reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I popatrzcie, jak to jest, że psy mogą spotkać w swoim życiu największych sukinsynów, a i tak nie stracą miłości do człowieka. Jak on się cieszy piesiulek, jak ten pan do niego mówi. I widać, że był wożony w aucie, bo naturalnie się w nim zachowuje. Mam nadzieję, że uda się dla niego znaleźć jakiś ciepły dom.
Ps. Wyobrażam sobie, że po doprowadzeniu tych jego kłaczków do porządku będzie ślicznym kawalerem :)
Ja wróciłam z uczelni. Byłam tam z 15 minut, bo jako jedyna przyszłam na to seminarium :D
Mój P. pomył podłogi i powycierał kurze, wyczesał naszego psiaka i teraz wariują, a ja ogarniam obiad- uszka z barszczem czerwonym :) Zjem i chyba wezmę sobie kąpiel, bo u nas tak gorąco, że mam ochotę się trochę ochłodzić :)

Podobno to przerosniety York ;-) tak wet powiedziała ;-) dobrze masz z tym swoim, mojego znów cały dzień w domu nie ma. U nas też upał, aż się nie chce z domu wychodzić, chociaż z drugiej strony słoneczko tak kusi. Od jutra ma być deszcz podobno.
Barszczyk z uszkami :-D mmm...
Ja dziś robiłam szczawiowa i grillowalam znów pierś z kurczaka do kaszy gryczanej.

reklama
Skoro mówicie, że nie mam cukrzycy, to sobie przed chwilą usmażyłam okienek :-) zobaczymy jaki mi cukier za godzinę wyjdzie :-)
rps20170520_154842.jpg

Załączniki

• rps20170520_154842.jpg
    rps20170520_154842.jpg
    109,2 KB · Wyświetleń: 515
U mnie do wczoraj było ciepło, dzisiaj do południa słońce świeciło a teraz już zupełnie nie o wieje mocno. Wyglada jakby się na burzę zbierało. Oby ♡

A okienka też bym zjadła:( ale nie widziałam w żadnym sklepie u nas.. A takie gotowe w paczce to nie to samo. Na obiad odgrzalam sobie zupę brokułową i zagryzlam arbuzem. Pyszny był ♡♡

IMAG1759_1.jpg

U mnie relaks pełna gębą[emoji3]

Co do P. to faktycznie nie mogę narzekać. Sprząta, prasuje, ogarnia pranie, tylko gotowanie go przerasta i do kuchni wchodzi tylko, gdy chce zabrać z niej coś gotowego[emoji492] Ale to jestem w stanie przeżyć, w koncu nie można mieć wszystkiego[emoji6]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMAG1759_1.jpg
    IMAG1759_1.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 510
U mnie do wczoraj było ciepło, dzisiaj do południa słońce świeciło a teraz już zupełnie nie o wieje mocno. Wyglada jakby się na burzę zbierało. Oby ♡
U mnie też dziś pogoda nie rozpieszcza bo od rana pochmurno , wieje strasznie , niby 17 stopni ale coś chłodno i coś mi się wydaje ,że burza może być :) przynajmniej nie będzie tak duszno jak wczoraj

No to mamy wizyte w poniedziałek :
Ja
Sunday
Sylwuska
Borutka
Eglentine - już 5 [emoji4][emoji4]

Dziewczyny a jak oni tą szyjkę mierzą na usg?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t4d [emoji272]
I ja

reklama
Zobacz załącznik 807336
U mnie relaks pełna gębą[emoji3]

Co do P. to faktycznie nie mogę narzekać. Sprząta, prasuje, ogarnia pranie, tylko gotowanie go przerasta i do kuchni wchodzi tylko, gdy chce zabrać z niej coś gotowego[emoji492] Ale to jestem w stanie przeżyć, w koncu nie można mieć wszystkiego[emoji6]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Taki mąż to skarb! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry