reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry, ja się już obudziłam na pomarancz ale wróciłam dalej do łóżka, nie mam zamiaru wstawać tak do 10 :)
U nas pogoda jak narazie piękna wiec może nasze plany działkowe jednak wypala ale nie będę zapeszać bo wczoraj o tej godzinie tez było ładnie a potem juz deszcz i wielki wiatr
Miłego dnia życzę i prądu w pracy dla Kasi ;)

reklama
Widzę, że sporo z nas dziś leniuchuje :-D i bardzo dobrze :-)
Ja też jeszcze nie zamierzam wstawać, ale boję się, że jak od rana nic nie zrobię, to później już całkiem się rozleniwię :-D

natasza_intro jesteś?? Jak po wczorajszej wizycie???

Czesc dziewczynki...ja rez juz nie spie..
Fajnie ze dzis leniuchujecie....ja zaraz zjem sniadanko...wygonie meza na zakupy a sama szykuje sie na probe do kosciola...a tak zimno u nas ze mi sie nie chce...
Pozniej ide zamowic tort na komunie...wymyslec cos na obiad...i wstawic pranie...
Wczoraj bylam z moimi chlopakami na zakupach kupilam kiecke na komunie...w reserved...pudrowy roz i wyglada jak sukienka dla ciezarnej...super sie w niej czuje nic nie uciska...takze jestem zadowolona...
Weszlam tez do smyka poogladac wozki i przerazily mnie ceny ubranek dla dzieci tam...masakra zwykle body 40 zl...byl piekny pajac ala kombinezon kosztowal prawie 100zl..
Mam siostre w Irlandii mowi ze u nich teraz takie przeceny ze za grosze mozna kupic takie male ciuszki....ale jeszcze nie wiemy co bedzie wiec sie wstrzymuje..
Milego dzionka...

:)czesc, ja jeszcze w łóżku, mąż z córką na dole śniadanko jedzą. Tez zamierzam dzis leniuchowac. Na obiad robie gulasz indyczy z pieczarkami plus kasza i surowka z kiszonej kapusty.

Kasia, powodzenia! A spacerówka rozkłada sie na płasko do spania, wiec córcia jeździła juz od 9tego miesiąca.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
To na przyszłe lato będzie jak znalazł [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dzien dobry, ja się już obudziłam na pomarancz ale wróciłam dalej do łóżka, nie mam zamiaru wstawać tak do 10 :)
U nas pogoda jak narazie piękna wiec może nasze plany działkowe jednak wypala ale nie będę zapeszać bo wczoraj o tej godzinie tez było ładnie a potem juz deszcz i wielki wiatr
Miłego dnia życzę i prądu w pracy dla Kasi ;)
Jest prąd, działam [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej ;-)
Ja dziś miałam gorsza noc bo miałam sporą niestrawność, cały czas mi sie wracał kwas do gardła :( taka zgaga ze szok. Dzisiaj mam troche napiety plan bo mój Mężuś ma urodzinki i mUsze upiec ciasto, wysprzątać mieszkanie i ogarnąć wszystko na przyjście znajomych.. Jeden plus ze dzisiaj maż pojechał sam do pracy bo zimno jak nie wiem, ja zostałam w domku ze względu na to CRP podwyższone i będę płukać zatoki.
Miłego dnia wszystkim ;-)

Mmm... Pierogi ruskie... :-) zjadłabym :-D

Natalia współczuję zgagi. Ja jeszcze nigdy nie miałam i nie wiem co to znaczy, ale mąż czasem się męczy i sodą gardło płuka :-) Rennie na niego nie działa.

Chyba zaraz wstaję i biorę się za robotę, bo coś czuję, że coraz bardziej mi się nie chce :-)

reklama
Chcialabym juz powoli kompletowac wyprawkę dla maluszka typu pieluchy tetrowe. Kosmetyki, nozyczki, termometr itd. Macie jakieś sprawdzone i w miarę tanie stronki internetowe? Bo na internecie jest tego pełno

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry