reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I popatrzcie, jak to jest, że psy mogą spotkać w swoim życiu największych sukinsynów, a i tak nie stracą miłości do człowieka. Jak on się cieszy piesiulek, jak ten pan do niego mówi. I widać, że był wożony w aucie, bo naturalnie się w nim zachowuje. Mam nadzieję, że uda się dla niego znaleźć jakiś ciepły dom.
Ps. Wyobrażam sobie, że po doprowadzeniu tych jego kłaczków do porządku będzie ślicznym kawalerem :)
Ja wróciłam z uczelni. Byłam tam z 15 minut, bo jako jedyna przyszłam na to seminarium :D
Mój P. pomył podłogi i powycierał kurze, wyczesał naszego psiaka i teraz wariują, a ja ogarniam obiad- uszka z barszczem czerwonym :) Zjem i chyba wezmę sobie kąpiel, bo u nas tak gorąco, że mam ochotę się trochę ochłodzić :)

Podobno to przerosniety York ;-) tak wet powiedziała ;-) dobrze masz z tym swoim, mojego znów cały dzień w domu nie ma. U nas też upał, aż się nie chce z domu wychodzić, chociaż z drugiej strony słoneczko tak kusi. Od jutra ma być deszcz podobno.
Barszczyk z uszkami :-D mmm...
Ja dziś robiłam szczawiowa i grillowalam znów pierś z kurczaka do kaszy gryczanej.

reklama
Skoro mówicie, że nie mam cukrzycy, to sobie przed chwilą usmażyłam okienek :-) zobaczymy jaki mi cukier za godzinę wyjdzie :-)
rps20170520_154842.jpg

Załączniki

• rps20170520_154842.jpg
    rps20170520_154842.jpg
    109,2 KB · Wyświetleń: 505
U mnie do wczoraj było ciepło, dzisiaj do południa słońce świeciło a teraz już zupełnie nie o wieje mocno. Wyglada jakby się na burzę zbierało. Oby ♡

A okienka też bym zjadła:( ale nie widziałam w żadnym sklepie u nas.. A takie gotowe w paczce to nie to samo. Na obiad odgrzalam sobie zupę brokułową i zagryzlam arbuzem. Pyszny był ♡♡

IMAG1759_1.jpg

U mnie relaks pełna gębą[emoji3]

Co do P. to faktycznie nie mogę narzekać. Sprząta, prasuje, ogarnia pranie, tylko gotowanie go przerasta i do kuchni wchodzi tylko, gdy chce zabrać z niej coś gotowego[emoji492] Ale to jestem w stanie przeżyć, w koncu nie można mieć wszystkiego[emoji6]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMAG1759_1.jpg
    IMAG1759_1.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 504
U mnie do wczoraj było ciepło, dzisiaj do południa słońce świeciło a teraz już zupełnie nie o wieje mocno. Wyglada jakby się na burzę zbierało. Oby ♡
U mnie też dziś pogoda nie rozpieszcza bo od rana pochmurno , wieje strasznie , niby 17 stopni ale coś chłodno i coś mi się wydaje ,że burza może być :) przynajmniej nie będzie tak duszno jak wczoraj

No to mamy wizyte w poniedziałek :
Ja
Sunday
Sylwuska
Borutka
Eglentine - już 5 [emoji4][emoji4]

Dziewczyny a jak oni tą szyjkę mierzą na usg?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t4d [emoji272]
I ja

reklama
Zobacz załącznik 807336
U mnie relaks pełna gębą[emoji3]

Co do P. to faktycznie nie mogę narzekać. Sprząta, prasuje, ogarnia pranie, tylko gotowanie go przerasta i do kuchni wchodzi tylko, gdy chce zabrać z niej coś gotowego[emoji492] Ale to jestem w stanie przeżyć, w koncu nie można mieć wszystkiego[emoji6]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Taki mąż to skarb! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry