Beczulinda super! Działajcie z tym mieszkaniem ;-) nie ma co patrzeć na teściowa, jak jej się podoba to niech sie z Wami zamieni!
Witaj Paola, gratulacje!
Mąż jest marynarzem??
Ja ostatnio piłam u koleżanki mleko i muszę przyznać, ze przypomniałam sobie smak dzieciństwa ;-)
Haha
gratuluję! Super! ;-)
Może i ja wreszcie w czwartek poznam płeć ;-)
Cały dzień mnie nie b ylo, bo przed 11 pojechałam z koleżanką na zakupy i dopiero wróciłysmy ;-)
Byłyśmy w 2 lumpeksach, ale takie fajne były. Wszystko powieszone rodzajami i kolorystycznie, więc fajnie się buszowalo ;-)
Wyspałam 90 zł a tyyyle ciuchów kupiłam!! Znaczy same sweterki i bluzki, bo spodni nie chciało mi się mierzyć. Ale wszystko naprawdę jak nowe ;-)
Między pierwszym, a drugim byłyśmy na obiedzie. Jadlysmy makaron tagliatelle ż polędwiczka wieprzowa i borówkami. Mniam.
Po lumpeksach wpadłysmy do smyka, kupiłam kocyk i już nie pamiętam ale jakieś ubranka też, później Wam pokaże, ale na teraz nie mam siły kompletnie ;-)
Później weszłam do pepco ale już nie mialam siły chodzić i wróciłam do samochodu.
No i jeszcze apteka i na lody pojechalysmy ;-)
Jutro jadę robić badania krwi, moczu i glukoze, więc musiałam ją kupić ;-)
Dziewczyny, jak sie robi te badania? Jak to wygląda, bo nigdy nie robiłam i nie wiem czego mam się spodziewać przy tej glukoze...