reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
[QUOTE="ewkap666

Uważaj na siebie podwójnie... jak nic nie pamiętasz, to może to chwilowe omdlenie?

[/QUOTE]

Napisałam, że nie pamiętam, bo po udarze zdarzały mi się zawroty głowy i problemy z równowagą, a po prostu dzisiaj nie zauważyłam takich rzeczy.
Ale niestety tak mogło być, że to krótkie omdlenie, dlatego się obawiam czy to może się powtarzać. Tak czy siak, muszę uważać na siebie.

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

reklama
Co do piersi ja mam tak cały czas :D, bolą pieką i rosną a ostatnio doszedł wyciek z sutków także łączę się w bólu. Wracaj szybko do domu i wypuść cycochy ze stanika to troszkę im ulży ;)
Zanim dojechałam to przestało boleć [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja leżę już w łóżku po kąpieli, zrelaksowana :)
Życzę Wam również miłego i spokojnego wieczoru i przespanej nocy No i żadnych boli ;)
Dobranoc

Dziewczyny a czy u takiego Maluszka to stosuje sie przy każdej zmianie pieluchy jakiś krem czy coś? Bo tak czytam o linomag bepanthen alantan zwykłym pudrze i już zglupialam na to wszystko

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Nas uczyli, że jak nie ma odparzen to niee stosować sudocremu bo tam lek jest, i on "uzależnia" skórę dziiecka, potem bez.niegoo problemy często ;)

Wczesniej czesciej chodzilam a teraz znalezc cos fajnego dla 10 latka w dosc dobrym stanie naprawde ciezko...
Dla maluchow jest tego pelno...

Ja narazie na te malutkie nawet nie patrzyłam ;-) wiem, ze sporo dostanę, trochę tego juz mam, więc może później zacznę sie rozglądać za większymi troszkę rozmiarami :-)

Nas uczyli, że jak nie ma odparzen to niee stosować sudocremu bo tam lek jest, i on "uzależnia" skórę dziiecka, potem bez.niegoo problemy często ;)

Podobno jak nie ma oparzeń, to nie powinno się go używać, bo ma dużą zawartość tlenku cynku, który działa bardzo wysuszajaco. Czytałam gdzieś, nie pamiętam gdzie, ze dobrze smarować mascia z Wit A, lub mascia o nazwie tribiotyk. Mam nadzieje, ze że nie pomieszalam nic.

Podobno jak nie ma oparzeń, to nie powinno się go używać, bo ma dużą zawartość tlenku cynku, który działa bardzo wysuszajaco. Czytałam gdzieś, nie pamiętam gdzie, ze dobrze smarować mascia z Wit A, lub mascia o nazwie tribiotyk. Mam nadzieje, ze że nie pomieszalam nic.
Tribiotik na pewno nie bo to maść z antybiotykiem, także raczej jak.już.Coś złego się dzieje :) ale wit. A bardzo możliwe ;)

Ja przy Lenie uzywalam sudocremu przy każdej zmianie pieluszki - gdy zabrakło stosowalam zwykły bambino i nic sie nie działo , ogolnie to nie mialam z nią problemu pampersowych / odparzen / uczulen...
Teraz jednak zakupilam właśnie linomag i alantam - ale nie wiem jak bedzie chłopaka trzeba tym smarować [emoji23][emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

Od kilku dni nie mam czasu dużo pisać, teraz też tylko na chwilę mówię wpadnę do was na forum i poczytam :)
Byłam dziś z mężem w Tesco i kurde masę ubranek kupiłam dla dziecka, są duuuuze przeceny, po 20 złotych można super komplecik kupić :) bardzo wam polecam jeśli któraś ma Tesco w pobliżu ^^

reklama
Bum Tak jak dziewczynkę tylko wiecej pod siusiakiem i jajeczkami smarować bo tam się często odparza.
My też na linomagu cały czas a na noc sudocrem. Linomag to jeszcze moja mama wspomina jak mnie i brata smarowala. Więc to dobra i sprawdzona maść.
Witam nowe mamy [emoji6]

I Gratuluję synków [emoji3]

Dobranoc dziewczyny [emoji42]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry