Jutro postaram się wrzucić zdjęcie bo teraz już jestem gotowa do snu ha ha haWstaw na watek brzucha [emoji4] ja jutro chciałam isc w sukience na te urodziny a w niej taki bebzol mam i nie wiem [emoji52]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t3d [emoji272]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Mnie jeszcze nikt w sklepie nie przepuścił a nie ukrywam że brzuszek też mam spory.
Ale wam dobrze że macie wizyty w poniedziałek, ja dopiero w piątek już się doczekać nie mogę taka teraz długa przerwa była
Co do bólów pleców to ja jeszcze nie mam ale czasem brzuch mnie pobolewa pod wieczór, tłumaczę sobie to tym że widocznie się przeciążyłam
Ewka no nieźle cię gin załatwił jeśli faktycznie masz cukier w normie
A moja córcia zaprosiła sobie na weekend koleżankę i teraz muszę chodzić koło nich i zaraz muszę im spanie naszykować a jutro wymyślić jakieś atrakcje
Dobrej nocki dziewczynki bo ja już kompa wyłączam
Ale wam dobrze że macie wizyty w poniedziałek, ja dopiero w piątek już się doczekać nie mogę taka teraz długa przerwa była
Co do bólów pleców to ja jeszcze nie mam ale czasem brzuch mnie pobolewa pod wieczór, tłumaczę sobie to tym że widocznie się przeciążyłam
A moja córcia zaprosiła sobie na weekend koleżankę i teraz muszę chodzić koło nich i zaraz muszę im spanie naszykować a jutro wymyślić jakieś atrakcje
Spark
Fanka BB :)
No takie Rodos mi zostaje hehe [emoji14]Igusiad bardzo dobre wieści! :-)
Hajmal , a kiedy chcą Ci ten zastrzyk robić?
Spark w tym roku też możecie być na RODOS ;-)
Zobacz załącznik 807182
My w zeszłym roku i 2 lata temu byliśmy w Chorwacji, w tym roku mieliśmy w planach Bułgarię, a będą Ruciane Nida ;-) hihi ;-)
I bardzo się cieszę z tego powodu ;-) jeszcze 2 miesiące do urlopu :-)
W Bulgarii też super, i całkiem tanio
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewa, a weź podejdź z tym wynikiem do lekarza ogólnego. Też będzie miał wiedzial przecież jakie są normy. Bo wiadomo, ze nawet w ciąży trzeba pilnować co i ile się je, ale może się okazać, ze wcale nie musisz się aż tak ograniczać i wymyślać z ta dieta[emoji6]
Ja już też uciekam spac, bo mi się oczy kleją. Ostatnio często mam tak, ze już nawet po 21 nadaje się tylko do spania [emoji42]
Tak wiec spokojnej nocy dziewczyny, a jutro leniwego poranka [emoji4]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już też uciekam spac, bo mi się oczy kleją. Ostatnio często mam tak, ze już nawet po 21 nadaje się tylko do spania [emoji42]
Tak wiec spokojnej nocy dziewczyny, a jutro leniwego poranka [emoji4]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Faktycznie moze Cie najstarszyl. Moj mi kazal isc do diabetologa, poszlam do endo bo nawet nie wiedzialam ze mnie poprowadzi. Pamietam ze pisalas ze masz kupic glukometr a ja go dostalam w raz z ksiazeczkami i ladna torebka. Moja endo mowila ze na czczo cukier nie powinien przekroczyc 95 a po posilku 125 albo 135 nie pamietam
Ewii
U mnie znowu pojawiły się te upławy, pojechałam do szpitala i zbadali mnie (nie obyło się bez marudzenia pielęgniarek że do nich się z takim czymś nie przychodzi ale mam to gdzieś). Lekarz stwierdził że szyjka zmknięta na całej długości ilość wód w porządku, wykonał bardzo dokładne usg (w tym mierzenie malucha, waży około 160 gram ) widziałam na ekranie jak się wiercił także jest z nim wszystko w porządku zaczynam tylko wątpić w płeć bo chociaż lekarz nic nie mówił to jakoś szukałam tego siusiaka jak mierzył nożki i jakoś nie wypatrzyłam go, ale nie o sprawdzenie płci tu chodziło stwierdził też że nie ma żadnego stanu zapalnego także jestem uspokojona a maluszek chyba się zdenerwował na robienie mu 'big brothera' bo jak wyszłam z gabinetu to zaczął się wyraźnie wiercić, pierwszy raz tak mocno poczułam smyranie
Także jeżeli macie jakiekolwiek wątpliwości czy wszystko jest ok jedźcie do szpitala, to jest ich obowiązek żeby was przyjąć, nie po to od tylu lat płacimy składki żeby odesłali z kwitkiem
Także jeżeli macie jakiekolwiek wątpliwości czy wszystko jest ok jedźcie do szpitala, to jest ich obowiązek żeby was przyjąć, nie po to od tylu lat płacimy składki żeby odesłali z kwitkiem
Zoyka10
Mnie jeszcze nikt w sklepie nie przepuścił a nie ukrywam że brzuszek też mam spory.
Ja tez mam w piatek. Ale tak sobie myśle, ze chyba cudownie bedzie w dzien matki dowiedzieć sie, czy to chłopczyk, czy dziewczynka mam przynajmniej taka nadzieje
hajmal
Na tym genetycznym polowkowym sprawdzaja dzidziusia, jak rosnie i czy zdrowy.
Moja malutka wazy 348g tak wczoraj mowil lekarz. Innych parametrow nie podal.
Nie moge juz spac, chyba wstane sobie porobic wszystko a potem sie podłoże. Dzis noc muzeów namowilam meza zeby pojechac do Sandomierza i sie zgodzil . Tak mi juz sie nudzi w domu.
Nie moge juz spac. Dzi
Moja malutka wazy 348g tak wczoraj mowil lekarz. Innych parametrow nie podal.
Nie moge juz spac, chyba wstane sobie porobic wszystko a potem sie podłoże. Dzis noc muzeów namowilam meza zeby pojechac do Sandomierza i sie zgodzil . Tak mi juz sie nudzi w domu.
Nie moge juz spac. Dzi
reklama
JustaKacper1986
Czesc dziewczynki ja dzis wstalam o 6...
Jedziemy na wycieczke do Krakowa i caly dzien mnie nie bedzie...jutro tez nie bo mam druga komunie...
Takze nie rozpisujcie sie za bardzo zebym w pon dala rade nadrobic...
Milego weekendu kochane buzki...
Ewii bardzo dobrze ze pojechalas do szpitala to ich zasrany obowiazek nas przyjac w takim stanie a to ze niektorzy marudza to wiem z doswiadczenia..ale najwazniejsze ze jestes spokojniejsza...
Jedziemy na wycieczke do Krakowa i caly dzien mnie nie bedzie...jutro tez nie bo mam druga komunie...
Takze nie rozpisujcie sie za bardzo zebym w pon dala rade nadrobic...
Milego weekendu kochane buzki...
Ewii bardzo dobrze ze pojechalas do szpitala to ich zasrany obowiazek nas przyjac w takim stanie a to ze niektorzy marudza to wiem z doswiadczenia..ale najwazniejsze ze jestes spokojniejsza...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.