reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie właśnie też kusi żeby jechać i poszukać czegoś neutralnego chociaż mówiłam że zaszaleje po polowkowym [emoji14] ale i tak jak przeglądam ciuszki to dla chłopca, zobaczymy czy gin potwierdzi czy nie[emoji4] Mesmerise gratuluję córeczki[emoji5] Hajmal słodkie te sukieneczki [emoji7]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to mamy identycznie! Miałam rozpocząć zakupy po połówkowym, ale już teraz tak mnie korci, że masakra :D Więc rozmyślam, że może kupię coś neutralnego, ale i tak przykładam wagę do chłopięcych rzeczy, bo tak się zasugerowałam tym usg z 13 tygodnia, że ciągle mi ten chłopak siedzi w głowie, a tu jeszcze przecież nie mam pewności :D Jeszcze na 2 tygodnie muszę uzbroić się w cierpliwość. No i to pod warunkiem, że się dziecko do nas podczas badania np. pupką nie odwróci :D

reklama
No to mamy identycznie! Miałam rozpocząć zakupy po połówkowym, ale już teraz tak mnie korci, że masakra :D Więc rozmyślam, że może kupię coś neutralnego, ale i tak przykładam wagę do chłopięcych rzeczy, bo tak się zasugerowałam tym usg z 13 tygodnia, że ciągle mi ten chłopak siedzi w głowie, a tu jeszcze przecież nie mam pewności :D Jeszcze na 2 tygodnie muszę uzbroić się w cierpliwość. No i to pod warunkiem, że się dziecko do nas podczas badania np. pupką nie odwróci :D
mi gin z tych prenatalnych mowil, ze dobry sprzęt USG i oko lekarza a dziecko obrócone nawet może być.
Moje ostatnio tez plecami bylo a powiedział.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t2d [emoji272]

Hajmal u mnie cukier w porządku. Na czczo miałam dziś 78, po posiłkach nie przekracza 110. No dziś po kanapkę z papryką na drugie śniadanie miałam 132.

Justa to strasznie szybko ta wizyta chyba trwała? Jakoś mało kontaktowy chyba ten lekarz był...

BUM co z Tobą? Masz gorszy dzień?

Agatki nie nastawiaj się, ze będzie źle. Kup sobie cytrynę, mi z sokiem z cytryny nawet nieźle weszła ta glukoza :-)

Mesmerise łap linka ;-)

Link do: Dogadamy się - ubranka dla dzieci najmniejszych i tych trochę większych

Witajcie dziewczyny. Ja dzisiaj miałam aktywny dzień, nawet nie miałam czasu do Was zaglądnąć. Miałam dziś wizytę. Z dzidziusiem wszystko dobrze, waży 370g, i rozrabiał podczas USG ;) bardzo byłam ciekawa płci. Ten lekarz twierdził kiedyś ,że chyba chłopak, na ostatniej wizycie dzidziuś nic nie pokazał, a dzisiaj okazało się, że będzię dziewczynka. Drugi lekarz od samego pocżatku widział córkę, więc teraz już jest pewne :) Będę Mamą małej Luizy :) strasznie się cieszę :D

Kiedyś któraś z Was podawała link do dziewczyny, która robi cudeńka na drutach m.in. buciki. Jakoś mi się strona nie zapisała, a bardzo byłabym zainteresowana kupnem tych rzeczy. Może ktoś poradzi? ;)

No i bardzo gratuluję! Suoer, że zdrowa i kobitka będzie! :-)

Hajmal u mnie cukier w porządku. Na czczo miałam dziś 78, po posiłkach nie przekracza 110. No dziś po kanapkę z papryką na drugie śniadanie miałam 132.

Justa to strasznie szybko ta wizyta chyba trwała? Jakoś mało kontaktowy chyba ten lekarz był...

BUM co z Tobą? Masz gorszy dzień?

Agatki nie nastawiaj się, ze będzie źle. Kup sobie cytrynę, mi z sokiem z cytryny nawet nieźle weszła ta glukoza :-)

Mesmerise łap linka ;-)

Link do: Dogadamy się - ubranka dla dzieci najmniejszych i tych trochę większych
No od wczoraj cos mi tak dziwnie :D

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t2d [emoji272]

Hajmal nie masz wrażenia pustego żołądka kawałek po jedzeniu?? Ja ciągle głodna chodzę , a to chyba niedobrze tak ciągle podjadac... godzinę po obiedzie jestem głodna. Zjem 2 kanapki i za pół godziny juz coś za mną chodzi... straszne... zapijam trochę ten głód woda.

Dziś przyjechała koleżanka i przywiozła sernikowe babeczki z budyniem i owocami w środku. Zjadłam 2, bo jak je tylko zobaczyłam to mi ślina zgestniala :-D tak dobrze mi się zrobiło... :-D

Magdagos zdejmij i to czym predzej.

Nadrobilam Was ale juz sama mie wiem co napisac. To byl dla mnie ciezki dzien, mala nie ruchliwa dzis byla a ja musialam jedna rzecz do pracy zrobić i tak zeszedl caly dzien.

Klucie ciutke boli ale da sie wytrzymac. Ustawilam igle na "3" i jest to dla mnie glebokosc minimalna. Mie wiem jeszcze jak to z iglami jest. Dostalam pare, kupilam paski a nie zapytalam o igły. Na czczo wyszedl mi 88 a po obiedzie 108,
Mialam zrobic jeszcze raz badanie ale przegapilam godzine.
Ewka jakie Ci wychodza wyniki?

Wczoraj na otatcie łez poszlam na zakupy nic mnie nie bolalo ani nie cmilo wiec weszlam na 15 min.
Oto efekt :)
1495133614-aaaaaa.jpeg
1495133741-aaaaaa.jpeg
1495133749-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakie śliczniutkie ubranka :) .
3maj się dzielnie i odpoczywaj!

Anja90 to razem będziemy czekać bo tez mam wizyte prawie za 2 tyg (29.05), zobaczymy czy nam sie te synusie potwierdzą[emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewka siedzialam w gabinecie z 25 minut....dlugo sprawdzal glowe...mierzyl mozg i sprawdzal serdyszko czy dobrze bije...uczulony na tym punkcie jest...
Ogolnie to jest super nie narzekam na niego...
Powiedzialam ze ostatnio znow te swedzenia mialam to kazal mi wkladac sobie co dwa trzy dni profilaktucznie jakis iladian albo lactovaginal...
Poza tym papierkow bylo sporo wyniki badan...Nifty mu pokazalam...wypisal mi zwolnienie...pogadaliismy troche

reklama
Ewka siedzialam w gabinecie z 25 minut....dlugo sprawdzal glowe...mierzyl mozg i sprawdzal serdyszko czy dobrze bije...uczulony na tym punkcie jest...
Ogolnie to jest super nie narzekam na niego...
Powiedzialam ze ostatnio znow te swedzenia mialam to kazal mi wkladac sobie co dwa trzy dni profilaktucznie jakis iladian albo lactovaginal...
Poza tym papierkow bylo sporo wyniki badan...Nifty mu pokazalam...wypisal mi zwolnienie...pogadaliismy troche

A te globulki sa na receptę? Bo jak nie to moze i ja sobie kupię...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry