reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja 89 super wózek ;-) zgrabny taki, nieoklepany, oryginalny kolorek ;-) PIESIO TEŻ CUDNY :-)

Vanja moja mama męczy się z bielactwem... niestety, musi raczej unikać słońca... próbowała już wszystkiego... maści ż pigmentami za kupę kasy, tabletki, kremy i nic... Stara się nie wychodzić na największy żar, żeby nie opalać, bo wtedy jeszcze bardziej widać te plamy...

An to całkiem nieźle, przynajmniej chyba w dzień będziesz sprzątać te samochody, a nie w nocy? Chociaż.. . W dzień pewnie jeżdżą i rozwoza... No ale jak się zmęczysz, to na chwilę usiadziesz, a przy tych kanapkach jeszcze krzywo by patrzyli jakbyś chciała odpocząć ;-)

Dasia ROAN Bass Soft ma gondole długości 82 cm i cenowo jest w porządku ;-) wzory też piękne ;-)

Agatki ja na czczo miałam 67, po godzinie 151, po 2 godzinach 127.

Wyimaginowana super, ze już wszystko w porządku i że znalazłaś w końcu dobrego lekarza :-)

No dziewczyny! Nie zaglądałam tu ze3 godziny, wczoraj prawie wcale Was nie b ylo, a dziś po krótkiej przerwie 43 posty do nadrobienia ;-)
U mnie na obiad była kasza gryczana al'dente, pierś z kurczaka z grilla i sałatka z ogórka i rzodkiewki :-) za 20 minut mierze cukier i idę na spacer z psem i siostra, bo nas odwiedziła przejazdem ;-)

Ewka ! To Ty nie masz cukrzycy ... Norma dla Kobiet w ciąży : 0 poniżej 92mg /dl po 1h : poniżej 180, po 2 h poniżej 153....

reklama
Gratuluję wizyt![emoji4]

Kreski jeszcze nie mam.

Kręgosłup mnie boli po prostu, mam przepukliny w odcinku lędźwiowym i od lat mam przyjaciela-ból. Oszczędzam się ile mogę, nie dźwigam, nie szaleję ze sprzątaniem... a przynajmniej się staram [emoji6] na szczęście jakoś daję radę.

Od neurolog dostałam dodatkowo Wit.B12 (nie mogę mieć anemii), zmieniła mi acard na inny lek (nie pamiętam nazwy) i inną dawkę, i dostałam krople na podniesienie ciśnienia, do dawkowania w razie potrzeby. No i potwierdziła cc.

Padam, nie śpię od 5 i już w wannie siedzę, zjadłam kolację i zaraz do łóżka.
Dobranoc!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Ja dziś na kolacje poszłam kupić tajlandzkie żarcie na wynos [emoji6]
Bardzo dobre było.

Jutro do nas przychodzą znajomi z pracy mojego na grila - ale mi sie nie chce.... nie chce mi sie organizować, latac z jedzeniem, a przede wszystkim gadać o dupie marnie. Wolałabym tv pooglądać. Blee...
Ale potem jedziemy w niedziele na tydzień na urlop. Do Włoch. Od nas jest blisko. Cieszę sie bardzo, potrzebuje chwile odpoczynku.

Mnie kręgosłup w ogóle nie boli. Za to strasznie pogorszyła mi sie cera. Mam jakieś mega suche plamy... dzis to w ogóle jakis dramat. Już nie wiem co mam robić. Mam te same kremy co zawsze miałam. Moze to być od ciąży?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ewka ! To Ty nie masz cukrzycy ... Norma dla Kobiet w ciąży : 0 poniżej 92mg /dl po 1h : poniżej 180, po 2 h poniżej 153....

Ja pieprze, to co on mi kity wciska??! Może chciał mi delikatnie dac do zrozumienia, że te 6 kg na plusie to trochę sporo?? ;-) :p
A to dziad jeden, no! Tak mnie nastraszyl...
Teraz to juz całkiem mętlik mam w głowie...

Bardzo dobre było.

Jutro do nas przychodzą znajomi z pracy mojego na grila - ale mi sie nie chce.... nie chce mi sie organizować, latac z jedzeniem, a przede wszystkim gadać o dupie marnie. Wolałabym tv pooglądać. Blee...
Ale potem jedziemy w niedziele na tydzień na urlop. Do Włoch. Od nas jest blisko. Cieszę sie bardzo, potrzebuje chwile odpoczynku.

Mnie kręgosłup w ogóle nie boli. Za to strasznie pogorszyła mi sie cera. Mam jakieś mega suche plamy... dzis to w ogóle jakis dramat. Już nie wiem co mam robić. Mam te same kremy co zawsze miałam. Moze to być od ciąży?

Mój dziś chciał mi znajomych z pracy na grilla przywieźć....szalony. Po 16 do domu wróciłam, jutro uczelnia, muszę się jeszcze dzis pouczyc ma kolokwium[emoji23]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie kręgosłup boli okropnie, przydałby mi się masażysta do codziennych masaży, bo bez tego jest ciężko. Ja tej linii jeszcze nie mam, przynajmniej jej nie widzę, a doszukuję się jej bardzo szczegółowo :D Zastanawiam się co robić w ten samotny wieczór, może jakieś pomysły? Znacie jakieś fajne komedie? Mam ochotę się pośmiać :) liczę na waszą pomoc! No i życzę udanego wieczoru, bardzo ciepłego :)
Ja teraz lubię ciążowe komedie [emoji12] Wpadka, Jak urodzić i nie zwariować, Bridget Jones 3 itp [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Tak cudownego ciśnienia to ja nigdy nie mialam ! Choć puls mam wiecznie wysoki ...
Tu wynik taki a na nadgarstkowym mialam 152/85[emoji33]
1495218400-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t3d [emoji272]

Czesc dziewczyny, czy wy tez tak macie jak ja?bo moją ciąże juz na miescie widac raczej bo w sklepach mnie przepuszczają,w kolejce.szok.nawet w kościele. Ale jaja...a ja tak sie zakrywam...:dry:
Ja wczoraj w Auchan poszłam do kasy pierwszeństwa, obeszłam wszystkich mówiąc "Przepraszam" [emoji6] I oczywiście zostałam przepuszczona [emoji16] Chciałam sprawdzić reakcje ludzi i o dziwo mile się zaskoczyłam [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja pieprze, to co on mi kity wciska??! Może chciał mi delikatnie dac do zrozumienia, że te 6 kg na plusie to trochę sporo?? ;-) :p
A to dziad jeden, no! Tak mnie nastraszyl...
Teraz to juz całkiem mętlik mam w głowie...

Sprawdziłam specjalnie normy w Labie ... Jeszcze sprawdzę w wytycznych ogólnoświatowych ale na 99% nie masz i wg Mnie wyniki masz super ! :)

reklama
Bardzo dobre było.

Jak najbardziej od ciąży. W zasadzie to od opalania w ciąży. Teraz jesteśmy bardziej podatne na różnego typu przebarwienia.
Link do: Przebarwienia skóry w ciąży - kiedy powstają i jak im zapobiegać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry