reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A później ? Pytam bo ja po porodzie 2 tyg zostaje sama z Dzidzia

Ja być moze tez, bo mojemu mężowi kilka dni po wyznaczonym terminie porodu szykuje sie wyjazd z pracy na tydzien i juz wie, ze nie bedzie sie mógł wykręcić. Przyjadą tesciowie-juz z nimi rozmawialismy, by zachowali urlop na zapas (moi rodzice nie mogą, boopiekuja sie moja całkowicie zależna od innych babcia:().

reklama
Ewa [emoji34][emoji34][emoji34] dzisiaj samoloty nie latają ale jutro uważaj hehe

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu dziś natężenie tych siusiaków ;) Gratuluję synka. Rozumiem dasia, że przy 2 chłopakach fajnie byłoby mieć córkę, ale oby kolejny syn był zdrowy. No i w wychowaniu chłopaka masz już takie doświadczenie, że ten kolejny na pewno niczym Cię nie zaskoczy ;)
No właśnie tak to sobie tłumaczę [emoji4] nie ma nic ważniejszego już ich zdrowie.
Mój mąż mnie dzisiaj "przepraszał", że nie umie dziewczynki zrobić [emoji23][emoji23][emoji23]

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Dziewczyny a czy u takiego Maluszka to stosuje sie przy każdej zmianie pieluchy jakiś krem czy coś? Bo tak czytam o linomag bepanthen alantan zwykłym pudrze i już zglupialam na to wszystko

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Dasia oooo 3 siusrek to sie nazywa strzał [emoji38] moja kuzynka ma za to 5tke dziewczyn a tak bardzo chciała chłopaka [emoji38] za to jej siostra ma 2 synow [emoji2]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

Dasia róbcie do skutku :-)

Witaj Paola...
Jestem dzis padnieta...marze tylko o kapieli i lozku...
A tego mojego slubnego to zamorduje kiedys...Boze jak on mnie wnerwia ostatnio...nie wiem xzy nie zagryziemy sie przez najblizsze dwa tygodnie bo ma urlop od dzis i juz mam go dosc...
Mialam spokoj do 16 bo byl w robocie a teraz caly dzien w domu...i tylko by lezal i jadl...

Justa dasz radę ;-) pij sobie meliske i się nie denerwuj ;-) a w tych lumpkach dziś byłam w Radomiu ;-) tyyyle tyle fajnych rzeczy kupiłam, wszystko jak nowe ;-) mogę Ci podać adresy jakbyś chciała sie ulotnic na cały dzień ;-)

Jeżeli masz do badania krzywą to robią badanie krwi 2x - naczczo, i później godzinę po wypiciu glukozy.
Jeżeli tylko glukozę to jest to normalne badanie krwi. :)

Krzywa będę robić. Już.mnie koleżanka nastraszyla, ze bede pewnie zwracać...

Ja glukozę zwracalam z małą 4x i nie wytrzymalam nawet godziny , choć wypić ja wypilam bez problemu [emoji38] ciekawe jak bedzie teraz..
Jedyne co to nie jade sama bo to jest tragedia jak sie czulam po tym fatalnie , jakbym narabana była [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry