reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja na komunię kupiłam sobie taką sukienkę :-)
Link do: SUKIENKA INGRID Z KRÓTKIM RĘKAWEM RÓŻOWA - infinityfashion.pl

Jak zamawiałam to była promocja 20%, wiec zapłaciła za nią 135 zł. Trochę za luźna, bo zamówiłam rozmiar L z obawy, że w M nie zmieszczą się moje piersi :-/ Ale najwyżej kupię cienki czarny pasek i przewiążę pod brzuchem :-D

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z bielizną? Ja ciągle zamawiam na allegro, ale potrzebuję gładki, bezszwowy, biały lub cielisty biustonosz (w dużym rozmiarze) do tej sukienki i nie widzę takiego na allegro...

reklama
Cześć:) ale z Was ranne ptaszki [emoji14] ja wstałam przed 9, mężu uszykowal śniadanko (szok :p)a teraz motywuje sie zeby w koncu wyjść z łóżka;) ja biustonoszy przez allegro nie kupowalam wiec nie pomoge:/ Sylwuska o ile dobrze pamiętam xBum wstawiala wczoraj link gdzie można w jednym miejscu skompletować całą wyprawkę;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć:) ale z Was ranne ptaszki [emoji14] ja wstałam przed 9, mężu uszykowal śniadanko (szok :p)a teraz motywuje sie zeby w koncu wyjść z łóżka;) ja biustonoszy przez allegro nie kupowalam wiec nie pomoge:/ Sylwuska o ile dobrze pamiętam xBum wstawiala wczoraj link gdzie można w jednym miejscu skompletować całą wyprawkę;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ok. Dzięki zaraz poszukam:)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji255][emoji253][emoji257][emoji257] u mnie czasu jak na lekarstwo ale teraz siedzę sobie w wannie i Was nadrabiam :)
Ciekawe ze czujecie już kopniaki, ja nie czuje ruchów wgl i brzucha tez nie mam jakiegoś specjalnego. Moja mama nie miała brzucha do końca 5 mca wiec może to dziedziczne...
Jedne z czym mam problem to ze spaniem na brzuchu. To moja ulubiona pozycja i póki co nie jestem w stanie z niej zrezygnować. Ale wydaje mi się ze póki nie mam brzucha, nic tam nie zaszkodzi.
Zastanawiam się czy nie namówić męża na 3D w przyszłym tygodniu. Mega chce potwierdzić płeć i nie mogę się doczekać a czas mi się taaaak dluuuzy.... :D

Ewkap bardzo ładna :-) ja mam w tym roku 3 wesela, na wszystkie 3 pasuje mi iść (wolałabym zeby maż nie szedł sam). Dwa są w lipcu a jedno we wrześniu :D o ile mysle ze na te w lipcu jakos dotrę, to to we wrześniu może byc wyzwaniem :D zamierzam kupic jedna sukienkę w której obejdę na wszystkie trzy wesela :)

Ja mam wesele siostry rodzonej 23 września i wesele koleżanki 14 października i obie nas opieprzyły, że też nie mieliśmy sobie kiedy dzidziusia zrobić :-D w żartach oczywiście.
Do siostry nie wypada nie iść, więc pójdę, a raczej się zatoczę :-) Bardzo dużo rodziny i przyjaciół będzie, to mąż będzie miał się z kim bawić :p
Na to drugie raczej nie pójdziemy, bo to niby tydzień po planowanym porodzie, to nie damy rady :-D

Bedziemy wygladac juz pewnie jak totalne ciężarówy we wrześniu, ale liczy sie obecność :D ja najwyżej posiedzę ile będę mogła a potem zostawię męża samego, niech sie bawi byle nie wrocil zbyt pijany :D
Najlepiej ze 1 lipca mam wesele przyjaciół i tydzień przed jest panieński i będę musiała sie na niego wybrać chociaż na chwile, póki dziewczyny nie pójdą na kluby:D przyjaciółka juz mówiła ze muszę sie pojawić chociaż na chwile wiec nie chce jej robic przykrości :)

Ja już dom ogarnelem i bd jechała na zakupy. Pisze z takim zapytaniem do Was. Ostatnio dosyć mocno boli mnie kręgosłup z lewej strony. Nawet może nie boli a kluje jak źle nogę postawię. Jak za długo chodzę stoję. Taki przeszywajacy bol ze czasem z miejsca się nie mogę ruszyć. Nawet ostatnio pod prysznicem jak się schylilam to nie mogłam się wyprostować. Mówiłam gin ze mnie boli a on ze to normalne. Tylko ze ja się boję ze im brzuch bd większy tym z ta strona i noga bd gorzej i w końcu wgl się nie rusze. Tak się zastanawiam czy nie iść do rodzinnego żeby mnie może do ortopedy skierował. Może jakieś masaże czy coś. Bo to jest momentami nie do wytrzymania

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry