to nie zaszkodzi, a w razie WU wyjdzie tylko na plus
Badania prenatalne mam dopiero 8.06 chyba zeświruje do tego czasu, bo ja wciąż bardzo mało, a praktycznie w ogóle nie czuję ruchów.. W pierwszej ciąży to pamiętam że już synek szalał a tu cichutko siedzi.. Płacę 180 zł jak za zwykłą wizytę, a na każdej mam 3d i muszę Wam pokazać jak pięknie zapozował ostatnio No i potwierdził się chłopak Naśmiałyśmy się z ginem bo ledwo mi przyłożyła głowicę od usg a tam bach, jajka na ekranie Od razu pokazał z kim mamy do czynienia Cieszę sie bardzo, ale powiem Wam że gdzieś tam z tyłu głowy ciągle mi się przewija myśl, że szkoda że nie córka..... No ale będzie Mikołaj.. chyba, bo M chce bardzo Mikołaja, choć ja jakoś nie do końca jestem przekonana jeszcze
A co do piwka to zdarza mi się wypić Lecha Free/Karmii/Warkę 0.. nie przesadzajmy z tym 0,5%... o ile mowa o jednym a nie o trzech pod rząd na przykład
Ehh się rozpisałam.. a chciałam jeszcze się odnieść do kilku z Was i of kors już uciekło z głowy, co, komu i jak..
Załączniki
Ale ładnie zapozował oby mój też w środę pokazał się tak jak twójHej dziewczyny Dawno się nie odzywałam... może mnie jeszcze co nie które pamiętają miałam chyba ze sto stron do nadrobienia :O nie dałam rady.. cofnełam się o 20 str tylko..
Zobacz załącznik 807378 zobaczcie jak się uśmiecha <3
Zobacz załącznik 807379
Ja mam w poniedziałek prenatalneWrrrr czyli u mnie znów coś ...
To jest nie mozliwe , ze jest 22 a ja juz w łóżku leże , moje dziecię spi i ja chyba tez ide [emoji5]
To ile nas w pon wizytuje? Duzo dzieciaczkow poznamy [emoji4]
1. Ja
2. Sunday
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t3d [emoji272]
reklama
paulik884
Hej dziewczyny, ja sie nie odzywalam dzis, bo od 14 w Wadowicach bylam, wrocilam przed chwila i na kolacje zamowilismy sobie pizze, pozarlam dwa kawalki i mam ochote na jeszcze milego wieczoru, padam, wiec dojem i ide spac! Do jutra, dobranoc :*
12.10.2017 [emoji480]
12.10.2017 [emoji480]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.