reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A później ? Pytam bo ja po porodzie 2 tyg zostaje sama z Dzidzia

Ja być moze tez, bo mojemu mężowi kilka dni po wyznaczonym terminie porodu szykuje sie wyjazd z pracy na tydzien i juz wie, ze nie bedzie sie mógł wykręcić. Przyjadą tesciowie-juz z nimi rozmawialismy, by zachowali urlop na zapas (moi rodzice nie mogą, boopiekuja sie moja całkowicie zależna od innych babcia:().

reklama
Ewa [emoji34][emoji34][emoji34] dzisiaj samoloty nie latają ale jutro uważaj hehe

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu dziś natężenie tych siusiaków ;) Gratuluję synka. Rozumiem dasia, że przy 2 chłopakach fajnie byłoby mieć córkę, ale oby kolejny syn był zdrowy. No i w wychowaniu chłopaka masz już takie doświadczenie, że ten kolejny na pewno niczym Cię nie zaskoczy ;)
No właśnie tak to sobie tłumaczę [emoji4] nie ma nic ważniejszego już ich zdrowie.
Mój mąż mnie dzisiaj "przepraszał", że nie umie dziewczynki zrobić [emoji23][emoji23][emoji23]

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Dziewczyny a czy u takiego Maluszka to stosuje sie przy każdej zmianie pieluchy jakiś krem czy coś? Bo tak czytam o linomag bepanthen alantan zwykłym pudrze i już zglupialam na to wszystko

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Dasia oooo 3 siusrek to sie nazywa strzał [emoji38] moja kuzynka ma za to 5tke dziewczyn a tak bardzo chciała chłopaka [emoji38] za to jej siostra ma 2 synow [emoji2]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

Dasia róbcie do skutku :-)

Witaj Paola...
Jestem dzis padnieta...marze tylko o kapieli i lozku...
A tego mojego slubnego to zamorduje kiedys...Boze jak on mnie wnerwia ostatnio...nie wiem xzy nie zagryziemy sie przez najblizsze dwa tygodnie bo ma urlop od dzis i juz mam go dosc...
Mialam spokoj do 16 bo byl w robocie a teraz caly dzien w domu...i tylko by lezal i jadl...

Justa dasz radę ;-) pij sobie meliske i się nie denerwuj ;-) a w tych lumpkach dziś byłam w Radomiu ;-) tyyyle tyle fajnych rzeczy kupiłam, wszystko jak nowe ;-) mogę Ci podać adresy jakbyś chciała sie ulotnic na cały dzień ;-)

Jeżeli masz do badania krzywą to robią badanie krwi 2x - naczczo, i później godzinę po wypiciu glukozy.
Jeżeli tylko glukozę to jest to normalne badanie krwi. :)

Krzywa będę robić. Już.mnie koleżanka nastraszyla, ze bede pewnie zwracać...

Ja glukozę zwracalam z małą 4x i nie wytrzymalam nawet godziny , choć wypić ja wypilam bez problemu [emoji38] ciekawe jak bedzie teraz..
Jedyne co to nie jade sama bo to jest tragedia jak sie czulam po tym fatalnie , jakbym narabana była [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry