- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Najprawdopodobniej dziewczynka ale lekarz powiedział że jeszcze z różowymi ciuszkami mogę się wstrzymać Dziękuję już czuję się bardzo dobrze i mam nadzieję że tak zostanie chociaż to moja pierwsza ciąża więc jeszcze nie wiem czego mogę się spodziewać ale teraz już wiem że z Wami będzie raźniej
Cześć Kobitki chciałabym do Was dołączyć i bo też jestem szczęśliwa pazdziernikowa przyszlą mamą
Hej Paola! Witaj na pokładzie
dasia
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Nie pisałam wcześniej, bo nie miałam jak. Cały czas coś.
Byłam dzisiaj u gin. Też będzie syn, jak u Amysz. U mnie reakcja nieco bardziej powściągliwa. Po cichutku liczyłam na córkę. Najważniejsze, że młody zdrowy, ma 11,8cm. Nie wiem ile waży, bo mój gin powiedział, że tak wcześnie nie ocenia, bo są duże granice błędu. Serducho bije 140/min. Zdjęcie mam tylko siusiaka:
Byłam dzisiaj u gin. Też będzie syn, jak u Amysz. U mnie reakcja nieco bardziej powściągliwa. Po cichutku liczyłam na córkę. Najważniejsze, że młody zdrowy, ma 11,8cm. Nie wiem ile waży, bo mój gin powiedział, że tak wcześnie nie ocenia, bo są duże granice błędu. Serducho bije 140/min. Zdjęcie mam tylko siusiaka:
Sunday29
Witaj[emoji6]napisz coś o sobie[emoji6]Cześć Kobitki chciałabym do Was dołączyć i bo też jestem szczęśliwa pazdziernikowa przyszlą mamą
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ale tu dziś natężenie tych siusiaków Gratuluję synka. Rozumiem dasia, że przy 2 chłopakach fajnie byłoby mieć córkę, ale oby kolejny syn był zdrowy. No i w wychowaniu chłopaka masz już takie doświadczenie, że ten kolejny na pewno niczym Cię nie zaskoczyCześć dziewczyny!
Hmmm co ja mogę napisać poza tym, że jestem bardzo szczęśliwa przyszłą mamą, bo czekaliśmy już na maluszka Jestem że Szczecina, jeżeli którąś jest w pobliżu i ma jakieś wyjście to zapraszam na make-up A tak to odpoczywamy teraz w domu bo mój mąż na morzu.
Sunday29
Super, gratuluję synka[emoji6]Cześć dziewczyny!
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Będziesz w zasadzie sama z dzieckiem ?Hmmm co ja mogę napisać poza tym, że jestem bardzo szczęśliwa przyszłą mamą, bo czekaliśmy już na maluszka Jestem że Szczecina, jeżeli którąś jest w pobliżu i ma jakieś wyjście to zapraszam na make-up A tak to odpoczywamy teraz w domu bo mój mąż na morzu.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Monia-1980
mama_przedszkolanki
Witaj Paola! Fajnie, ze do nas trafilas.Dowiesz sie tu wiele ciekawych informacji np gdzie są aktualnie promocje na pampersy gdybyś już chciala robić zapady ☺
Ktoraś z Was (nie pamiętam ) kupiła fajne ciuszki w lumpie.Super.
Jak urodze synka to też chętnie będę odwiedzać lumpiki, bo móżna tam wyhacyć takie cudeńka dla dzidzi.Niestety dla większych dzieci jak np dla mojej 7latki to już nie ma ładnych.W wiekszości są tak zniszczone, że szkoda gadać.
Ktoraś z Was (nie pamiętam ) kupiła fajne ciuszki w lumpie.Super.
Jak urodze synka to też chętnie będę odwiedzać lumpiki, bo móżna tam wyhacyć takie cudeńka dla dzidzi.Niestety dla większych dzieci jak np dla mojej 7latki to już nie ma ładnych.W wiekszości są tak zniszczone, że szkoda gadać.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.