reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinkamalinka super zdjęcia :-)

Hej dziewczyny :) wiem, ze byl juz tutaj taki temat, ale zapytam raz jeszcze. Ktora z was pije jakies piwa bezalkoholowe i jakie konkretnie?

12.10.2017 [emoji480]

Ja kiedyś zrobiłam ze 2 łyczki Warki 0% jakiejś cytrynowej, ale już nie próbuje nawet, bo czytałam, że te piwa 0% mogą mieć nawet 0.5 % alkoholu w swojej zawartości.

reklama
Hej dziewczyny :) wiem, ze byl juz tutaj taki temat, ale zapytam raz jeszcze. Ktora z was pije jakies piwa bezalkoholowe i jakie konkretnie?

12.10.2017 [emoji480]
Ja jestem uzależniona od Radlera 0% [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Nie chodze glodna. Najnormalniej w swiecie nie moge na jedzenie patrzec.
Zreszta ja dopiero od wczoraj probuje ta diete cukrzycowa,
Moze masz taka zwyczajna chec na cos wiecej przez ciaze. Przeciez bywaja takie dni.

Paulik one jednak maja troche alkoholu wiec nie pije.

Paulinka sliczne malenstwo, piekne usta :)

O 9:45 mam dzis wizyte, dobrze sie złożyło bo jestem po endo i cukier mam juz opanowany.
Mała ladnie fikala ale ostanio cos bardzo slabo i sie martwie, bo prawie jej nie czuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A tak w ogóle to witajcie dziewczyny.

Strasznie głodna sie obudziłam, zjadłam juz przed 6 słodkie płatki na mleku, bo strasznie mi się ich chciało i zobacze za 20 minut jak mi wyjdzie pomiar ;-)

Któraś z Was ma dziś wizytę?? Chyba coś mi minęło wcześniej, ze tak, ale nie pamiętam która. Trzymam kciuki! ;-)

Cześć Dziewczyny [emoji4] Gratuluję udanych wizyt, śliczne Maluszki [emoji7]
Ja ostatnio na nic nie mam czasu, ale staram się czytać Was na bieżąco [emoji4] Dobrze że już dzisiaj piątek, bo pracy w tym tygodniu miałam dużo i już marzył mi się weekend [emoji16]
U mnie ruchy są wyczuwalne, Ale są słabe- Tak myślę że to przez to łożysko na przedniej ścianie... Dla spokoju słucham sobie serduszka [emoji6] Moje połówkowe dopiero 8 czerwca, a za miesiąc mam się umówić na to badanie obciążenia glukozą...
Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać [emoji23] Więc miłego dzionka Wam życzę i udanych wizyt [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dobry wieczór!

Faktycznie nie dużo nadrabiania [emoji4]

Ja dziś pierwszy raz "odpadłam". Ciśnienie ledwo 90/60. Nie jestem wtedy w stanie zwlec się z pozycji horyzontalnej... Ciekawe czy to tylko reakcja na nagły atak lata, czy tak będę mieć na dłużej? Muszę się z moimi lekarzami skonsultować, akurat jutro mam neurologa to dopytam.

Gratuluję wizyt! Gratuluję córeczki!!!

Idę spać, bo wykończona tym dzisiejszym dniem jestem.
Dobranoc!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
To ciśnienie faktycznie niskie, takiego to nigdy nie miałam. Teraz w ciąży to tam około 130, a u lekarza to i dużo więcej.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Hej mamusie wczoraj miałyśmy usg polowkowe, wszystko jest super, Zuzia jest nawet o dwa dni większa, także rośnie maleństwo. :) waży 306g (19tydz.) :) tylko do zdjęć pozować nie chce jeśli chodzi o mnie to moje wyniki też są bardzo dobre, teraz zabieram się za zęby w pon. mam dentystę, pytałam lekarza czy znieczulenie dla kobiet w ciąży może w jakiś sposób zaszkodzić, powiedział że absolutnie nie, jedyne co może zaszkodzić to chory ząb. :) więc zabieram się za leczenie :)

Gratuluje udanej wizyty [emoji5]️

Hej mamusie wczoraj miałyśmy usg Zobacz załącznik 807088 Zobacz załącznik 807087 polowkowe, wszystko jest super, Zuzia jest nawet o dwa dni większa, także rośnie maleństwo. :) waży 306g (19tydz.) :) tylko do zdjęć pozować nie chce jeśli chodzi o mnie to moje wyniki też są bardzo dobre, teraz zabieram się za zęby w pon. mam dentystę, pytałam lekarza czy znieczulenie dla kobiet w ciąży może w jakiś sposób zaszkodzić, powiedział że absolutnie nie, jedyne co może zaszkodzić to chory ząb. :) więc zabieram się za leczenie :)

GratulCje!! :)

reklama
Nie chodze glodna. Najnormalniej w swiecie nie moge na jedzenie patrzec.
Zreszta ja dopiero od wczoraj probuje ta diete cukrzycowa,
Moze masz taka zwyczajna chec na cos wiecej przez ciaze. Przeciez bywaja takie dni.

Paulik one jednak maja troche alkoholu wiec nie pije.

Paulinka sliczne malenstwo, piekne usta :)

O 9:45 mam dzis wizyte, dobrze sie złożyło bo jestem po endo i cukier mam juz opanowany.
Mała ladnie fikala ale ostanio cos bardzo slabo i sie martwie, bo prawie jej nie czuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia na wizycie, trzymam kciuki [emoji5]️

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry