reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My wczoraj zrobiliśmy sobie na obiad grilla, pyszne skrzydełka wyszły, tylko, że ze słońcem przesadziłam, nogi sobie spiekłam, całą noc pieczenie mnie budziło.
A co do piwa 0% to na początku ciąży mnie strasznie ciągnęło, a teraz w ogóle nie mam ochoty.
Ostatnio cały czas przeglądam oferty wózków i naprawdę nie wiem jaki kupić. Na pewno 3 w 1 ale nie mogę znaleźć fajnego modelu w odpowiedniej cenie, bo szukam tak maksymalnie do 1500. Może polecicie coś fajnego [emoji5]️
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji175]

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Hej! Ja wstałam jak zwykle z córka ale zaraz wracam do łóżka spać dalej :) korzystam póki mogę dobrze ze mój synek to śpioszek, z córka pewnie będzie inaczej
Dzisiaj mam w planie sprzątać gruntownie bo raz w tygodniu staram się tak robić, ale jak mi nie wychodzi to się nie martwię bo i tak codziennie ogarniam :) pogoda upalna ale deszczowa wiec zamierzam wykorzystać to siedzenie w domu
Trzymam kciuki za wizyty
Miłego dnia!

Czesc Wszystkim[emoji4] ja też już od 6.30 nie śpię bo mój do pracy wychodzi na 7. Więc zrobił mi herbatkę i tak sobie siedzę i czytam na necie glupotki. W zasadzie to od początku ciąży mam taki rytuał ze jak zaczynam kolejny tydzień ciazy to czytam co wtedy się zmienia u mnie i u Maluszka[emoji5]
U mnie dziś pogoda deszczowa więc będę na pewno prasowac [emoji5]

Gratuluję wszystkich wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne dobre wiadomości [emoji110]

Mój wczoraj zrezygnował z tej swojej super oferty pracy. Ufff

Tak sobie wczoraj uświadomiłam ze został mi nieco ponad miesiąc życia we Francji... troszkę mi szkoda to wszystko tu zostawiać. Bo w sumie ostatnie trzy lata tu spędziłam. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.[emoji5]

Miłego dnia Wszystkim

Ps. Mnie tak ciagnie do piwa z sokiem ale mocno się trzymam ze nie wolno [emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Wszystkim[emoji4] ja też już od 6.30 nie śpię bo mój do pracy wychodzi na 7. Więc zrobił mi herbatkę i tak sobie siedzę i czytam na necie glupotki. W zasadzie to od początku ciąży mam taki rytuał ze jak zaczynam kolejny tydzień ciazy to czytam co wtedy się zmienia u mnie i u Maluszka[emoji5]
U mnie dziś pogoda deszczowa więc będę na pewno prasowac [emoji5]

Gratuluję wszystkich wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne dobre wiadomości [emoji110]

Mój wczoraj zrezygnował z tej swojej super oferty pracy. Ufff

Tak sobie wczoraj uświadomiłam ze został mi nieco ponad miesiąc życia we Francji... troszkę mi szkoda to wszystko tu zostawiać. Bo w sumie ostatnie trzy lata tu spędziłam. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.[emoji5]

Miłego dnia Wszystkim

No to pewnie ulga z tą pracą męża, dobrze, że przemyślał. Ja dopiero się obudziłam, trochę poczytam i sprzątanie.

A jeszcze mam takie pytanie. Jak idziecie na słońce to jakich kremów przeciwsłonecznych używacie ?

Ja żadnych nie używam. Nigdy nie stosowałam tego typu kremów. Jak dla mnie to o e mają okropną konsystencję i zapach, którego nie cierpie.

No to pewnie ulga z tą pracą męża, dobrze, że przemyślał. Ja dopiero się obudziłam, trochę poczytam i sprzątanie.
No nawet wielka ulga [emoji5] niestety mojemu mezusiowi to trzeba tłumaczyć wszystko jak chlopu na między i mieć w pierony cierpliwości [emoji23][emoji23] Ale to jest jedyna metoda żeby mu cokolwiek wyperswadowac.

Ja żadnych nie używam. Nigdy nie stosowałam tego typu kremów. Jak dla mnie to o e mają okropną konsystencję i zapach, którego nie cierpie.

A nie boisz się przebarwień ?

reklama
A nie boisz się przebarwień ?

Na szczęście nigdy nie miałam żadnych problemów z przebarwieniami, nie mam wrażliwej cery, więc może dlatego nigdy nie miałam potrzeby aby dodatkowo zabezpieczać się przed słońcem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry