reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczyny [emoji4] Ja już też nie śpię, chyba z emocji przed dzisiejszym usg [emoji12] Ciekawa jestem strasznie czy będzie widać płeć i czy sprawdzi się moje przeczucie co do Helenki [emoji173] My z mężem już od jakiegoś czasu mówimy do brzuszka jak do dziewczynki- Ale będą jaja jak siurek urośnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Wczoraj mąż zdjął ze strychu kołyskę, uprałam już pokrowce ,już nie mogę się doczekać kiedy ją złożę [emoji16]
Miłego dzionka [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Mowie wczoraj do meza " mala to ..." a pn do mnie bezpieczniej bylo by mowic ono.
Rano brzuch mnie nie boli. Bede sie obijac zeby pojechac jednak na ciuchy. Wielka mam ochote wyrwac sie z domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny [emoji4] Ja już też nie śpię, chyba z emocji przed dzisiejszym usg [emoji12] Ciekawa jestem strasznie czy będzie widać płeć i czy sprawdzi się moje przeczucie co do Helenki [emoji173] My z mężem już od jakiegoś czasu mówimy do brzuszka jak do dziewczynki- Ale będą jaja jak siurek urośnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Wczoraj mąż zdjął ze strychu kołyskę, uprałam już pokrowce ,już nie mogę się doczekać kiedy ją złożę [emoji16]
Miłego dzionka [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Trzymam kciuki za wizytę. Oby sprawdziło się przeczucie, bo u mnie się sprawdziło. No i było zamówienie od córci, że ma mieć siostrzyczkę [emoji3]

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Trzymam kciuki za wizytę. Oby sprawdziło się przeczucie, bo u mnie się sprawdziło. No i było zamówienie od córci, że ma mieć siostrzyczkę [emoji3]

Dziękuję [emoji4] U nas w zasadzie nie było "zamówień" na konkretną płeć [emoji6] Synek mówi że to bez różnicy, po prostu chce mieć rodzeństwo a i dla nas to nie ma znaczenia [emoji5] Tylko chciałabym już wiedzieć żeby móc zacząć zakupowe szaleństwo [emoji23][emoji23][emoji23] W ogóle już się niecierpliwić zaczynam, chciałabym żeby już był październik [emoji4][emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Cześć dziewczyny!
Trzymam kciuki za wizyty!
Ja dziś paczkę dla męża szykuję. Kolega tam jedzie i trochę rzeczy mu podam. Przede wszystkim ciasto drożdżowe z wiśniami... Lecę na zakupy i potem do kuchni[emoji4]
Więc miłej środy Nam wszystkim!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Cześć Wam.
No w ogóle nie mogę się wyspać ostatnio.
Jadę niedługo na te badania i już się boję picia tej glukozy. Umówiłam się z mężem, ze jak będę sie po niej źle czuła, to przyjedzie po mnie ż teściem i zabierze samochód: -)
Idę się trochę ogarnąć i jadę.
Miłego dnia dziewczyny, udanych wizyt ;-)

Hej dziewczyny :)
Ja też już od 6 nie śpię. Jestem już wykąpana, umalowana i czekam na 8 żeby iść do gina. Dzisisj mamy znowu dużo do załatwiania, ostatnio jak mąż ma wolne to wychodzimy rano, a wracamy wieczorem. Mam zamiar dzisiaj znaleźć trochę czasu żeby do Ikei podjechać popatrzeć co tam mają dla bobasków ciekawego :)
Kasia trzymam kciuki :)
Ewka, będę dobrze, tylko nie myśl o tym, po prostu to wypij :)
Pogoda u mnie też nie ciekawa, wczoraj rano skrobali szyby, dzisiaj pewnie podobnie :/
Miłego dnia :*

Picia glukozy to się nie boję. Bardziej mnie przeraża to kucie igłą i czas spędzony w poczekalni. Nie cierpie przebywania w tłumie ludzi w małym pomieszczeniu.

Beczulinda trzymam kciuki za wizytę.

reklama
KaSia86 o której wizyta? :)

Fuuuj picie glukozy :/ pamiętam jak piłam na endokrynologii, to był koszmmar... ledwo kupiłam... na drugi dzień przychodzi Pani profesor i do mnie, że będę piła jeszcze raz bo pielęgniarki się pomylily i dzień wcześniej miałam w organizmie jeszcze jakiś lek, który zaburzalby wynik... myślałam, że je UDUSZE

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry