reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc Dziewczyny,
Dopiero nadrobilam, wczoraj wrocilismy z Toledo o 22, potem jeszcze do knajpki zaszlismy:)cudowne miasto, polecam. Zdjec nie moge jakos wrzucic, jak wroce to beda. Po powrocie bede jeszcze na zwolnieniu do 14 maja wiec odpoczne, bo chodzimy calymi dniami.
Dzis bylismy na Plaza de Mayor i króla widzieliśmy, potem Palacio Royal i wróciliśmy glowna ulicą. Weszlam na chwilke do Primarku, ale taniocha, 3 pak bodow 4€, koszulki po 1€. Ludzie cale torby wynosili. Teraz relax w pokoju;)
Zaraz idziemy do parku Retiro na spacer a potem na mecz gdzies do baru bo graja Real Madrid i Atletico Madrid:rolleyes:mam wrazenie ze zycie tutaj to ciągła impreza, spozywczaki otwieraja ok 9 o ile wogole:szok:
Co do jedzenia to jadlam dzis pyszną paelle i churros z czekoladą na gorąco:)

Malutki babelek szaleje w brzuchu wieczorami, albo jak cos dobrego poczuje:)

Uciekam sie ubierac i idziemy.
Pozdrawiam:)

reklama
Witam
Ja dziś wykończona bo dopiero co na tyłku siadłam od rana, a brzuch mnie tak ciągnie że szok.
Z rana poszliśmy na zakupy, i prezent dla Mai koleżanki trzeba było kupić, potem szybki obiad i zawieźliśmy Maję na urodziny, a że nie opłacało nam się zbytnio do domu wracać to pochodziliśmy 3 godz. po galerii, oj ale mi nogi w tyłek wchodzą.
Natalia super że już w domu, całe szczęście że ból minął i chyba też bym uciekła ze szpitala przed tymi wolnymi dniami bo wtedy nic się nie dzieje
Bum super że crp zmalało
Idę się chyba położyć bo naprawdę kiepsko się czuję

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :D
U mnie pół dnia w rozjazdach, wróciłam mega zmęczona a dodatkowo "przyszła" teściowa mnie zdenerwowała :mad: mam wrażenie że od momentu jak dowiedziała się o ciąży to stałam się dla niej wrogiem... co chwile jakieś uszczypliwości i wtrącanie się we wszystko, a to że jeszcze brzucha nie za bardzo widać bo ona to już w tym tygodniu to miała duży (jakby to ode mnie zależało), a to że niepotrzebnie chcemy iść zobaczyć maleństwo na usg 3d, a to że dla naszego bezpieczeństwa nie chcę jechać ponad 100 km na komunię jakiegoś dziecka co 2 razy na oczy widziałam itp .... Już mam dość tego jej gadania, dzięki Bogu że nie muszę z nią mieszkać bo bym nerwowo nie wytrzymała. Na szczęście mój stoi twardo po mojej stronie, najgorsze jest to że przy nim nie porusza takich tematów i jest bardzo milutka, myślałam że po tylu latach już ją zdążyłam poznać ale się chyba myliłam :baffled:

Ale dość marudzenia ;) na pocieszenie kupiłam sobie coś co kobiecie zawsze poprawi humor, w ccc mają naprawdę fajną wyprzedaż do -35% z kartą także bardzo się opłaca wybrać się po wiosenne buciki (bo w botkach mimo to nie są ocieplane już się zaczęłam męczyć) :D
Moja teściowa nawet nie pyta co u dziecka, czy jak się czuje czy cokolwiek

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

Jej my dopieroooo w domu z tesco wrocilismy a po drodze tajskie zarelko - uwielbiam ten makaron [emoji169]
1493738449-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]
Wygląda mega!

Czesc Dziewczyny,
Dopiero nadrobilam, wczoraj wrocilismy z Toledo o 22, potem jeszcze do knajpki zaszlismy:)cudowne miasto, polecam. Zdjec nie moge jakos wrzucic, jak wroce to beda. Po powrocie bede jeszcze na zwolnieniu do 14 maja wiec odpoczne, bo chodzimy calymi dniami.
Dzis bylismy na Plaza de Mayor i króla widzieliśmy, potem Palacio Royal i wróciliśmy glowna ulicą. Weszlam na chwilke do Primarku, ale taniocha, 3 pak bodow 4€, koszulki po 1€. Ludzie cale torby wynosili. Teraz relax w pokoju;)
Zaraz idziemy do parku Retiro na spacer a potem na mecz gdzies do baru bo graja Real Madrid i Atletico Madrid:rolleyes:mam wrazenie ze zycie tutaj to ciągła impreza, spozywczaki otwieraja ok 9 o ile wogole:szok:
Co do jedzenia to jadlam dzis pyszną paelle i churros z czekoladą na gorąco:)

Malutki babelek szaleje w brzuchu wieczorami, albo jak cos dobrego poczuje:)

Uciekam sie ubierac i idziemy.
Pozdrawiam:)
Primark [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy to hormony czy co, ale kiedy sie dowiedzialam ze moj serial, ktory zwykle puszczaja pon-pt bedzie lecial dopiero w czwartek to sie po prostu poplakalam [emoji29][emoji26] czy tylko ja tak mocno reaguje na takie glupoty? Tez tak macie?

12.10.2017 [emoji480]

Ja dzis zaszalalam kupilam dwie pary pantofli i jeszcze jedna sukienke...
Moj m powiedzial ze oszalalam...
A wynikow nifty jeszcze nie ma....mam nadzieje ze w czwartek juz beda

Nie wiem czy to hormony czy co, ale kiedy sie dowiedzialam ze moj serial, ktory zwykle puszczaja pon-pt bedzie lecial dopiero w czwartek to sie po prostu poplakalam [emoji29][emoji26] czy tylko ja tak mocno reaguje na takie glupoty? Tez tak macie?

12.10.2017 [emoji480]
Ja właśnie jakby jestem spokojniesza niż bylam

12.10.2017 [emoji480]
Chodzi o PM ? [emoji23] ja sie tez wściekłam a iple dzisiaj z 6 razy sprawdzilam !

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

reklama
Wygląda mega!

Dobreee było [emoji3] a pomyśleć, ze jeszcze przed ciąża bralam tylko makaron bez kurczaka bo myslalam, ze to z kota [emoji23][emoji23]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry