reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A te globulki sa na receptę? Bo jak nie to moze i ja sobie kupię...
Nie sa na recepte.
Iladian stosowalam przed ciąża i szybko sie pozbylam infekcji.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t2d [emoji272]

reklama
Hej dziewczyny :) wiem, ze byl juz tutaj taki temat, ale zapytam raz jeszcze. Ktora z was pije jakies piwa bezalkoholowe i jakie konkretnie?

12.10.2017 [emoji480]

Doczytalam co tam napisalyscie, na szczęście nie dużo[emoji6]

Gratuluję udanych wizyt, ja z niecierpliwością czekam do poniedziałku na polowkowe.

Mój dzidziol szaleje, nie daje matce spokoju szczegolnie wieczorami. Teraz tez się złości, chyba przez siedzenie przy kompie. Ale musialam papiery do praktyk ogarnąć. Paranoja, pracuję w szkole integracyjnej z dziećmi niepelnosprawnymi i nie wystarczy zaświadczenie o pracy tylko fikcyjne papiery muszę robić....[emoji23]

Idę spać bo jutro na 8 do pracy, ciężko bedzie bo nie mam okienka, zawsze mialam ale nauczycielka j.ang jest na zwolnieniu(tez ciąża)[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór!

Faktycznie nie dużo nadrabiania [emoji4]

Ja dziś pierwszy raz "odpadłam". Ciśnienie ledwo 90/60. Nie jestem wtedy w stanie zwlec się z pozycji horyzontalnej... Ciekawe czy to tylko reakcja na nagły atak lata, czy tak będę mieć na dłużej? Muszę się z moimi lekarzami skonsultować, akurat jutro mam neurologa to dopytam.

Gratuluję wizyt! Gratuluję córeczki!!!

Idę spać, bo wykończona tym dzisiejszym dniem jestem.
Dobranoc!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Magdagos zdejmij i to czym predzej.

Nadrobilam Was ale juz sama mie wiem co napisac. To byl dla mnie ciezki dzien, mala nie ruchliwa dzis byla a ja musialam jedna rzecz do pracy zrobić i tak zeszedl caly dzien.

Klucie ciutke boli ale da sie wytrzymac. Ustawilam igle na "3" i jest to dla mnie glebokosc minimalna. Mie wiem jeszcze jak to z iglami jest. Dostalam pare, kupilam paski a nie zapytalam o igły. Na czczo wyszedl mi 88 a po obiedzie 108,
Mialam zrobic jeszcze raz badanie ale przegapilam godzine.
Ewka jakie Ci wychodza wyniki?

Wczoraj na otatcie łez poszlam na zakupy nic mnie nie bolalo ani nie cmilo wiec weszlam na 15 min.
Oto efekt :)
1495133614-aaaaaa.jpeg
1495133741-aaaaaa.jpeg
1495133749-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie piękne śpiochy![emoji7]

Hajmal nie masz wrażenia pustego żołądka kawałek po jedzeniu?? Ja ciągle głodna chodzę , a to chyba niedobrze tak ciągle podjadac... godzinę po obiedzie jestem głodna. Zjem 2 kanapki i za pół godziny juz coś za mną chodzi... straszne... zapijam trochę ten głód woda.

Dziś przyjechała koleżanka i przywiozła sernikowe babeczki z budyniem i owocami w środku. Zjadłam 2, bo jak je tylko zobaczyłam to mi ślina zgestniala :-D tak dobrze mi się zrobiło... :-D
Ja tak miałam... zjadłam a za chwilę jakby mi żołądek wsysało :/
Raz, drugi to przetrwałam (bo już tego dość miałam) i teraz dużo lepiej! :)

Hej dziewczyny :) wiem, ze byl juz tutaj taki temat, ale zapytam raz jeszcze. Ktora z was pije jakies piwa bezalkoholowe i jakie konkretnie?

12.10.2017 [emoji480]
Ja raz miałam mega ochotę i wypilam te na B o którym ktoś ostatnio pisał, zero procent a smakuje jak piwo, pychaa! :) miałam wtedy naprawdę paarcie na piwko, chyba dlatego, że nie mogę [emoji14]

Woow rzeczywiście w moment przeczytałam wszystko z popołudnia :) pogoda piękna to nikt nie siedzi w domku, ja dziś byłam na szczepieniu potem oczywiście płac zabaw i tak cały dzien zleciał, jeszcze koleżanka wpadła na kawkę, wyszły 3 kawki (ja teraz pije tylko 1 dziennie bo boje się nadciśnienia) i wyszła przed 22 wiec wszyscy dziś opóźnieni byliśmy. Mały mi zasnął koło 23 ciekawe kiedy jutro wstanie :)

reklama
Hej mamusie wczoraj miałyśmy usg
IMAG1497.jpg
IMAG1498_1.jpg
polowkowe, wszystko jest super, Zuzia jest nawet o dwa dni większa, także rośnie maleństwo. :) waży 306g (19tydz.) :) tylko do zdjęć pozować nie chce jeśli chodzi o mnie to moje wyniki też są bardzo dobre, teraz zabieram się za zęby w pon. mam dentystę, pytałam lekarza czy znieczulenie dla kobiet w ciąży może w jakiś sposób zaszkodzić, powiedział że absolutnie nie, jedyne co może zaszkodzić to chory ząb. :) więc zabieram się za leczenie :)

Załączniki

• IMAG1498_1.jpg
    IMAG1498_1.jpg
    263,5 KB · Wyświetleń: 406
  • IMAG1497.jpg
    IMAG1497.jpg
    588,7 KB · Wyświetleń: 412
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry