igusiad
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale świetna kolorowa mata. Super zakup [emoji5]️Witam nową mamusię. :-)
Jak ja Wam zazdroszczę, że znacie już płeć. Mi ostatnio udało się kupić za nie duże pieniądze elektroniczną nianię i matę do zabawy taką o:
Zobacz załącznik 805159
62/68Dziewczyny, na jaki rozmiar kupować kombinezon zimowy? Znajoma mi ostatnio doradzila, ze fajne ciuszki są w Kiku i na niemieckiej stronie na prawdę super ceny i można wybrać
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja będę szukać w rozmiarze 62/68 myślę, że mniejszy po prostu na długo nie wystarczy. A zima wiadomo że tak na dobre to w styczniu się zaczyna.Dziewczyny, na jaki rozmiar kupować kombinezon zimowy? Znajoma mi ostatnio doradzila, ze fajne ciuszki są w Kiku i na niemieckiej stronie na prawdę super ceny i można wybrać
Znajdziesz podeslij linka [emoji4]Widziałam gdzieś fajny w promocji i teraz nie mogę znaleźć