reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj Paola [emoji5]już wiesz co pod serduchem nosisz? Jak samopoczucie ?

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najprawdopodobniej dziewczynka :) ale lekarz powiedział że jeszcze z różowymi ciuszkami mogę się wstrzymać:) Dziękuję już czuję się bardzo dobrze i mam nadzieję że tak zostanie chociaż to moja pierwsza ciąża więc jeszcze nie wiem czego mogę się spodziewać:) ale teraz już wiem że z Wami będzie raźniej:)

Cześć dziewczyny!
Nie pisałam wcześniej, bo nie miałam jak. Cały czas coś.
Byłam dzisiaj u gin. Też będzie syn, jak u Amysz. U mnie reakcja nieco bardziej powściągliwa. Po cichutku liczyłam na córkę. Najważniejsze, że młody zdrowy, ma 11,8cm. Nie wiem ile waży, bo mój gin powiedział, że tak wcześnie nie ocenia, bo są duże granice błędu. Serducho bije 140/min. Zdjęcie mam tylko siusiaka:
1494344241-aaaaaa.jpeg

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Cześć dziewczyny!
Byłam dzisiaj u gin. Też będzie syn, jak u Amysz. U mnie reakcja nieco bardziej powściągliwa. Po cichutku liczyłam na córkę. Najważniejsze, że młody zdrowy, ma 11,8cm. Nie wiem ile waży, bo mój gin powiedział, że tak wcześnie nie ocenia, bo są duże granice błędu. Serducho bije 140/min. Zdjęcie mam tylko siusiaka:
1494344241-aaaaaa.jpeg

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
Ale tu dziś natężenie tych siusiaków ;) Gratuluję synka. Rozumiem dasia, że przy 2 chłopakach fajnie byłoby mieć córkę, ale oby kolejny syn był zdrowy. No i w wychowaniu chłopaka masz już takie doświadczenie, że ten kolejny na pewno niczym Cię nie zaskoczy ;)

Hmmm co ja mogę napisać poza tym, że jestem bardzo szczęśliwa przyszłą mamą, bo czekaliśmy już na maluszka:) Jestem że Szczecina, jeżeli którąś jest w pobliżu i ma jakieś wyjście to zapraszam na make-up:) A tak to odpoczywamy teraz w domu bo mój mąż na morzu.

Cześć dziewczyny!
1494344241-aaaaaa.jpeg

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
Super, gratuluję synka[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm co ja mogę napisać poza tym, że jestem bardzo szczęśliwa przyszłą mamą, bo czekaliśmy już na maluszka:) Jestem że Szczecina, jeżeli którąś jest w pobliżu i ma jakieś wyjście to zapraszam na make-up:) A tak to odpoczywamy teraz w domu bo mój mąż na morzu.
Będziesz w zasadzie sama z dzieckiem ?

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj Paola! Fajnie, ze do nas trafilas.Dowiesz sie tu wiele ciekawych informacji np gdzie są aktualnie promocje na pampersy gdybyś już chciala robić zapady ☺
Ktoraś z Was (nie pamiętam ) kupiła fajne ciuszki w lumpie.Super.
Jak urodze synka to też chętnie będę odwiedzać lumpiki, bo móżna tam wyhacyć takie cudeńka dla dzidzi.Niestety dla większych dzieci jak np dla mojej 7latki to już nie ma ładnych.W wiekszości są tak zniszczone, że szkoda gadać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry