reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Spark serio? A to jedne z niewielu kotow ktore wizualnie mi sie podobaja:D
No serio... pies w ciągu tygodnia schudł kilka kilo, jak kot chciał to ma jego legowisko to je zajął i pies musiał gdzieś na podłodze się położyć :/ i to pies był w domu już kilka lat a kot nowy i tak ssobie go ustawił...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja musiałam ponad tydz. Temu oddać detektor, i od 2 dni znów panikuje, bo brzuch mnie cały czas klul albo bolał, a od wczoraj siku nie byłam ani razu... jakaś dziewczyna.ma detektor wystawiony na olx i chyba odkupie kurcze

Ewka bardzo ladna sukienka, dopiero teraz mi sie link wyswietlil:) ja nie mam żadnych tego typu imprez w tym roku. W ogóle coś za wesela u mnie sie nie biorą bo ostatnie na jakim byłam to nasze własne 2 lata temu w czerwcu:D Roza no ja kopniakow a raczej ruchów to nie czuje niestety (bo do kopniakow to na pewno jeszcze bardzo daleko :p) Raz tak mi sie wydawało ale to chyba były jelita. Też śpię na brzuchu bo to moja ulubiona pozycja, słyszałam ze do czasu kiedy brzuch nie przeszkadza to można :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja posprzatalam na górze i pranie powiesilam. Musze sie za obiad zabrać ale srednio mi sie chce;)
Kupilam wczoraj w lumpku 3 pary spioszkow ze smyka za cale 3zł:biggrin2: mąż mówi że zwariowalam żeby dziecko w lumpeksie ubierać ale niech sobie pogada. Szkoda mi było nie wziąć za taką cenę:)

A ja na komunię kupiłam sobie taką sukienkę :-)
Link do: SUKIENKA INGRID Z KRÓTKIM RĘKAWEM RÓŻOWA - infinityfashion.pl

Jak zamawiałam to była promocja 20%, wiec zapłaciła za nią 135 zł. Trochę za luźna, bo zamówiłam rozmiar L z obawy, że w M nie zmieszczą się moje piersi :-/ Ale najwyżej kupię cienki czarny pasek i przewiążę pod brzuchem :-D

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z bielizną? Ja ciągle zamawiam na allegro, ale potrzebuję gładki, bezszwowy, biały lub cielisty biustonosz (w dużym rozmiarze) do tej sukienki i nie widzę takiego na allegro...
Piękna sukienka

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Zjadlam wczoraj na kolację makrelke i miske pomidorow z cebulką...matko do północy mi bylo niedobrze:szok: nigdy wiecej makreli!

Dziewczyny super zakupy juz porobilyscie, ja po polowkowym zamierzam poszaleć, w czerwcu komode kupimy z przewijakiem, i reszte powoli dokupimy:)

Ewka bardzo ladna sukienka, dopiero teraz mi sie link wyswietlil:) ja nie mam żadnych tego typu imprez w tym roku. W ogóle coś za wesela u mnie sie nie biorą bo ostatnie na jakim byłam to nasze własne 2 lata temu w czerwcu:D Roza no ja kopniakow a raczej ruchów to nie czuje niestety (bo do kopniakow to na pewno jeszcze bardzo daleko :p) Raz tak mi sie wydawało ale to chyba były jelita. Też śpię na brzuchu bo to moja ulubiona pozycja, słyszałam ze do czasu kiedy brzuch nie przeszkadza to można :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też na brzuchu cały czas, i aż się boję co będzie potem bo to moja ulubiona pozycja do spania [emoji14]

A ja na komunię kupiłam sobie taką sukienkę :-)
Link do: SUKIENKA INGRID Z KRÓTKIM RĘKAWEM RÓŻOWA - infinityfashion.pl

Jak zamawiałam to była promocja 20%, wiec zapłaciła za nią 135 zł. Trochę za luźna, bo zamówiłam rozmiar L z obawy, że w M nie zmieszczą się moje piersi :-/ Ale najwyżej kupię cienki czarny pasek i przewiążę pod brzuchem :-D

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z bielizną? Ja ciągle zamawiam na allegro, ale potrzebuję gładki, bezszwowy, biały lub cielisty biustonosz (w dużym rozmiarze) do tej sukienki i nie widzę takiego na allegro...
Sliczna sukienka:)
My nie mamy imprez w tym roku, za rok i dwa dopiero coś:)

Witajcie dziewczyny!
Wczoraj jak wróciłam od lekarz padłam na twarz. Ruszyliśmy o 8, a z powrotem byliśmy o 19. Ciągle w aucie, z przerwą tylko na wizytę i szybki obiad.
Najważniejsze, że nasza mała jest zdrowa i prawidłowo wszystko się rozwija. Lekarz już nie podaje długości CRL, tylko wagę, więc mamy 150 g szczęścia :) Ma 2 cm stópki którymi cały czas kopała mamę w brzusio podczas USG :) Pełnia szczęścia.
Łożysko nadal mam przodując, więc nadal mam odpoczywać i się nie przemęczać. Ze względu na ogromne bóle brzucha lekarz zmienił mi leki na podtrzmanie, bo podobno lepiej działają rozkurczająco na macicę (zastrzyki na tydzień kosztują 170zł. Maskara). Do tego kazał mi brać magnez. Zobaczymy za miesiąc czy będzie lepiej. Następną wizytę mam 19.05. i wtedy połówkowe.

Nasza mała :):
16 tydz 0 dni.jpg

Załączniki

• 16 tydz 0 dni.jpg
    16 tydz 0 dni.jpg
    412,5 KB · Wyświetleń: 268
reklama
Ja już dom ogarnelem i bd jechała na zakupy. Pisze z takim zapytaniem do Was. Ostatnio dosyć mocno boli mnie kręgosłup z lewej strony. Nawet może nie boli a kluje jak źle nogę postawię. Jak za długo chodzę stoję. Taki przeszywajacy bol ze czasem z miejsca się nie mogę ruszyć. Nawet ostatnio pod prysznicem jak się schylilam to nie mogłam się wyprostować. Mówiłam gin ze mnie boli a on ze to normalne. Tylko ze ja się boję ze im brzuch bd większy tym z ta strona i noga bd gorzej i w końcu wgl się nie rusze. Tak się zastanawiam czy nie iść do rodzinnego żeby mnie może do ortopedy skierował. Może jakieś masaże czy coś. Bo to jest momentami nie do wytrzymania

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Najprawdopodobniej masz ucisk na nerw kulszowy. Bardzo często zdaza sie to w ciązy. Lekarz rodzinny skieruje Cię do ortopedy albo neurologa. A czujesz ból od pośladka promieniujący do nogi?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry