reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My wczoraj zrobiliśmy sobie na obiad grilla, pyszne skrzydełka wyszły, tylko, że ze słońcem przesadziłam, nogi sobie spiekłam, całą noc pieczenie mnie budziło.
A co do piwa 0% to na początku ciąży mnie strasznie ciągnęło, a teraz w ogóle nie mam ochoty.
Ostatnio cały czas przeglądam oferty wózków i naprawdę nie wiem jaki kupić. Na pewno 3 w 1 ale nie mogę znaleźć fajnego modelu w odpowiedniej cenie, bo szukam tak maksymalnie do 1500. Może polecicie coś fajnego [emoji5]️
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji175]

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Hej! Ja wstałam jak zwykle z córka ale zaraz wracam do łóżka spać dalej :) korzystam póki mogę dobrze ze mój synek to śpioszek, z córka pewnie będzie inaczej
Dzisiaj mam w planie sprzątać gruntownie bo raz w tygodniu staram się tak robić, ale jak mi nie wychodzi to się nie martwię bo i tak codziennie ogarniam :) pogoda upalna ale deszczowa wiec zamierzam wykorzystać to siedzenie w domu
Trzymam kciuki za wizyty
Miłego dnia!

Czesc Wszystkim[emoji4] ja też już od 6.30 nie śpię bo mój do pracy wychodzi na 7. Więc zrobił mi herbatkę i tak sobie siedzę i czytam na necie glupotki. W zasadzie to od początku ciąży mam taki rytuał ze jak zaczynam kolejny tydzień ciazy to czytam co wtedy się zmienia u mnie i u Maluszka[emoji5]
U mnie dziś pogoda deszczowa więc będę na pewno prasowac [emoji5]

Gratuluję wszystkich wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne dobre wiadomości [emoji110]

Mój wczoraj zrezygnował z tej swojej super oferty pracy. Ufff

Tak sobie wczoraj uświadomiłam ze został mi nieco ponad miesiąc życia we Francji... troszkę mi szkoda to wszystko tu zostawiać. Bo w sumie ostatnie trzy lata tu spędziłam. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.[emoji5]

Miłego dnia Wszystkim

Ps. Mnie tak ciagnie do piwa z sokiem ale mocno się trzymam ze nie wolno [emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Wszystkim[emoji4] ja też już od 6.30 nie śpię bo mój do pracy wychodzi na 7. Więc zrobił mi herbatkę i tak sobie siedzę i czytam na necie glupotki. W zasadzie to od początku ciąży mam taki rytuał ze jak zaczynam kolejny tydzień ciazy to czytam co wtedy się zmienia u mnie i u Maluszka[emoji5]
U mnie dziś pogoda deszczowa więc będę na pewno prasowac [emoji5]

Gratuluję wszystkich wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne dobre wiadomości [emoji110]

Mój wczoraj zrezygnował z tej swojej super oferty pracy. Ufff

Tak sobie wczoraj uświadomiłam ze został mi nieco ponad miesiąc życia we Francji... troszkę mi szkoda to wszystko tu zostawiać. Bo w sumie ostatnie trzy lata tu spędziłam. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.[emoji5]

Miłego dnia Wszystkim

No to pewnie ulga z tą pracą męża, dobrze, że przemyślał. Ja dopiero się obudziłam, trochę poczytam i sprzątanie.

A jeszcze mam takie pytanie. Jak idziecie na słońce to jakich kremów przeciwsłonecznych używacie ?

Ja żadnych nie używam. Nigdy nie stosowałam tego typu kremów. Jak dla mnie to o e mają okropną konsystencję i zapach, którego nie cierpie.

No to pewnie ulga z tą pracą męża, dobrze, że przemyślał. Ja dopiero się obudziłam, trochę poczytam i sprzątanie.
No nawet wielka ulga [emoji5] niestety mojemu mezusiowi to trzeba tłumaczyć wszystko jak chlopu na między i mieć w pierony cierpliwości [emoji23][emoji23] Ale to jest jedyna metoda żeby mu cokolwiek wyperswadowac.

Ja żadnych nie używam. Nigdy nie stosowałam tego typu kremów. Jak dla mnie to o e mają okropną konsystencję i zapach, którego nie cierpie.

A nie boisz się przebarwień ?

reklama
A nie boisz się przebarwień ?

Na szczęście nigdy nie miałam żadnych problemów z przebarwieniami, nie mam wrażliwej cery, więc może dlatego nigdy nie miałam potrzeby aby dodatkowo zabezpieczać się przed słońcem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry