Borutka
Fanka BB :)
Ja 89 super wózek ;-) zgrabny taki, nieoklepany, oryginalny kolorek ;-) PIESIO TEŻ CUDNY :-)
Vanja moja mama męczy się z bielactwem... niestety, musi raczej unikać słońca... próbowała już wszystkiego... maści ż pigmentami za kupę kasy, tabletki, kremy i nic... Stara się nie wychodzić na największy żar, żeby nie opalać, bo wtedy jeszcze bardziej widać te plamy...
An to całkiem nieźle, przynajmniej chyba w dzień będziesz sprzątać te samochody, a nie w nocy? Chociaż.. . W dzień pewnie jeżdżą i rozwoza... No ale jak się zmęczysz, to na chwilę usiadziesz, a przy tych kanapkach jeszcze krzywo by patrzyli jakbyś chciała odpocząć ;-)
Dasia ROAN Bass Soft ma gondole długości 82 cm i cenowo jest w porządku ;-) wzory też piękne ;-)
Agatki ja na czczo miałam 67, po godzinie 151, po 2 godzinach 127.
Wyimaginowana super, ze już wszystko w porządku i że znalazłaś w końcu dobrego lekarza :-)
No dziewczyny! Nie zaglądałam tu ze3 godziny, wczoraj prawie wcale Was nie b ylo, a dziś po krótkiej przerwie 43 posty do nadrobienia ;-)
U mnie na obiad była kasza gryczana al'dente, pierś z kurczaka z grilla i sałatka z ogórka i rzodkiewki :-) za 20 minut mierze cukier i idę na spacer z psem i siostra, bo nas odwiedziła przejazdem ;-)
Ewka ! To Ty nie masz cukrzycy ... Norma dla Kobiet w ciąży : 0 poniżej 92mg /dl po 1h : poniżej 180, po 2 h poniżej 153....