- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ceny z pepco tak bardzo do mnie przemawiają, że chyba się tam wybiorę i poszukam czegoś w neutralnych kolorach. Naprawdę żal nie kupić
Ja wróciłam niedawno z pracy, zjadłam kolację i myślę, że jedyne na co mi jeszcze starczy sił, to kąpiel i dowleczenie się do łóżka. Jakaś taka wypompowana jestem :/ Choć jest jeszcze nadzieja, że mnie kąpiel ożywi i całkowicie odechce mi się spania
W biedronce koło mojej pracy też nie było tych piżam ciążowych Ona jest tak słabo zaopatrywana, że szok :/ Nie chciało mi się już wchodzić do tej koło domu, więc póki co nie mam nic, ale może tym tematem też zajmę się jutro Cieszy mnie ładna pogoda i trochę kusi do pójścia na zwolnienie, choć znając moje szczęście, to ja zdecyduję się iść na wolne, a zaraz potem przyjdą deszcze i chłodne dni Więc muszę to jeszcze przemyśleć
Ja wróciłam niedawno z pracy, zjadłam kolację i myślę, że jedyne na co mi jeszcze starczy sił, to kąpiel i dowleczenie się do łóżka. Jakaś taka wypompowana jestem :/ Choć jest jeszcze nadzieja, że mnie kąpiel ożywi i całkowicie odechce mi się spania
W biedronce koło mojej pracy też nie było tych piżam ciążowych Ona jest tak słabo zaopatrywana, że szok :/ Nie chciało mi się już wchodzić do tej koło domu, więc póki co nie mam nic, ale może tym tematem też zajmę się jutro Cieszy mnie ładna pogoda i trochę kusi do pójścia na zwolnienie, choć znając moje szczęście, to ja zdecyduję się iść na wolne, a zaraz potem przyjdą deszcze i chłodne dni Więc muszę to jeszcze przemyśleć
Mesmerise
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Ja dzisiaj miałam aktywny dzień, nawet nie miałam czasu do Was zaglądnąć. Miałam dziś wizytę. Z dzidziusiem wszystko dobrze, waży 370g, i rozrabiał podczas USG bardzo byłam ciekawa płci. Ten lekarz twierdził kiedyś ,że chyba chłopak, na ostatniej wizycie dzidziuś nic nie pokazał, a dzisiaj okazało się, że będzię dziewczynka. Drugi lekarz od samego pocżatku widział córkę, więc teraz już jest pewne Będę Mamą małej Luizy strasznie się cieszę
Kiedyś któraś z Was podawała link do dziewczyny, która robi cudeńka na drutach m.in. buciki. Jakoś mi się strona nie zapisała, a bardzo byłabym zainteresowana kupnem tych rzeczy. Może ktoś poradzi?
Kiedyś któraś z Was podawała link do dziewczyny, która robi cudeńka na drutach m.in. buciki. Jakoś mi się strona nie zapisała, a bardzo byłabym zainteresowana kupnem tych rzeczy. Może ktoś poradzi?
hajmal
Magdagos zdejmij i to czym predzej.
Nadrobilam Was ale juz sama mie wiem co napisac. To byl dla mnie ciezki dzien, mala nie ruchliwa dzis byla a ja musialam jedna rzecz do pracy zrobić i tak zeszedl caly dzien.
Klucie ciutke boli ale da sie wytrzymac. Ustawilam igle na "3" i jest to dla mnie glebokosc minimalna. Mie wiem jeszcze jak to z iglami jest. Dostalam pare, kupilam paski a nie zapytalam o igły. Na czczo wyszedl mi 88 a po obiedzie 108,
Mialam zrobic jeszcze raz badanie ale przegapilam godzine.
Ewka jakie Ci wychodza wyniki?
Wczoraj na otatcie łez poszlam na zakupy nic mnie nie bolalo ani nie cmilo wiec weszlam na 15 min.
Oto efekt
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadrobilam Was ale juz sama mie wiem co napisac. To byl dla mnie ciezki dzien, mala nie ruchliwa dzis byla a ja musialam jedna rzecz do pracy zrobić i tak zeszedl caly dzien.
Klucie ciutke boli ale da sie wytrzymac. Ustawilam igle na "3" i jest to dla mnie glebokosc minimalna. Mie wiem jeszcze jak to z iglami jest. Dostalam pare, kupilam paski a nie zapytalam o igły. Na czczo wyszedl mi 88 a po obiedzie 108,
Mialam zrobic jeszcze raz badanie ale przegapilam godzine.
Ewka jakie Ci wychodza wyniki?
Wczoraj na otatcie łez poszlam na zakupy nic mnie nie bolalo ani nie cmilo wiec weszlam na 15 min.
Oto efekt
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
JustaKacper1986
Hej ja juz po wizycie...
Dzidzia ok doktor tylko szybko sprawdzil szyjke czy sie nie skraca...zmierzyl mozg..i tyle widzialam moja dzidzie....
Na 10 czerwca na polowkowe mam sie zapisac...a 13 jade na echo serca plodu....
Mam tez zmniejszyc dawke dupastonu do dwoch tabletek przez 5 dni pozniej po 1 do konca opakowania i juz chyba nie bedzie potrzebny...
A ruchy czuje coraz czesciej...zwlaszcza po jedzeniu...
Dzidzia ok doktor tylko szybko sprawdzil szyjke czy sie nie skraca...zmierzyl mozg..i tyle widzialam moja dzidzie....
Na 10 czerwca na polowkowe mam sie zapisac...a 13 jade na echo serca plodu....
Mam tez zmniejszyc dawke dupastonu do dwoch tabletek przez 5 dni pozniej po 1 do konca opakowania i juz chyba nie bedzie potrzebny...
A ruchy czuje coraz czesciej...zwlaszcza po jedzeniu...
VanjaLind
Ufff co to był za ciepły dzień! U mnie jakieś 26 stopni! Córka znów szalała na dworze, a ja tylko wlokłam się za nią
Teraz już czas na odpoczynek!
Narobiłyście mi smaka na leczo i też będę musiała zrobić
Wejdziesz, wejdziesz nie przestawaj po ciąży zdrowo jeść i ruszać się gdy już maluch pozwoli. Ja przed zajściem w drugą ciążę wskoczyłam w rozmiar sprzed pierwszej
W prawdzie chodziłam w ciąży z Kingą w okresie zimowo-wiosennym, ale i tak nie uniknęłam opichlizny. Jednak wtedy przyszła dopiero po 35tyg. Z nami będzie gorzej... ale wiem że chłodny prysznic, zimne okłady i moczenie stóp bardzo pomagają!
Spokojnego wieczoru!
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+2
Teraz już czas na odpoczynek!
Narobiłyście mi smaka na leczo i też będę musiała zrobić
Ja już porządkowanie ciuchów mam za sobą. Trochę smutno się mi wtedy zrobiło, szczególnie jak składałam sukienki na zamek z boku..... Tak sobie myślę, czy uda mi się w przyszłości do nich jeszcze zmieścić w sumie mnóstwo mi tych ubrań wyszło, tak że planuję woreczki z ikei do pakowania ubrań kupić, by tyle miejsca nie zajmowały.
Wejdziesz, wejdziesz nie przestawaj po ciąży zdrowo jeść i ruszać się gdy już maluch pozwoli. Ja przed zajściem w drugą ciążę wskoczyłam w rozmiar sprzed pierwszej
Ja od 3-4 dni regularnie czuje ruchy. Wczesniej tez czulam ale nie do konca wiedzialam czy to aby na pewno to. Dzis jak mi lekarz mierzyl stope to miala 3,35cm wiec no.. juz jest co do czucia
A od wczoraj daja mi na prawde sie we znaki upaly. Jak robilam obiad to spuchly mi strasznie stopy i byly caaale czerwone jak poparzone! Wiec zimna woda w wannie i moczenie. Puchna mi tez dlonie i zastanawiam sie czy nie zdjac obraczki i pierscionka. Podobno, ze dlonie baaaaardzo puchna w upaly. Jak bylo u Was w poprzednich ciazach?
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
W prawdzie chodziłam w ciąży z Kingą w okresie zimowo-wiosennym, ale i tak nie uniknęłam opichlizny. Jednak wtedy przyszła dopiero po 35tyg. Z nami będzie gorzej... ale wiem że chłodny prysznic, zimne okłady i moczenie stóp bardzo pomagają!
Spokojnego wieczoru!
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+2
A ja was czytam , ale jakos mi weny strasznie brak ...
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t2d [emoji272]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
KasiaxD
Mnie właśnie też kusi żeby jechać i poszukać czegoś neutralnego chociaż mówiłam że zaszaleje po polowkowym [emoji14] ale i tak jak przeglądam ciuszki to dla chłopca, zobaczymy czy gin potwierdzi czy nie[emoji4] Mesmerise gratuluję córeczki[emoji5] Hajmal słodkie te sukieneczki [emoji7]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde byłam dziś w trzech biedronkach i niestety nie było nic dla kobiet w ciąży ani piżam ani poduchy ...
Za to na zakupach trochę poszalalam kupiłam leginsy, tuniki, buty... No dużo wydalam
Trzymajcie kciuki za mnie jutro bo idę na obciążenie glukoza i boję się strasznie że albo tam padne albo zwymiotuje albo że co gorsza wyjdzie mi cukrzyca
Za to na zakupach trochę poszalalam kupiłam leginsy, tuniki, buty... No dużo wydalam
Trzymajcie kciuki za mnie jutro bo idę na obciążenie glukoza i boję się strasznie że albo tam padne albo zwymiotuje albo że co gorsza wyjdzie mi cukrzyca
reklama
Tylko jak bedzie taki upał, nie wychodz na dwor bo udezy gorąco i paw od razu [emoji52]Kurde byłam dziś w trzech biedronkach i niestety nie było nic dla kobiet w ciąży ani piżam ani poduchy ...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.