reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry, ja się już obudziłam na pomarancz ale wróciłam dalej do łóżka, nie mam zamiaru wstawać tak do 10 :)
U nas pogoda jak narazie piękna wiec może nasze plany działkowe jednak wypala ale nie będę zapeszać bo wczoraj o tej godzinie tez było ładnie a potem juz deszcz i wielki wiatr
Miłego dnia życzę i prądu w pracy dla Kasi ;)

reklama
Widzę, że sporo z nas dziś leniuchuje :-D i bardzo dobrze :-)
Ja też jeszcze nie zamierzam wstawać, ale boję się, że jak od rana nic nie zrobię, to później już całkiem się rozleniwię :-D

natasza_intro jesteś?? Jak po wczorajszej wizycie???

Czesc dziewczynki...ja rez juz nie spie..
Fajnie ze dzis leniuchujecie....ja zaraz zjem sniadanko...wygonie meza na zakupy a sama szykuje sie na probe do kosciola...a tak zimno u nas ze mi sie nie chce...
Pozniej ide zamowic tort na komunie...wymyslec cos na obiad...i wstawic pranie...
Wczoraj bylam z moimi chlopakami na zakupach kupilam kiecke na komunie...w reserved...pudrowy roz i wyglada jak sukienka dla ciezarnej...super sie w niej czuje nic nie uciska...takze jestem zadowolona...
Weszlam tez do smyka poogladac wozki i przerazily mnie ceny ubranek dla dzieci tam...masakra zwykle body 40 zl...byl piekny pajac ala kombinezon kosztowal prawie 100zl..
Mam siostre w Irlandii mowi ze u nich teraz takie przeceny ze za grosze mozna kupic takie male ciuszki....ale jeszcze nie wiemy co bedzie wiec sie wstrzymuje..
Milego dzionka...

:)czesc, ja jeszcze w łóżku, mąż z córką na dole śniadanko jedzą. Tez zamierzam dzis leniuchowac. Na obiad robie gulasz indyczy z pieczarkami plus kasza i surowka z kiszonej kapusty.

Kasia, powodzenia! A spacerówka rozkłada sie na płasko do spania, wiec córcia jeździła juz od 9tego miesiąca.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
To na przyszłe lato będzie jak znalazł [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dzien dobry, ja się już obudziłam na pomarancz ale wróciłam dalej do łóżka, nie mam zamiaru wstawać tak do 10 :)
U nas pogoda jak narazie piękna wiec może nasze plany działkowe jednak wypala ale nie będę zapeszać bo wczoraj o tej godzinie tez było ładnie a potem juz deszcz i wielki wiatr
Miłego dnia życzę i prądu w pracy dla Kasi ;)
Jest prąd, działam [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej ;-)
Ja dziś miałam gorsza noc bo miałam sporą niestrawność, cały czas mi sie wracał kwas do gardła :( taka zgaga ze szok. Dzisiaj mam troche napiety plan bo mój Mężuś ma urodzinki i mUsze upiec ciasto, wysprzątać mieszkanie i ogarnąć wszystko na przyjście znajomych.. Jeden plus ze dzisiaj maż pojechał sam do pracy bo zimno jak nie wiem, ja zostałam w domku ze względu na to CRP podwyższone i będę płukać zatoki.
Miłego dnia wszystkim ;-)

Mmm... Pierogi ruskie... :-) zjadłabym :-D

Natalia współczuję zgagi. Ja jeszcze nigdy nie miałam i nie wiem co to znaczy, ale mąż czasem się męczy i sodą gardło płuka :-) Rennie na niego nie działa.

Chyba zaraz wstaję i biorę się za robotę, bo coś czuję, że coraz bardziej mi się nie chce :-)

reklama
Chcialabym juz powoli kompletowac wyprawkę dla maluszka typu pieluchy tetrowe. Kosmetyki, nozyczki, termometr itd. Macie jakieś sprawdzone i w miarę tanie stronki internetowe? Bo na internecie jest tego pełno

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry