reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No właśnie zastanawiam się ile na 62. Teraz w Lidlu wcale nie kupowałam na 56, bo moja mama się uparla, ze dzieci są większe. Ja miałam 53cm, moja siostra i brat jakoś po 56 właśnie i wazyli po 4kg.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mała urodziła sie 55cm , 3490 i nosiła 56 z 2/3msc.
Nigdy nie wiadomo jaka dzidzia sie urodzia a ja tam chyba wole miec zapas niż jeździć po sklepah jak sie młody urodzi [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]

reklama
Ja mam 4 body z dł na 50-56 taki rozmiar 2 liczbowy był...coś ze starych musze popatrzyć co sie nadaje.
Na krótki rękaw bodów nie kupuje.

Hajmal świetne ubranka. Teściowa jakby C na złość zrobiła... podła małpa trochę z niej... Ale Ty się tak nie łap za te prace ogrodowe w nerwach! Na spokojnie idź, żeby się zrelaksować.

Lili jeśli chodzi o ubieranie się, to teraz jak juz mam trochę większy brzuszek, specjalnie zakładam dopasowane bluzki i to pokazuje :-) nie przeszkadza mi to, ze zawsze byłam szczuplutka, a teraz sie coraz bardziej zaokraglam ;-)

Witaj Ewcia! Córka jak znalazł, nie będziesz sama z facetami ;-)

Sunday a to jakieś przeceny są w Tesco Teraz?? Oglądałam gazetkę i nie widzialam...

An namawiaj męża na zmianę pracy. 150 euro to duz o ale jak ma mieć lepsze warunki, to bym się nie zastanawiała. A tutaj nie ma co się trzymać kretacza. Jak Twój duzo jezdzi to tfu, tfu nie daj Boże w razie jakiegoś wypadku czy coś, żeby nie wyszły potem jakieś kwiatki jak mówisz, że umowa jakaś trefna... A może w nowej pracy popracuje i będzie mial szanse na jakaś podwyżkę... nie ma co się na siłę trzymać w tej robocie... takie moje zdanie. Ja też czasami boję sie dużych zmian, ale myślę że taka zmiana może Wam wyjść na dobre.

Ewkaa dzis bylam ma 1905 roku tak jest sklep Bobowozki...ceny nawet w miare...
Ogladalam adamex barletta i pajero powiem wam ze na zywo calkiem niezle wygladaly...
Anex tez byl tylko ta cena..
I wychaczylam sklep z ubrankami Robik fajne gatunkowo rzeczy i ceny przystepne nie to co w smyku czy hm...
Zaraz wstawie zdjecie moich dzisiejszych zakupow..
Bobo wózki w jakiej miejscowości?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1493985414-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

JustaKacper1986 ubranka prześliczne, nie ma to jak udane zakupy [emoji5]️

xBUMx trzymam kciuki aby następne badania będą już dobre. U mnie ciśnienie też szaleje, ale tylko w gabinecie u ginekologa. Bo w domu zawsze mam w normie. Lekarka czasami kilka razy mi mierzy aby wynik był względnie dobry. Ja to straszny nerwus jestem i takie wizyty strasznie mnie stresują. Chociaż ogólnie nie czuję abym aż tak bardzo się denerwowała [emoji6]

Ewcisapm witamy serdecznie na naszym wątku [emoji2]

Sunday29 super komplet wypatrzyłaś [emoji5]️

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

reklama
Witam wszystkich
Staram się Was nadrobić ale mi nie wychodzi U mnie po majówkowych grilach problem z zatokami Dziś jest już trochę lepiej pomogły irygacje
Bum dzięki za podpowiedź bo już ledwo żyłam
Wiem że nie udzielam sie zbyt dużo z powodu braku czasu ale jeśli uznacie że mogę to proszę o link na fb
Pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry