- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Spark
Fanka BB :)
AnScarlett
Co tam u Was dziewczyny? Jak majówka? Ja się rozpakowuje i mąż będzie dopiero ok 20, takze cały dzień sama
Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app
Czasem mi głupio ze tak co chwile coś doradzam ale ja nie znam się na tych lekach i ogólnie temacie zagrożonej ciąży bo udało mi się przejść przez każda bez problemów wiec nie mam doświadczenia i mogę Was tylko wspierać dobrym słowem
Dlatego staram się nadrabiać 'pomoca' jeśli chodzi życie czy promocje w Niemczech bo tu mieszkam i wiem o co chodzi
Tak jak z ta stronka np to ja kupiłam super wózek dla synka, był jak nowy a jakieś 60% tańszy niż w sklepach, albo bujaczek dla niego który sam się kołysał wibrował i miał w sobie melodie i szumy za 20€!!! Dlatego chce to przekazać dalej
Obrałam 2 jabłka, dodałam 3 kopiaste łyżeczki cukru i ok. 1,2litra wody i był pyszny. Taki delikatny, a pije sie znacznie lepiej niż zwykła wodę także polecam :-)Co dodajesz jeszcze do tego kompotu?? U mnie jabłek pod dostatkiem jeszcze z 300 ton zamknięte, może sobie i ja ugotuje kompocik :-)
Powinno się pić często, ale po kilka łyczkow, podobno wtedy najlepiej nawadnia sie organizm i nie przelatuje jak przez sitko. Ja jak za 1 zamachem wypije 2 szklanki to też ciągle biegam siku :-)
Co kawałek staram się pół szklanki, ale i tak w miare często muszę sikac, lekarz nie pozwolił mi wstrzymywac moczu.
XBUMX może Ci sie jeszcze utrzymywać taki poziom zaraz po antybiotyku jeśli niedawno go skończyłaś tak gdzies czytałam a potem podobno spada wiec czasem warto odczekać i powtórzyć to CRP :-)
My kupiliśmy ten misiowa kocyk ostatnio w pepco jest naprawdę śliczny )
AnScarlett
Ja jestem bardzo wdzięczna, bo jestem tu dosłownie 2 tygodnie i na dodatek nie znam niemieckiego, tylko angielski, takze ciężko mi tu czegokolwiek szukac. Bardzo mi pomagasz, bo jak pytam mamy na jakimś forum, to wszystkie buzia na kłódkę i nic nie chcą powiedzieć.Czasem mi głupio ze tak co chwile coś doradzam ale ja nie znam się na tych lekach i ogólnie temacie zagrożonej ciąży bo udało mi się przejść przez każda bez problemów wiec nie mam doświadczenia i mogę Was tylko wspierać dobrym słowem
Dlatego staram się nadrabiać 'pomoca' jeśli chodzi życie czy promocje w Niemczech bo tu mieszkam i wiem o co chodzi
Tak jak z ta stronka np to ja kupiłam super wózek dla synka, był jak nowy a jakieś 60% tańszy niż w sklepach, albo bujaczek dla niego który sam się kołysał wibrował i miał w sobie melodie i szumy za 20€!!! Dlatego chce to przekazać dalej
Ewii
Hej
U mnie pół dnia w rozjazdach, wróciłam mega zmęczona a dodatkowo "przyszła" teściowa mnie zdenerwowała mam wrażenie że od momentu jak dowiedziała się o ciąży to stałam się dla niej wrogiem... co chwile jakieś uszczypliwości i wtrącanie się we wszystko, a to że jeszcze brzucha nie za bardzo widać bo ona to już w tym tygodniu to miała duży (jakby to ode mnie zależało), a to że niepotrzebnie chcemy iść zobaczyć maleństwo na usg 3d, a to że dla naszego bezpieczeństwa nie chcę jechać ponad 100 km na komunię jakiegoś dziecka co 2 razy na oczy widziałam itp .... Już mam dość tego jej gadania, dzięki Bogu że nie muszę z nią mieszkać bo bym nerwowo nie wytrzymała. Na szczęście mój stoi twardo po mojej stronie, najgorsze jest to że przy nim nie porusza takich tematów i jest bardzo milutka, myślałam że po tylu latach już ją zdążyłam poznać ale się chyba myliłam
Ale dość marudzenia na pocieszenie kupiłam sobie coś co kobiecie zawsze poprawi humor, w ccc mają naprawdę fajną wyprzedaż do -35% z kartą także bardzo się opłaca wybrać się po wiosenne buciki (bo w botkach mimo to nie są ocieplane już się zaczęłam męczyć)
U mnie pół dnia w rozjazdach, wróciłam mega zmęczona a dodatkowo "przyszła" teściowa mnie zdenerwowała mam wrażenie że od momentu jak dowiedziała się o ciąży to stałam się dla niej wrogiem... co chwile jakieś uszczypliwości i wtrącanie się we wszystko, a to że jeszcze brzucha nie za bardzo widać bo ona to już w tym tygodniu to miała duży (jakby to ode mnie zależało), a to że niepotrzebnie chcemy iść zobaczyć maleństwo na usg 3d, a to że dla naszego bezpieczeństwa nie chcę jechać ponad 100 km na komunię jakiegoś dziecka co 2 razy na oczy widziałam itp .... Już mam dość tego jej gadania, dzięki Bogu że nie muszę z nią mieszkać bo bym nerwowo nie wytrzymała. Na szczęście mój stoi twardo po mojej stronie, najgorsze jest to że przy nim nie porusza takich tematów i jest bardzo milutka, myślałam że po tylu latach już ją zdążyłam poznać ale się chyba myliłam
Ale dość marudzenia na pocieszenie kupiłam sobie coś co kobiecie zawsze poprawi humor, w ccc mają naprawdę fajną wyprzedaż do -35% z kartą także bardzo się opłaca wybrać się po wiosenne buciki (bo w botkach mimo to nie są ocieplane już się zaczęłam męczyć)
Jej my dopieroooo w domu z tesco wrocilismy a po drodze tajskie zarelko - uwielbiam ten makaron [emoji169]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]
reklama
Mesmerise
Haha ja mam to samo z moim pępkiem. Mąż się śmieje, że jest to najbardziej intymna część mojego ciała, którą nie można dotykać. Jak widać nie tylko ja jestem nienormalnaMnie też przeraża pępek, ja ogolnie mam taki odruch że nie lubię jak ktoś mnie dotyka po pepku nawet mąż, takie nie miłe uczucie to jest dla mnie i na myśl o pielęgnacji pępka u malucha gesiej skórki dostaje, juz mowilam mężowi że on się będzie tym zajmował ;p
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.