reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Świetne te Wasze zakupy ! :D Ja ostatnio za naradą którejś z Was zamówiłam na stronie smyka kilka ciuszków bo faktycznie fajne promocje :) właśnie jadę na spacer i spotkanie z Koleżanką choć pogoda średnia trzeba trochę się poruszać :p
Miłego Dnia :)

reklama
A u mnie dzis ciepluto i sloneczko...az milo z domu wyjsc...
A bobowozki to sklep w Radomiu...
Mojemu synusiowi bardzo podobaly sie ciuszki...powiedzial ze slodkie...a za to wszystko zaplacilam niecale 70 zl...takze uwazam ze przyzwoicie...a gatunek bawelny pierwsza klasa...

Znajdziesz podeslij linka [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]
Już znalazlam. Niemieckie C&A. Wchodzę na Polska stronę a tu zero promocji :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Sunday super ta pościel!

Igusiad mata piękna. Nie widziałam takiej jeszcze...

Muszę wyciągnąć koleżankę, to przyjedziemy się do Radomia pooglądać, popatrzę i porównam ceny...

Dziewczyny, orientujecie się, czy w sklepie mogę kupić sama gondole z fotelikiem?? Bo te 2w1 to gondola, spacerowka. 3w1 to też gondola, spacerowka i fotelik/nosidełko, a ja chciałabym sama gondole i do tego wpinany fotelik maxi cosi... myślicie, ze da radę tak zrobić??

Witam
U nas dzisiaj raczej deszczowo więc od rana ogarniałam mieszkanie a potem z psem na dłuższy spacer się wybrałam.
Jakoś dzisiaj niewyspana jestem i chyba małą drzemkę zaliczę tym bardziej że moi wrócą dopiero koło 18.
Co do rozłąki i emigracji to ja jeszcze za czasów panieństwa jeździłam do Włoch (mam tam siostrę na stałe) i ona mnie zawsze namawiała żebym się tam przeprowadziła, a potem jak wyszłam za mąż żebyśmy razem do niej pojechali, a ja się bałam ze nie damy rady, ze nie będzie nam tam dobrze i teraz może z perspektywy czasu trochę żałuję ale jakoś zawsze uważałam że mój dom jest tutaj w Pl, nie dałabym rady tak na dłużej wytrzymać bez rodziny.
Super zakupy dziewczyny porobiłyście, ja cały czas czekam na połówkowe i dopiero wtedy zacznę działać ;);)

Justa ja ich znalazlam na allegro, wiec zapewne cos kupie [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry