reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Świetne te Wasze zakupy ! :D Ja ostatnio za naradą którejś z Was zamówiłam na stronie smyka kilka ciuszków bo faktycznie fajne promocje :) właśnie jadę na spacer i spotkanie z Koleżanką choć pogoda średnia trzeba trochę się poruszać :p
Miłego Dnia :)

reklama
A u mnie dzis ciepluto i sloneczko...az milo z domu wyjsc...
A bobowozki to sklep w Radomiu...
Mojemu synusiowi bardzo podobaly sie ciuszki...powiedzial ze slodkie...a za to wszystko zaplacilam niecale 70 zl...takze uwazam ze przyzwoicie...a gatunek bawelny pierwsza klasa...

Znajdziesz podeslij linka [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]
Już znalazlam. Niemieckie C&A. Wchodzę na Polska stronę a tu zero promocji :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Sunday super ta pościel!

Igusiad mata piękna. Nie widziałam takiej jeszcze...

Muszę wyciągnąć koleżankę, to przyjedziemy się do Radomia pooglądać, popatrzę i porównam ceny...

Dziewczyny, orientujecie się, czy w sklepie mogę kupić sama gondole z fotelikiem?? Bo te 2w1 to gondola, spacerowka. 3w1 to też gondola, spacerowka i fotelik/nosidełko, a ja chciałabym sama gondole i do tego wpinany fotelik maxi cosi... myślicie, ze da radę tak zrobić??

Witam
U nas dzisiaj raczej deszczowo więc od rana ogarniałam mieszkanie a potem z psem na dłuższy spacer się wybrałam.
Jakoś dzisiaj niewyspana jestem i chyba małą drzemkę zaliczę tym bardziej że moi wrócą dopiero koło 18.
Co do rozłąki i emigracji to ja jeszcze za czasów panieństwa jeździłam do Włoch (mam tam siostrę na stałe) i ona mnie zawsze namawiała żebym się tam przeprowadziła, a potem jak wyszłam za mąż żebyśmy razem do niej pojechali, a ja się bałam ze nie damy rady, ze nie będzie nam tam dobrze i teraz może z perspektywy czasu trochę żałuję ale jakoś zawsze uważałam że mój dom jest tutaj w Pl, nie dałabym rady tak na dłużej wytrzymać bez rodziny.
Super zakupy dziewczyny porobiłyście, ja cały czas czekam na połówkowe i dopiero wtedy zacznę działać ;);)

Justa ja ich znalazlam na allegro, wiec zapewne cos kupie [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry