reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Na chwilę nie można odejść z forum bo zaraz kilka stron[emoji2]

Ewka ale nakupilas[emoji6]tez chce adresy bo latem będę w Radomiu na dłużej.

Jak zdjelam stanik przed kąpielą to myślałam ze umrę, piersi chyba tonę wazyly....[emoji33]ból straszny.

Czytam fajną książkę[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj okropny dzień. Obudziłam się o 3 w nocy z okropnym bólem żołądka po paru godz doszły wymioty i biegunka. Dzwoniłam do gin i stwierdziła że pewnie jelitowka i kazała iść do rodzinnego a ten odeslal mnie z kwitkiem bo stwierdzil ze nic przepisac nie moze. Mam dużo pić i ścisła dieta. Także cały dzień leżę, wymioty ustały ale biegunka nie. Do tego pod wieczór pojawiła sie temperatura 37,6°. Jedyne pocieszenie że chyba poczułam ruchy maluszka. To było "coś innego" i bardzo nisko więc chyba nie jelita :) Paulik mi żadnych wit nie przepisała, cały czas kwas foliowy. Widzę że wysyp chlopczykow :) Gratulacje dziewczyny:) jestem ciekawa czy mój synuś sie potwierdzi na kolejnej wizycie :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewka ale sie oblowilas...
Pewnie dawaj te adresy zmyje sie ktoregos dnia poszperac...
Niech ten dziensie wreszcie skonczy...bo zaraz zwariuje...
Meliski to chyba cala wanne musialabym wypic zeby mi pomoglo

Jeden jest w galerii Fenix na Grzecznarowskiego, a drugi na Limanowskiego 98, albo 100. Koło stokrotki ;-) do tego koło stokrotki idź we wtorek lub środę bo jest -50%, tylko w środę to pewnie mocno przebrane wszystko.

Witaj Paola!
Alaris super reakcja małego.
Ewka ale się obłupiłaś!

Ja nie dopisałam wcześniej, ale tuż pod domem, jak wracałam od lekarza, się wywróciłam... Nie wiem czy mi się zakręciło w głowie (nic takiego nie pamiętam), czy się potknęłam.. Straciłam nagle równowagę i wyłożyłam się jak długa. Na szczęście upadłam na lewy bok i ręce. Mam zdartą prawą dłoń i obite lewe biodro i kolano. Wystraszyłam się bardzo, bo już od kilku miesięcy nie miałam problemów z równowagą. Mam nadzieję, że to jednak potknięcie było, bo inaczej nie będę mogła sama z domu wychodzić a to moja ręka:
1494354872-aaaaaa.jpeg

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Uważaj na siebie podwójnie... jak nic nie pamiętasz, to może to chwilowe omdlenie?

Ewka ładne zakupy, zastanawiałam sie nad takim kocykiem w smyku :)

W lumpkach są fajne rzeczy ale faktycznie na 7 latków i starszych trudno cos ładnego dostać, zbierałam sie zeby jutro pojechać ale tak ten brzuch dziś mnie cmi ze chyba odpuszczę

Ten kocyk był przeceniony z 79.99 na 50 ;-)

Ostatnia edycja:
Super chłopaki dziewczyny!
Gratuluje synów i udanych wizyt ;)

Witam nową mamusie i to dziewczynki ;)

Ja po dentyście super! Zrobiła mi tą 2, pani przemiła i z podejściem do dzieci. Mam dużo plomb więc muszę zrobić zdjęcie, bo ubytki mogą się zrobić pod albo przy plombach a przy tych ciemnych to wiadomo (niestety niewszystkie mam białe) no ale to dopiero po porodzie. Mała ma ząbki w porządku. Mąż coś tam do naprawy.

Troche mniej stresu.

Brzuch mnie od rana ćmił, choć leze prawie cąły dzień dziś to teraz też cmi lub jak by to powiedzieć delikatnie pobolewa, po nospie nie przechodzi, po leżeniu też nie.

lili chyba najlepiej to mniej smarować a dużo wietrzyć, kazde dziecko jest inne wiec sama zobaczysz, wypróbujesz, z tym ze na początek przemyj i wietrz a jak by to nie działało to dopiero smaruj

Ewka ładne zakupy, zastanawiałam sie nad takim kocykiem w smyku :)

W lumpkach są fajne rzeczy ale faktycznie na 7 latków i starszych trudno cos ładnego dostać, zbierałam sie zeby jutro pojechać ale tak ten brzuch dziś mnie cmi ze chyba odpuszczę
Czyli jak nic się nie dzieje to nie smarować niczym?

O to wiem gdzie...na Limanowskiego to ten u mnie....ja mieszkam na Borkach...
Masz racje wybor jest ale jak jest dostawa...ostatnio weszlam w srodr bodajze to puchy na wieszakach...
Po komunii na spokojnie pochodze bo musze dziecku cos na stroj krasnoludka na przedstawienie wychaczyc...

Wczesniej czesciej chodzilam a teraz znalezc cos fajnego dla 10 latka w dosc dobrym stanie naprawde ciezko...
Dla maluchow jest tego pelno...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry