reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak cudownego ciśnienia to ja nigdy nie mialam ! Choć puls mam wiecznie wysoki ...
Tu wynik taki a na nadgarstkowym mialam 152/85[emoji33]
1495218400-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t3d [emoji272]
To ciśnienie Super! A puls też mam wysoki- mój lekarz kazał łykać magnez bo to może być od niedoboru [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Mój dziś chciał mi znajomych z pracy na grilla przywieźć....szalony. Po 16 do domu wróciłam, jutro uczelnia, muszę się jeszcze dzis pouczyc ma kolokwium[emoji23]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też ma czasami takie głupie pomysły ;-)
Faceci są jacyś niedomyslni. Żeby chociaż sam stanął przy tym grillu. Mój zawsze się rozsiadzie i nie pamiętam, ze tam coś się grilluje. Czasem po prostu chamsko mu mówię, ze jak chce jeść, to ma iść tego pilnować, bo zawsze ja naszykuje, muszę ugrillowac i jeszcze po tym wszystkim posprzątać. Już mu zapowiedziałam, ze w tym roku żadnych imprez nie robimy, bo ja nie mam ochoty na szykowanie i uslugiwanie wszystkim ;-) miałam w planach zrobić mu 30 urodziny, ale to na sam koniec lipca, więc raczej odpada, tort zrobię i już ;-)
Drażliwy temat zaczęłaś :-D haha ;-)

To ciśnienie Super! A puls też mam wysoki- mój lekarz kazał łykać magnez bo to może być od niedoboru [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png
A ty masz go z wykrywaniem arytmii? Bo mi czasem ten symbol wyskakuje [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

A ty masz go z wykrywaniem arytmii? Bo mi czasem ten symbol wyskakuje [emoji52]

Tak i jeszcze taki wskaźnik czy nie ma nadciśnienia, czasem mi wskakuje na pomarańczowe pole jak dolne za wysoko skoczy... Ale arytmii nigdy mi nie pokazało...

w57v3e3kdnfl41ek.png

U nas dzisiaj było 28° w cieniu oczywiście więc skwar ja nie wiem[emoji295]Oj już sie tak "nie leniłyście" z pisaniem [emoji4] nie wiem już dokładnie która co pisała [emoji14] mnie kręgosłup na razie nie boli [emoji3] co do ciuchów i tego ze zrobilysmy sie większe to chyba norma [emoji14] ja właśnie wczoraj wystawilam caly duzy worek jeansow, spodenek jeansowych, swetrow bo za krótkie z przodu, dzisiaj bluzki z krotkim rekawkiem tez wymienialam bo jakieś takie opięte a na tą pogode sie nie nadają. Więc głowa do góry, pewnie nie jedna ma taki problem[emoji3] Mam tylko nadzieję że uda mi sie do tych ubrań wrócić[emoji23]Na mieście nie zauważyłam żeby ktoś sie glupio patrzyl, uprzejmości jeszcze nie doświadczyłam ale dzisiaj znajoma ktora nie wiedziala ze jestem w ciazy złożyła mi gratulacje więc brzusio chyba już sie rzuca w oczy[emoji4] co do cery to ja mam teraz straszną[emoji15] co chwila wyskakują mi jakieś niedoskonałości, przebarwienia, już patrzeć na siebie nie moge[emoji52] Ewkap jestem w szoku ze gin mógł tak na wyrost nastraszyc Cię ta cukrzycą, jeśli rzeczywiście jest tak jak dziewczyny piszą i te wyniki są dobre. Zaraz idę sie wykąpać, potem zjem chyba sałatkę z ogórków i pomidorów bo mnie naszła ochota a ogórasy mam świeże bo kisiłam w poniedziałek[emoji6] potem jeszcze jakis owoc i sie legne z książka[emoji4] czuje ze tak szybko dzisiaj nie zasne bo jak mnie zmoglo przed 17 to obudzilam sie przed 19[emoji15] Miłego wieczoru dziewczyny [emoji5]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak i jeszcze taki wskaźnik czy nie ma nadciśnienia, czasem mi wskakuje na pomarańczowe pole jak dolne za wysoko skoczy... Ale arytmii nigdy mi nie pokazało...

w57v3e3kdnfl41ek.png
Wrrrr czyli u mnie znów coś ...

To jest nie mozliwe , ze jest 22 a ja juz w łóżku leże , moje dziecię spi i ja chyba tez ide [emoji5]

To ile nas w pon wizytuje? Duzo dzieciaczkow poznamy [emoji4]
1. Ja
2. Sunday

Dziewczyny czy tylko mnie tak boli kręgosłup?? Zwariuje !!!! Rano jest spoko ale popołudniu koszmar :( chwilę postoje i tak mnie boli że niewiem jak mam siedzieć/leżeć ...
Mnie też dziś strasznie kręgosłup nawala... Poprostu masakrycznie:(
Czesc dziewczyny, czy wy tez tak macie jak ja?bo moją ciąże juz na miescie widac raczej bo w sklepach mnie przepuszczają,w kolejce.szok.nawet w kościele. Ale jaja...a ja tak sie zakrywam...:dry:
U mnie wydaje mi się że też widać powoli ciążę ale narazie ludzie poprostu się gapią, widać że patrza na brzuch i pewnie myślą czy to ciąża normalna czy może spożywcza :D

Mnie też dziś strasznie kręgosłup nawala... Poprostu masakrycznie:(

U mnie wydaje mi się że też widać powoli ciążę ale narazie ludzie poprostu się gapią, widać że patrza na brzuch i pewnie myślą czy to ciąża normalna czy może spożywcza :D
Wstaw na watek brzucha [emoji4] ja jutro chciałam isc w sukience na te urodziny a w niej taki bebzol mam i nie wiem [emoji52]

reklama
Ewka tez myślę że lekarz cie w błąd wprowadził z ta cukrzycą bo cały internet przeszukałam i wszędzie normy dla cukrzycy są o wiele wyższe :) chociaż fakt że ograniczając słodycze wyjdziesz na tym dobrze bo nie przytyjesz tyle :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry