- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bzuszkiem sie pochwal , nie nadrabiaj [emoji6]Ooooo rany, ledwie kilka dni nie zagladalam a mam tyle zaległości. ... chyba nie dam rady tego wszystkiego nadrobić [emoji21]
[emoji127] 28.10.2017
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]
AnScarlett koniecznie chcesz nowe czy może być tez używane? Pytam bo pisałaś ze łóżeczko kupujesz w Niemczech i pewnie najtańsze narazie
Jeśli interesują Cie tez używane rzeczy to wpisz w Google kijiji munchen, wtedy wyskoczy ci strona typu Allegro tyle ze tam są ceny stałe bez licytacji. Po lewej stronie masz kategorie, wybierz Familie, Kind & Baby i wtedy albo oglądasz wszystko albo wybierasz jeszcze podkategorie np wózki, albo mebelki dziecięce albo ciuchy albo co tylko potrzebujesz. Niektore ceny rzeczy jak nowych są aż niewiarygodnie niskie ale ludzie po prostu maja nowe i chcą się pozbyć nawet za grosze żeby tylko miejsca nie zajmowało
Tak samo jak będziecie urządzać mieszkanie, przeważnie jak się kupi jakaś nowa np komodę i nie będzie pasowała kolorystyznie to wtedy się pozbywa starych mebli nawet za darmo i kupuje już pasujące do nowej wiem ze to dziwnie brzmi i śmiałam się z tego strasznie a teraz sama się łapie na tym ze wystawiam meble do oddania bo mi do czegoś kolorem nie pasują tyle ze tutaj takie rzeczy są normalne
Jeśli interesują Cie tez używane rzeczy to wpisz w Google kijiji munchen, wtedy wyskoczy ci strona typu Allegro tyle ze tam są ceny stałe bez licytacji. Po lewej stronie masz kategorie, wybierz Familie, Kind & Baby i wtedy albo oglądasz wszystko albo wybierasz jeszcze podkategorie np wózki, albo mebelki dziecięce albo ciuchy albo co tylko potrzebujesz. Niektore ceny rzeczy jak nowych są aż niewiarygodnie niskie ale ludzie po prostu maja nowe i chcą się pozbyć nawet za grosze żeby tylko miejsca nie zajmowało
Tak samo jak będziecie urządzać mieszkanie, przeważnie jak się kupi jakaś nowa np komodę i nie będzie pasowała kolorystyznie to wtedy się pozbywa starych mebli nawet za darmo i kupuje już pasujące do nowej wiem ze to dziwnie brzmi i śmiałam się z tego strasznie a teraz sama się łapie na tym ze wystawiam meble do oddania bo mi do czegoś kolorem nie pasują tyle ze tutaj takie rzeczy są normalne
Chicco next 2 me, wygooglaj sobie Fajna, ale nie za taką cenę, tym bardziej, że na krótko wystarczyNo właśnie też o tym słyszałam, ze fajny. Co to za dostawka z chicco?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Fanka BB :)
Udalo sie maz je zniósł i wszystko z nich za koleja wyciagnelam. Okazalo sie ze ciuszki sa strasznie wymieszane. Jak je zebral tak je wlozyl i wyniósł od 0 do 12 miesiecy. Ale nawazniejsze jest to ze wspominam patrzac na nie malego Jasia. Na szczescie
Na dodatek zupelnie zapomnialam o 2 pudlach ciuchow na dziewczynke od mojego brata. Wlasnie do nich dotarlam, nawet nie wiem co tam w srodku jest
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na dodatek zupelnie zapomnialam o 2 pudlach ciuchow na dziewczynke od mojego brata. Wlasnie do nich dotarlam, nawet nie wiem co tam w srodku jest
Ostatnia edycja:
KasiaxD
Hej dziewczyny ja dzisiaj od rana wyprawa do lidla i zrobiłam pierwsze zakupy dla szkraba Oczywiście wszystko tak przebrane ale kupilam takie malutkie na start i potem rozmiar wieksze na później. Do tego wychaczylam jeszcze leginsy dla siebie i bluzke ciążową z poprzedniej promocji w przyszły tyg mają być fajne sukienki na lato więc też się pewnie wybiorę Chociaż jak patrzę za okno to nie wiem czy te lato w ogóle kiedyś przyjdzie :/ Bum dobrze że wyniki sie poprawiły Co do fb to w sumie czemu nie więc poproszę link
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
To tylko co niektore ubranka z gory podelek. Nie bede miala po co na zakupy isc
anetka303
A proszę bardzo [emoji3] zamieszczam w wątku ze zdjęciamiBzuszkiem sie pochwal , nie nadrabiaj [emoji6]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]
[emoji127] 28.10.2017
reklama
AnScarlett
Super, dziękuję na pewno będę tam polowaćAnScarlett koniecznie chcesz nowe czy może być tez używane? Pytam bo pisałaś ze łóżeczko kupujesz w Niemczech i pewnie najtańsze narazie
Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.