reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak cudownego ciśnienia to ja nigdy nie mialam ! Choć puls mam wiecznie wysoki ...
Tu wynik taki a na nadgarstkowym mialam 152/85[emoji33]
1495218400-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t3d [emoji272]
To ciśnienie Super! A puls też mam wysoki- mój lekarz kazał łykać magnez bo to może być od niedoboru [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Mój dziś chciał mi znajomych z pracy na grilla przywieźć....szalony. Po 16 do domu wróciłam, jutro uczelnia, muszę się jeszcze dzis pouczyc ma kolokwium[emoji23]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też ma czasami takie głupie pomysły ;-)
Faceci są jacyś niedomyslni. Żeby chociaż sam stanął przy tym grillu. Mój zawsze się rozsiadzie i nie pamiętam, ze tam coś się grilluje. Czasem po prostu chamsko mu mówię, ze jak chce jeść, to ma iść tego pilnować, bo zawsze ja naszykuje, muszę ugrillowac i jeszcze po tym wszystkim posprzątać. Już mu zapowiedziałam, ze w tym roku żadnych imprez nie robimy, bo ja nie mam ochoty na szykowanie i uslugiwanie wszystkim ;-) miałam w planach zrobić mu 30 urodziny, ale to na sam koniec lipca, więc raczej odpada, tort zrobię i już ;-)
Drażliwy temat zaczęłaś :-D haha ;-)

To ciśnienie Super! A puls też mam wysoki- mój lekarz kazał łykać magnez bo to może być od niedoboru [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png
A ty masz go z wykrywaniem arytmii? Bo mi czasem ten symbol wyskakuje [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

A ty masz go z wykrywaniem arytmii? Bo mi czasem ten symbol wyskakuje [emoji52]

Tak i jeszcze taki wskaźnik czy nie ma nadciśnienia, czasem mi wskakuje na pomarańczowe pole jak dolne za wysoko skoczy... Ale arytmii nigdy mi nie pokazało...

w57v3e3kdnfl41ek.png

U nas dzisiaj było 28° w cieniu oczywiście więc skwar ja nie wiem[emoji295]Oj już sie tak "nie leniłyście" z pisaniem [emoji4] nie wiem już dokładnie która co pisała [emoji14] mnie kręgosłup na razie nie boli [emoji3] co do ciuchów i tego ze zrobilysmy sie większe to chyba norma [emoji14] ja właśnie wczoraj wystawilam caly duzy worek jeansow, spodenek jeansowych, swetrow bo za krótkie z przodu, dzisiaj bluzki z krotkim rekawkiem tez wymienialam bo jakieś takie opięte a na tą pogode sie nie nadają. Więc głowa do góry, pewnie nie jedna ma taki problem[emoji3] Mam tylko nadzieję że uda mi sie do tych ubrań wrócić[emoji23]Na mieście nie zauważyłam żeby ktoś sie glupio patrzyl, uprzejmości jeszcze nie doświadczyłam ale dzisiaj znajoma ktora nie wiedziala ze jestem w ciazy złożyła mi gratulacje więc brzusio chyba już sie rzuca w oczy[emoji4] co do cery to ja mam teraz straszną[emoji15] co chwila wyskakują mi jakieś niedoskonałości, przebarwienia, już patrzeć na siebie nie moge[emoji52] Ewkap jestem w szoku ze gin mógł tak na wyrost nastraszyc Cię ta cukrzycą, jeśli rzeczywiście jest tak jak dziewczyny piszą i te wyniki są dobre. Zaraz idę sie wykąpać, potem zjem chyba sałatkę z ogórków i pomidorów bo mnie naszła ochota a ogórasy mam świeże bo kisiłam w poniedziałek[emoji6] potem jeszcze jakis owoc i sie legne z książka[emoji4] czuje ze tak szybko dzisiaj nie zasne bo jak mnie zmoglo przed 17 to obudzilam sie przed 19[emoji15] Miłego wieczoru dziewczyny [emoji5]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak i jeszcze taki wskaźnik czy nie ma nadciśnienia, czasem mi wskakuje na pomarańczowe pole jak dolne za wysoko skoczy... Ale arytmii nigdy mi nie pokazało...

w57v3e3kdnfl41ek.png
Wrrrr czyli u mnie znów coś ...

To jest nie mozliwe , ze jest 22 a ja juz w łóżku leże , moje dziecię spi i ja chyba tez ide [emoji5]

To ile nas w pon wizytuje? Duzo dzieciaczkow poznamy [emoji4]
1. Ja
2. Sunday

Dziewczyny czy tylko mnie tak boli kręgosłup?? Zwariuje !!!! Rano jest spoko ale popołudniu koszmar :( chwilę postoje i tak mnie boli że niewiem jak mam siedzieć/leżeć ...
Mnie też dziś strasznie kręgosłup nawala... Poprostu masakrycznie:(
Czesc dziewczyny, czy wy tez tak macie jak ja?bo moją ciąże juz na miescie widac raczej bo w sklepach mnie przepuszczają,w kolejce.szok.nawet w kościele. Ale jaja...a ja tak sie zakrywam...:dry:
U mnie wydaje mi się że też widać powoli ciążę ale narazie ludzie poprostu się gapią, widać że patrza na brzuch i pewnie myślą czy to ciąża normalna czy może spożywcza :D

Mnie też dziś strasznie kręgosłup nawala... Poprostu masakrycznie:(

U mnie wydaje mi się że też widać powoli ciążę ale narazie ludzie poprostu się gapią, widać że patrza na brzuch i pewnie myślą czy to ciąża normalna czy może spożywcza :D
Wstaw na watek brzucha [emoji4] ja jutro chciałam isc w sukience na te urodziny a w niej taki bebzol mam i nie wiem [emoji52]

reklama
Ewka tez myślę że lekarz cie w błąd wprowadził z ta cukrzycą bo cały internet przeszukałam i wszędzie normy dla cukrzycy są o wiele wyższe :) chociaż fakt że ograniczając słodycze wyjdziesz na tym dobrze bo nie przytyjesz tyle :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry