reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczyny [emoji4] Ja już też nie śpię, chyba z emocji przed dzisiejszym usg [emoji12] Ciekawa jestem strasznie czy będzie widać płeć i czy sprawdzi się moje przeczucie co do Helenki [emoji173] My z mężem już od jakiegoś czasu mówimy do brzuszka jak do dziewczynki- Ale będą jaja jak siurek urośnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Wczoraj mąż zdjął ze strychu kołyskę, uprałam już pokrowce ,już nie mogę się doczekać kiedy ją złożę [emoji16]
Miłego dzionka [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Mowie wczoraj do meza " mala to ..." a pn do mnie bezpieczniej bylo by mowic ono.
Rano brzuch mnie nie boli. Bede sie obijac zeby pojechac jednak na ciuchy. Wielka mam ochote wyrwac sie z domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny [emoji4] Ja już też nie śpię, chyba z emocji przed dzisiejszym usg [emoji12] Ciekawa jestem strasznie czy będzie widać płeć i czy sprawdzi się moje przeczucie co do Helenki [emoji173] My z mężem już od jakiegoś czasu mówimy do brzuszka jak do dziewczynki- Ale będą jaja jak siurek urośnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Wczoraj mąż zdjął ze strychu kołyskę, uprałam już pokrowce ,już nie mogę się doczekać kiedy ją złożę [emoji16]
Miłego dzionka [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Trzymam kciuki za wizytę. Oby sprawdziło się przeczucie, bo u mnie się sprawdziło. No i było zamówienie od córci, że ma mieć siostrzyczkę [emoji3]

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Trzymam kciuki za wizytę. Oby sprawdziło się przeczucie, bo u mnie się sprawdziło. No i było zamówienie od córci, że ma mieć siostrzyczkę [emoji3]

Dziękuję [emoji4] U nas w zasadzie nie było "zamówień" na konkretną płeć [emoji6] Synek mówi że to bez różnicy, po prostu chce mieć rodzeństwo a i dla nas to nie ma znaczenia [emoji5] Tylko chciałabym już wiedzieć żeby móc zacząć zakupowe szaleństwo [emoji23][emoji23][emoji23] W ogóle już się niecierpliwić zaczynam, chciałabym żeby już był październik [emoji4][emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Cześć dziewczyny!
Trzymam kciuki za wizyty!
Ja dziś paczkę dla męża szykuję. Kolega tam jedzie i trochę rzeczy mu podam. Przede wszystkim ciasto drożdżowe z wiśniami... Lecę na zakupy i potem do kuchni[emoji4]
Więc miłej środy Nam wszystkim!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Cześć Wam.
No w ogóle nie mogę się wyspać ostatnio.
Jadę niedługo na te badania i już się boję picia tej glukozy. Umówiłam się z mężem, ze jak będę sie po niej źle czuła, to przyjedzie po mnie ż teściem i zabierze samochód: -)
Idę się trochę ogarnąć i jadę.
Miłego dnia dziewczyny, udanych wizyt ;-)

Hej dziewczyny :)
Ja też już od 6 nie śpię. Jestem już wykąpana, umalowana i czekam na 8 żeby iść do gina. Dzisisj mamy znowu dużo do załatwiania, ostatnio jak mąż ma wolne to wychodzimy rano, a wracamy wieczorem. Mam zamiar dzisiaj znaleźć trochę czasu żeby do Ikei podjechać popatrzeć co tam mają dla bobasków ciekawego :)
Kasia trzymam kciuki :)
Ewka, będę dobrze, tylko nie myśl o tym, po prostu to wypij :)
Pogoda u mnie też nie ciekawa, wczoraj rano skrobali szyby, dzisiaj pewnie podobnie :/
Miłego dnia :*

Picia glukozy to się nie boję. Bardziej mnie przeraża to kucie igłą i czas spędzony w poczekalni. Nie cierpie przebywania w tłumie ludzi w małym pomieszczeniu.

Beczulinda trzymam kciuki za wizytę.

reklama
KaSia86 o której wizyta? :)

Fuuuj picie glukozy :/ pamiętam jak piłam na endokrynologii, to był koszmmar... ledwo kupiłam... na drugi dzień przychodzi Pani profesor i do mnie, że będę piła jeszcze raz bo pielęgniarki się pomylily i dzień wcześniej miałam w organizmie jeszcze jakiś lek, który zaburzalby wynik... myślałam, że je UDUSZE

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry